📢 Bitexen Yatırımsız üye olup KYC tamamlayan herkese 20 BTXN veriyor + 10 referans ödülü toplam 230 TL Kazanın 📢 anlık kur değerinden hesaplandı. Toplam: 30 BTXN Ödül +150'den fazla referansla işlem sağladık. Güncelleme: forum dışı toplam 78 referans ödemesi sağlandı! Devam Ediyor.. (16:30 - 12.08.2022) 📢 Nasıl Katılabilirim? ⭐ Referanslı linke tıklayın kayıt olun ve kyc tamamlayın. (Kimlik ön ve arka yükleyin ve adres onayı için e-devletten ikametgah yüklemesi yapın) ⭐ KYC tamamlandıktan sonra müşteri tanıma formunu doldurun ardından ödülünüz yatırılıyor. ⭐ Referansımla işlem yapanlara +10 BTXN geri ödüyorum toplam 30 BTXN kazanacaksınız. şu anki değeri 230 TL 📢 Referans kodu: 717324369 📢 Referanslı link: Referanslı linkten kayıt olmak için tıklayınız! Referanssız link: refsiz link (ödül ve ref ödülü yok)⭐ Referansımla işlem yapacaklar kayıt olduktan sonra kayıt olduğunuz zamanı ve mail adresinizi pm iletin lütfen. ⭐ Referansımla başarılı işlem yapanlara +10 BTXN geri gönderiyorum ⭐ Anlık kur değerinde satılıp parayı iban adresinize gönderiyorum, olası kur değişikliklerinden sorumlu değilim. ⭐ Forum dışı iletişim için tıklayınız. ⭐ ⭐ Kampanya hakkında bilgi: https://destek.bitexen.com/portal/tr...ilim-kosullari ⭐ 30 BTXN değeri 230 TL şu an anlık kur değişimlerinden ben sorumlu değilim. |
Bildirim