Şimdi Ara

Eski konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
28.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bi kız "bakalım" diyorsa muhabbeti o saniyede kesmen lazım
  • Türkçü Bey kullanıcısına yanıt
    Tamamda hocam ben görüşemey davet ediyorum, o gelmezse nasıl gönlünü alacam ? :D
  • HerkeZe şunu görünce daha fazla okumadım, okumak istemedim.
  • bence muhabbetin gayet doğal olmuş daha nolsun? kızda zaten kısa cevaplar verdiği için gene iyi zorlamışsın. kız sana karşı hala boş değil, biraz kırgın gibi hisettim ama o kadarda olsun yani, gayet iyi konuşuyor ona rağmen. benim fikrimi sorarsan iletişimi kesme, ilginin dozajını biraz daha arttır ve buluşmaya ikna ettikten sonra güzel bir şekilde muhabbet eder gönlünü alır işi tatlıya bağlarsın. hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Griffin -- 7 Haziran 2017; 9:26:24 >

• Valla sana tavsiye versek durumun içine edersin. Kız da garip sen de. Bence iki tuhaf insan aynı tuhaflıkla devam edin. Ben bu kadar tuhaf bir konuşma görmedim. Bu konuşmaların tuhaf bulmayan varsa onların tavsiyelerini dinle çünkü normal bir ilişki tuhaf insanlara ağır gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr Griffin kullanıcısına yanıt
    Şimdi kıza yazasım geliyor ama ne yazacağımı bilmiyorum :D Pazartesi gecesinden bu yana bakalım'da kaldı konuşma, ne ileri nede geri :D
  • kızın bir şekilde bu konuyu okumasını sağla
  • kınovkınaytkınayf kullanıcısına yanıt
    Hoca olacağı varsada olmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Şimdi kıza yazasım geliyor ama ne yazacağımı bilmiyorum :D Pazartesi gecesinden bu yana bakalım'da kaldı konuşma, ne ileri nede geri :D

hocam oraya takılma, sen normal havadan sudan muhabbet etmeye devam et, ufak ufakta alttan iltifatlar edersin. 1 hafta kadar sonra da hadi yarın buluşalım dersin.
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    siyasi düşün, konuyu işine yarayacak şekilde düzenle, fotoğrafları kaldır, seviyorum tarzında bir kaç şey yaz ondan sonra senin haberin yokmuş gibi ona bu konuyu okut. Faydasını göreceksin hocam
  • Bune la estağfurullah edition mu?

• Bu tarz konularda olgunca tavırlar çiziip ciddi cümleler kuruyorsunuz birşey saniyorum sonra kızlarla konusmana bakıyorum rezil rüsva yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizlarla boyle muhabbet mi yapiyorsunuz gercekten eger bi kizin sizden hoslanmasini istiyorsaniz biraz gizemli olun. Bu ne boyle kiza sacin yakismamis demissin 2 saat boya muhabbeti yapmissin. Kiz senden hoslanmasa hic katlanmazdi bu konusmaya.

• Bana yapmacık geldi, itici yazmışsın. derdin neyse direk söyle." geçmişte böyle böyle oldu özür dilerim" demelisin. Yer ver, gelirse konuş, ilerlet muhabbeti bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 7 Haziran 2017; 9:59:28 >
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Oruç ağız saydırma kendine, hadsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Tamamda hocam ben görüşemey davet ediyorum, o gelmezse nasıl gönlünü alacam ? :D

Süpriz yap işte , arkadaslarıyla samımı oldugun vardır , kafala birisini , beraber dısarı cıkarmaya ikna etsın , bulusma noktası secersınız kız arkadasının haberı olmadan , yanındakı arkadasıyla , orda süprizini yaparsın , papatya topla bence :D şimdiden

Seviyorsan böyle kosmalısın kızın pesınden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Bey -- 7 Haziran 2017; 10:14:3 >

• bu benim eski kız arkadaşım.çiçekli fotoğrafı görünce kaynar bir su döküldü.
  • 7seven kullanıcısına yanıt
    o fotonun çekim tarihi ne pekki ?
  • Hayrini gör panpa allah mesut bahtiyar etsin.

Dogal ol kendin ol gerisi gelir bence hic cekinme ya soyle işte benden hoslandini dusunuyorum bende senden hoslaniyorum cikalim mi de direk bu kadar basit

• Arabesk rap dinliyomus

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.