Şimdi Ara

bitik konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaPc123 -- 24 Ekim 2015; 1:14:59 >

• Kardeşim madem durumun müsait değil indirimleri bekle ve ucuza al. Kimse sana hediye etmek zorunda değil.
  • ben zaten zorundasınız diye birşey söylemedim..ayrıca durumu iyi olan kişilerden istiyordum ama yanlış anlamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaPc123 -- 23 Ekim 2015; 21:59:54 >
  • arkadaşlar durumu iyi olup bana oyunu hediye etmeyi düşünen varsa pm atsın ben ona borcumu öderim en geç 3 haftaya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaPc123 -- 23 Ekim 2015; 22:02:55 >
  • oyunu 2-3 hafta sonra al kendin borcunu ödeyeceksen acil oyuna sahip olman şart mı
  • dostum benim bide kuzenim var 1 hafta sonra askere gidiyor..
    onun steamında ets 2 var bana: sende ben askere gitmeden önce alabilirsen oyunu al oynarız demişti. bende o yüzden diyorum 3 hafta sonra diye..

neyse birdaha bu forumda konu açmam asla herkes kötü niyetli burda yok ban demiş yok sana oyun almak zorundamıyız demiş.
    kardeşim ben sana zorundamısın dedim tövbe tövbe akşam akşam iki kişiylede iyi niyetle konuştum hala anlamıyorlar yürüyün gidin almassanız almayın
    ben 1 buçuk ay sonra allahın izniyle para biriktirmeye çalışıp alırım. BU DEVİRDE HELE BU İNSANLARDAN BİRŞEY İSTENMEZ YAZIKLAR OLSUN ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaPc123 -- 24 Ekim 2015; 1:12:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UstaPc123

dostum benim bide kuzenim var 1 hafta sonra askere gidiyor..
    onun steamında ets 2 var bana: sende ben askere gitmeden önce alabilirsen oyunu al oynarız demişti. bende o yüzden diyorum 3 hafta sonra diye..

neyse birdaha bu forumda konu açmam asla herkes kötü niyetli burda yok ban demiş yok sana oyun almak zorundamıyız demiş.
    kardeşim ben sana zorundamısın dedim tövbe tövbe akşam akşam iki kişiylede iyi niyetle konuştum hala anlamıyorlar yürüyün gidin almassanız almayın
    ben 1 buçuk ay sonra allahın izniyle para biriktirmeye çalışıp alırım. BU DEVİRDE HELE BU İNSANLARDAN BİRŞEY İSTENMEZ YAZIKLAR OLSUN ..

Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni konu yok.
    4 hafta önce açıldı
    Konu Dışı
    11 yıl önce açıldı
    Forum Kesinlikle Bitti
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.