Şimdi Ara

Bitdefender Vs Kaspersky

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sizde hangi virus program daha iyi ? ve sebebi

• ikisinide kullandim lisansli olarak.Bana sorarsan karspersky kullanici ara yuzu bana daha kolay geldi.Bitdeffender biraz daha sadelikten uzakti.Ama benim sahsi fikrim norton kullanmandir 2007 den beri kullanirim hayatlatinda hic kullanmamis elemanlat norton cok kasiyo falan det ama cahillikten baska bisey degildir bu laf.Dunya genelinde kurumsal sirketlerin % 80ninin norton kullanmasinin bir aciklamasi olmali heralde.Butun buyuk serverlar symantec e emanettir herzaman.Turkiyedende irnek verebilirim mesela.Zara grubu collezione lcwaikiki merkezlerinde hep norton kullanirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bitdefender Vs Kaspersky
  • Kaspersky ile Bitdefender AV TEST ile AV COMPERATIVE in muhtelif zamanlarda yapmış oldukları testlerde daima 1.sırayı paylaşıyorlar ben her ikisini de kullandım her iki yazılımda bana göre muhteşem normalde kaspersky ile bitdefenderin sistemi kastığını duyarsınız ancak ben buna katılmıyorum bende hiç kasma yapmadılar sadece kaspersky internette iken sistem taraması yaptığımda interneti felç ediyordu normal kullanımda kasma yapmıyordu Bitdefender ise sistem taraması yaparken internete girdiğimde sistem taraması yapıldığını fark etmiyordum o nedenle şu an 3 bilgisayarımda Bitdefender kullanıyorum arayüzü her ikisininde çok sade şiddetle tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avg pc tuneup yükledim ama ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.