< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💰BİTEXEN 3 BTXN COİN KAZAN!💰 (2. sayfa)
-
-
telegram üzerinden bilgi verip doğrulamaları yaptıktan sonra sorunsuz ödemeleri aldım toplam 30 btxn tutarında, arkadaşa sözünde durduğu için teşekkürler güvenle işlem yapabilirsiniz.
-
yaklasık 15 dk icinde uyeligimi tamamlayıp hem bitexenin verdigi 20 btxn hemde arkadasın soz verdigi 10 btxn hesabıma gecti kendisine tsk ederim
-
Devam ediyor kampanya bitmeden katılın birçok arkadaşımız benim ekstra verdiğim 10 BTXN coinden de yararlandı yorumları konuda mevcut bu fırsatı kaçırmayın.
-
Güncel
-
Kayıt işlemi 15 dakika bile sürmedi. Hemen peşine de 30 btxn geldi. Bonusu da Berkay'a ulaşarak 5 dakikada hallettim. Kesinlikle güvenilir birisi. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel
-
Güncel olarak devam etmekte Pazartesi gününden beri KYC onaylarında bir yavaşlama söz konusu ama bir sorun yoksa er geç onaylanıyor.
Büyük olasılıkla Ağustos sonuna doğru kampanya son bulabilir acele edin.
-
Ben ve eşim için referansıyla kayıt olduk anında +10 ar btxn coinlerimizi gönderdi @beko64 teşekkürler
Beko64 10 BTX odulünu verdı arkadaslar tesekkur ederım kendısıne. 20+10 btx aldım
-
Güncel
-
Arkadaşa teşekkür ediyorum, tron olarak binance hesabıma gönderdi.
Arkadaşa teşekkür ederim .Hesabıma para geldk
Güncel
-
Güncel.
KYC ler hızlanmaya başladı. Önceden üyelik açıp Kimliğim onaylanmadı diye bırakan arkadaşlar lütfen tamamlasın ödüllerini göndereyim. Kimliği Onaylandığı halde MÜŞTERİ TANIMA FORMUNU doldurmayanlar lütfen doldursun.
-
Hocam gerekeni yaptı saat gece 12 demeden ilgilendi ve kampanyadan yararlandırdı 10 btxn coini gönderdi. Böyle adamlar hâlâ var. Eyvallah hocam sağolasın
Arkadaş hızlı bir şekilde yardımcı oldu onay aliralmaz gönderdi teşekkürler
sorun yok, arkadaş gayet hızlı ve yardımcı oluyor.
-
teşekkürler. anında gönderdi coinleri
-
Güncel
Arkadaşlara ödemeleri en kısa süre içerisinde hızlıca gönderiliyor.
Bir sorun yoksa KYC ler hızlandı 15-20 dk içerisinde onaylanıyor.
Kampanya bitmeden fırsattan yararlanın coin fiyatı giderek düşüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X