Kampanya Hakkında Detaylı Bilgi: https://destek.bitexen.com/portal/tr/kb/articles/bitexen-referans-programi-katilim-kosullari-guncel E-Devlet İkametgah Sorgulama: https://www.turkiye.gov.tr/nvi-yerlesim-yeri-ve-diger-adres-belgesi-sorgulama Referanssız Kayıt Linki: https://www.bitexen.com (Ödül alamazsınız) Telegram İletişim: 5 BTXN ödül 3 BTXN e düşürüldüğü ve coinin değeri çok düştüğü için geri ödeme yapamıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko64 -- 26 Şubat 2023; 9:24:33 > |
💰BİTEXEN 3 BTXN COİN KAZAN!💰
-
-
Kampanya devam ediyor ödüller onaylar sonrasında anında hesabınızda. Müşteri tanıma formu kimlik ve ikametgah onayından sonra açılıyor lütfen unutmayın yoksa ödülü alamazsınız.
-
Güncel kycler onaylanmaya devam ediyor acele edin.
-
Kimlik ve Adres onayı sonrası mutlaka Müşteri Tanıma formunu doldurun yoksa ödülden faydalanamazsınız. İkametgah belgesini e-devletten alırken Kuruma İbraz, Kurum Adına bitexen yazın aksi takdirde onaylanmaz ve ödülden faydalanamazsınız. Ödüller onayların hepsi tamamlandığında anında hesabınıza yansıyor. TL olarak çekmek için 1 TL havale yapmanız gerek. Kampanya hala devam ediyor acele edin!!!
-
Güncel Devam Ediyor
-
Güncel
-
Devam ediyor
-
Güncel
-
Güncel
-
Herkes 10 btxn gönderirken senin göndermemen kendi kendine güncellemene neden olmuş kardeşim. Biraz kampanya yarat :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ek 10 BTXN veriyorum etkinlik bitmeden kayıt olun
-
-
Ben de 1 referansım için bu sorunla karşılaştım desteğe mail attım dönüş bekliyorum.
-
Biraz önce üye oldum anında 20 BTXN hesabıma geldi 10 BTXN i arkadaş sorunsuz şekilde hesabıma aktardı . Her konuda da yardımcı oldu .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hesaba geçti nakit olarakta çektim şimdi, berkay arkadaşımızda kral bi adam söz verdiği gibi +10 btxn de gönderdi,içten bi teşekkürler hocam sizin gibi insanlarla hep karşılaşmak dileğiyle
-
Hala aktif arkadaş 10 btxn hemen gönderdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlara ödemeleri hızlı bir şekilde yapılıyor kampanya sona ermeden bu ayrıcalıktan yararlanın hala devam ediyor.
-
arkadas hemen yardımcı oldu ödülleri aldık teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel olarak devam ediyor tüm onayları süresi kısaldı max 30dk içerisinde onaylar tamamlanıyor.
Kimlik kartınızda minik bir KIRIK var ise
Kimlik kartınızda imza YOK ise
Eski kimliğinizde damga mührü NET değilse
Kimlik Fotoğrafını çekerken kimliğin 4 köşesi de GÖZÜKMÜYOR ise
KİMLİK ONAYINIZ REDDELİYOR.
Bunun bilincinde kayıt olun lütfen!
Referanslarımın çoğu onay bekliyor lütfen eksikleri olanlar tamamlasın bu yazdıklarımın haricinde bir sıkıntı yok ise onaylanır zaten hesabınız.
!!!Tüm onaylar tam olsa bile Müşteri Tanıma Formunu doldurmadan ödül alamazsınız!!!
Benzer içerikler
- dot coin ne zaman listelenecek
- telegram airdrop botları
- time farm ne zaman listelenecek
- freecash güvenilir mi
- cexp token ne zaman listelenecek
- hotbit giriş
- soğuk cüzdan fiyatları
- paribu box nedir
- bitcoin haram mı diyanet
- binance komisyon oranları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X