Şimdi Ara

Eski konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
28.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 14 Temmuz 2019; 0:48:20 >

• Sa yazmış kıza 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    O kadar yazıda ona mı takıldın. Dün tanıştığım bir kız değil, bahsi geçen kızla 1 yıl aynı sınıfta okudum, 1 yıl aynı sırayı paylaştık.

Yardımcı olacağını düşünmüyorum, konumdan çıkabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 7 Haziran 2017; 7:22:44 >
  • Kızın attığı fotoğrafları kapasaydın keşke, zira bu forum sapık kaynıyor. Ters laf eder densizin biri üzülürsün

• İnanılmaz kötü muhabbetin var.Kız soğumuş olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleykümden sonrasını okumadım

• Kazançlı olarak nasıl çıkabilirim demişsin.Buluştuğunuzda aklına ne takılıyorsa sor hocam başka türlü bir çözüm olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ CLİO 4 ANA KONU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Doğru dediniz, teşekkür ederim halletim.
  • kingkidd1234 K kullanıcısına yanıt
    Nasıl buluşacaz ben onu soruyorum işte, durum vaziyet ortada. Geçmiş yüzünden naza çekiyor gibi geldi bana, nasıl durumu düzeltip buluşmaya ikna edecem merak ettiğim konu bu.
  • Kızın aklı varsa senden uzak durur.
  • celades kullanıcısına yanıt
    Hocam çok nadir mesajlaşırım kızlarla, genelde dışarda görüşürüm bu yüzden mesaj özürlüyüm desem yeridir.

Tv izlerken veya başka bişeyle ilgilenirken mesajlaştığım insanla edeceğim sohbeti seçemiyorum, bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ?
  • Sa yoksa merhaba mı demeliydim eheheh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleyküm nedır yav :D Konuya gelırsek kız pek takmamıs senı , kırgın halen , ilk gönlünü al kızın , davar gibi konusma
  • Sebep nedir birader ?
  • ona kimin patron olduğunu göster
  • ya forum neticede burası hani moralini filan bozmıyım diyorum ama...

ya berbat bir muhabbetin var la bu nedir.

az rahat olun şu kızlarla. hayır herşey bir yana s.a nedir aga kahveyemi giriyosun.
  • Türkçü Bey kullanıcısına yanıt
    Hocam takmamış diyorsunda neye dayanarak diyorsun, tamam sağlıklı bir sohbet olmamış fakat ilk mesajlara bak istersen hiçte takmamış gibi görünmüyor değil mi.

Gönlünü al diyorsunda kız olgun bir kız özür diliyorum sorun yok diyor ne diyeyim valla çok çok çok çok özür diliyorum mu diyeyim ?

Davar gibi konuşma derken ? Ne yapmamı bekliyorsunuz ? 1 yıl dip dibe okuduk diyorum, dün yolda görüpte tel no istediğim bir kız değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Hocam takmamış diyorsunda neye dayanarak diyorsun, tamam sağlıklı bir sohbet olmamış fakat ilk mesajlara bak istersen hiçte takmamış gibi görünmüyor değil mi.

Gönlünü al diyorsunda kız olgun bir kız özür diliyorum sorun yok diyor ne diyeyim valla çok çok çok çok özür diliyorum mu diyeyim ?

Davar gibi konuşma derken ? Ne yapmamı bekliyorsunuz ? 1 yıl dip dibe okuduk diyorum, dün yolda görüpte tel no istediğim bir kız değil.

Sorun yok dedıgıne göre daha büyük sorun vardır :D test edıldı onaylandı , arkadasım dogum günümde hedıye yollamıstı kargoyla gidip alamadım , sonra öyle bi küstü ki... daha barısmadı , halen sorsam sorun yok dıyor ama buz gibi soguk bana , 28 agustosda izmire gidip gönlünü almayı denıyecem artık :D sende gec olmadan gönlünü al bence

• Yaslar kaç ve hangi bolumde okuyor sunuz?

• berbatine kullanıcısına yanıt
    Sa dan sonrasını okumadım zaten

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.