Şimdi Ara

Eski konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
28.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum ergen bile kaynamıyor. Bu ne lan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

O kadar yazıda ona mı takıldın. Dün tanıştığım bir kız değil, bahsi geçen kızla 1 yıl aynı sınıfta okudum, 1 yıl aynı sırayı paylaştık.

Yardımcı olacağını düşünmüyorum, konumdan çıkabilirsiniz.

Hocam sizi blokladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediem03

Forum ergen bile kaynamıyor. Bu ne lan?

+1 ramazan olmasa bir şey yazacaktım da neyse ..

• S.a dan sonra utandim

• Kız sana karşı hala boş değil, şanslısın. Biraz daha konuşup buluşma ayarlarsın ama muhabbetini biraz renklendirsen senin için iyi olur, sıkıcı geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

İnanılmaz kötü muhabbetin var.Kız soğumuş olabilir

Hele saç boyası kısmı neydi öyle bütün şehir dedi sonra sınıfta bi kız ama o boyalı dedi fln

İyyyy
  • Yani şu saçma sohbeti askerde devrenle yapsan yadırgamazdım. Kızın yerinde ben olsaydım çoktan
    Eski konu atmıştım. Ama bu iyiye işaret kız tüm bunlara ragmen hala seninle konuşuyorsa sana karşı boş olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 7 Haziran 2017; 14:55:4 >
  • Hocam bence de muhabbet çok iyi değil ama bir süredir görüşemediğiniz için böyle olduğunu varsaymak istiyorum. Tavsiyem ise, kız zaten senden hoşlanıyor hala bence. Bu yüzden çok daha rahat ol ve gereksiz espri yapma (örn, bi dünya sarışın kız var eheh gibi). Yüzyüze buluştuğunuzda her şey daha iyi olur gibime geldi. Bol şans

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

De ayrı

Herkez--> herkes

Lakin yerine zira kullanmalısın

Yalnış-->yanlış

Git önce yazı yazmayı öğren.

Bunlar gözüme çarpanlar.

Kızmı yoksa bizimki mi hatırlamıyorum.

Felan değil FALAN.

• KEKO ALERT
  • Kız konusmak istemiyo belli kisa cevaplar gereksiz emojiler sana bi sey sormamis bile.ki bi sene yan yana oturduk diyosun oranin akmasi lazimdi

• Hocam yenge güzelmiş taktik maktik yok bam bam bam

• Kardeş ne pis goy goyun varmış. Gözünü seviyim çık dışarı biraz sosyalleş.
  • Kusura bakma kardeşim fakat çok leş bir muhabbetin var, fazla gereksiz ve sıkıcı bir diyalog okudum ki kız gene insaflı davranmış ve seninle muhabbete devam etmiş fakat seni resmen ignorelıyor son msjında farkındaysan. O yüzden bu iş yaş...
  • Sohbetin saçma diyenler açıklasın hele nasıl sohbet edildiğini, görelim bakalım.
  • İşin çok zor kız seni uğraştırmaya karalı gibi.
  • Selamunaleyküm, Aleykümselam, Çok şükür, Estafirullah
    Baya koyu muhabbet. Kardeşim eyv. müslümanız da ama yolun yol değil. Sen bunu boşver karizman yerlerde, tecrübe olsun. Az muhabbetini geliştir kız ayarlamadan önce. Ok herkes işinin ehli olamaz, odunlara da ihtiyaç var ama be bilim. Yap bişiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offf muhabbet çok bayık
    Kız o muhabbete sabrediyor ya bırak senden hoşlanmayı sana kesin aşık ben sana söyleyim,o muhabbet başka türlü çekilmez çünkü
    Ya da çok kibar, off sıkıldım yazma artık diyemiyor
  • Kardeşim boşver of puf diyenleri güzel yürüşmüşsünüz.Biraz daha geliştir sonra devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli_yek -- 8 Haziran 2017; 0:31:4 >
  • Ulan bizim zamanımızda sms atmak zulümdü sms merkez numarası girerdik,+90 lar eklerdik.turkcell den telsime mesaj gitmezdi,şimdi bakıyorum gençler whatsapp dan yardırıyor.

+905329010000

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.