Şimdi Ara

Bite fight'ta Artık Resimlerinizi Görebilecek ve Irk Değiştirebileceksiniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar artık resminizi görebileceksiniz...Resminizi değiştirebilirsiniz kız/erkek dövme,ten rengi,saç,takılar vs... ayarlayabileceksiniz...Tabi bunun için pre. olmanız gerekiyor.Fakat oyunda geliştikçe yeni takılar ya da dövmeleriniz olabiliyor...Bu arada 50 cehennem taşı verenler ırk değiştirici metamorfoz taşını alabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knightonline_warrior -- 4 Mart 2007; 16:27:41 >

• Bu habeler dolayısıyla yeniden başlıyorum...
    Bu arada ırk değiştirici biraz saçma olmuş: 50.1,5=75 ytl eder yuh
  • ben ßitefight'i çok sewiomm ama resimler beni hayal kırıklığına uğrattı bi knigt fighteeki resime bakalım:

Bide ßitefigt:

ßirde sizi soralım hangisi daha kaliteli gözüküo (resimlerden bakarsak bence knight fight ama bite belki ondan daha iidir)
    ayrıca gerçekten takıları falan alabiliomuyuz nerden bnm kademem 22 yeterlimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkelebek_35 -- 5 Mart 2007; 14:04:30 >

• bir kere bitefightta şöle bişe var adamı nasıl giydirirsen öle gözüküo sorunada gelince takı takmak yada tipinle oynamak için premium üye olmalısın ama geliştikçe takı takma yada dövme yapma ihtimalinda olabiliyor...mesela ben 25. levelde küpesizdim ama 26dan sonra küpeli olmaya başladım...bu arada hangi kaskı giyersen üstünede gözükür...bitefight kurtadam grafiklerini tam oturtamamış özellikle kaskı falan ama vampirler gayet iyi...

bu arada tavsiye:eğer resimlerinizi koymak istiyorsanız;düşmanlarınızın elinizde hangi kaskın olduğunuda bilmesini göze almalısınız ve bu bence dezavantaj...ben resmimi saklıyorum...

tabi zevk meselesi isteyende koyabilir eğer resminizi koymak istemiyorsanız ayarlardan seçip onaylayın...
    (bence giydiğimiz silahın kaskın da resimleri konulmalıydı)
  • Knight fight 'ta da ne giydirirsen onu giyio
    Tawsiyen için saol
    Benim için her zmn kurtadam forewer dı ama resimler bu olayı bozdu
    küpe deil de kolye olsamış tam süper olcakmış
  • bende öle gözükmüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.