Daha önce pek çok etkinlik düzenleyen Bitexen borsası yeni referans etkinliği başlattı. Kayıt olup KYC yapan üyeler 3 Btxn kazanıyor. Referans Linki: https://www.bitexen.com/sign-up?ref=71093482 Referanssız Link:https://www.bitexen.com Ödül yok. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Yapılması Gerekenler: 1. Kayıt sayfasında gerekenleri doldurun "Kayıt Ol" butonuna bastıktan sonra mailinize doğrulama linki gelecek ona tıklayın. 2. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra telefon numaranızı onaylamanız gerekecek. Sms ile gelen kodu buraya girin ve onaylayın. 3. SMS onayı halledildikten sonra doğrulama sayfasına yönlendirileceksiniz. Yönlendirilmezseniz ayarlar menüsünden doğrulama sayfasına gidebilirsiniz. Burada doldurmanız gereken 3 şey var. -Kimlik belgenizin ön ve arka yüzünün net çekilmiş görüntüsü. -Türkiye'de yaşadığınızı kanıtlamak için e-Devletten alınmış ikametgah belgesi (PDF olarak). -Son olarak "Müşteri Tanıma Formu". ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kampanya resmi açıklama: https://destek.bitexen.com/portal/tr...ilim-kosullari < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paykipel -- 26 Şubat 2023; 16:30:31 > |
🔥Bitexen Üye ol Kyc Yap Yatırımsız 3 BTXN Kazan.🔥
-
-
Güncel
-
Kayıt oldum referansınla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telegram üzerinden ulaşım hocam
-
kimlik onayı kaç saatte tamamlanıyor
-
Yoğunluk var hocam 3-4 saat sürebilir
-
Tam olarak aynı fikirde değilim hocam. Bugün E-devlet bile hackleniyor kimlik bilgileri satılıyor. Arayıp sormaları da borsaya yatırıp yapmanızı istemeleri.
-
Linkle üye oldum adımları tamamladim
referansınla kayıt oldum onay bekliyor geri 15btxn nasıl vereceksin ?
-
Hocam trx veya ibana ödeme yapıyorum. Birkaç arkadaş ödeme aldı ödeme için telegram üzerinden mail adresi ve üyelik saatini benimle paylaşmanız gerekiyor.
-
ref kodunla uye oldum bekliyorum para gelirse 3 kişiyi daha ekleyebilirim ödemesini yaparsanız
-
Güncel, ödemeler devam ediyor. Hesabınız onaylandığı zaman telegram üzerinden ulaşabilirsiniz.
üye oldum ödemeler hesabıma geçti. Teşekkürler.
Güle güle harcayın hocam.
-
Telegram kullanıcı adınız nedir ?
Konuda mevcut hocam Telegram yazısına tıklayınca açılacaktır.
-
Katılmıyorum. Bitexen hacim yarışmaları da yapıyor zaten. Ayrıca gelen komisyon gelirlerinin bir kısmıyla BTXN token alıp buyback yapıyorlar bunları da kullanıcılara dağıtıyorlar. Amaç üye çekmek ve hacim arttırmak.
üye oldum ödemeler hesabıma geçti. Teşekkürler.
Benzer içerikler
- kcex güvenilir mi
- freecash güvenilir mi
- tap swap ne zaman listelenecek
- paribu 500 tl çekme
- cexp token fiyat
- türk coinleri
- web 3.0 nedir
- ath yapmak ne demek
- hotbit giriş
- nft nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X