Şimdi Ara

Eski konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
28.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mersinde sahilde step bar var orası güzel oraya götür
  • oolum insanda güven duygusuda bırakmamışsın insan özel hayatını buraya açık seçik koyar mı ayıp bunu yapan ilerde ne yapmaz

Selamın aleyküm Aleyküm selam nedir arkadaşım askerlik arkadaşın mı okeye 4ncüyü mü buladun ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Haziran 2017; 1:28:53 >
  • senden hoşlanmıyorsa bile kesinlikle egosu olmayan birisi,ki bu işlerin raconu böyledir. hani hoşlandığın bile bi yere çıkalım dese çaktırmamak için bi ara müsait olursa olur falan denir. kızla mesajlaşma da biraz iletişim sorunu yaşayabilirsin bence. ilerisi için birşey olacaksa yada bi aşama aşılacaksa kesinlikle yüzyüze yap.
  • duruma göre kız hala açık kapı bırakmış kardeşim durumu bozma kesinlikle o buluşmayı ayarla biraz keyifli vakit geçir emin ol kız seninle yakınlaşır korkma sadece durumu daha kötüye götürme ve açık ol okadar.
  • deli_yek kullanıcısına yanıt
    ALLAH aşkına nasıl güzel yürümüşüm açıklarmısın, inanamıyorumda :D :D
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Bak güzel kardeşim belli ki yenisin daha bu işlerde, 1.si kızla sanki makam sahibi biri ile konuşur gibi konuşuyorsu atıyorum ''Yok kızma ama...'', ''Özür dilerim!'' falan gibi rahat ol abi kız senin rahatlığını görsün, kasıntılığını değil, kızda çekingen bir profil çizme, bir de abi sürekli ''Napiyon, napacan?'' şeklinde kızı sorgulayıp kızın bişiler dökülmesini bekliyorsun fakat sen sorgu odasındaki polis misin, kızdan bekleme bişileri, konuşmayı da fazla uzatma, direkt konuya dal, sonuç odaklı ol biraz. Hani kızın ben bu muhabbetten sıkıldığını kısa kısa cevaplarından çok rahat anlıyorum, sadece seni kırmak istemediği için sana cevap yazıyor şuan bir zararın yok çünkü, fakat böyle devam edersen bir nokta gelir kız sana ignore'u çeker, buluşturma için kesin tarih vermeyip ''Bakalım, bakarız...'' falan demeyip geçiştirmesi de buna işaret.

UFAK NOT: Mümkün mertebe de burada özelini ifşa etme, biraz özele saygın olsun. Kız arkadaşın olduğunda anlayacaksın ne demek istediğimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 8 Haziran 2017; 8:3:40 >

• mesajları okudukça gözlerimden kanlar aktı bu ne lan
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Tamamda ben burda bi tavsiye göremedim.
    Tavsiye vermedim zaten, durumunu söyledim. Tavsiye istiyorsan yapacağın şeyi söyleyeyim. Kızı ignorelayacaksın kardeşim, taa ki kız bi ''Noluyo lan?'' diye sorgulamaya başladığı ana kadar bekleyeceksin. Anı geldiğinde de açık açık niyetini belli edeceksin kararlı bir duruşla, kız zaten senden bir şeyler beklemiş zamanında, o yüzden o beklentiyi boşa çıkarma, doğru anda karşıla beklentisini...
  • Yavruşko demeyi unutmussun ahshajshjsjsjsjs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Birader türkçe konuş yahu, liseli ağzını bırakta aslını astarını anlat ignore ne yahu umursama desene.
  • Simgelerdeyim.
  • kardeş üzülme ama olmayacak bu iş galiba ayrıca arabesk ne lan???????????????????????????????????
    Kardeşim kusura bakma sabahtan beri yabancı kaynaklardan makale taramaktan Türkçemden zerre kırıntı kalmadı, artık Türkçesi gelmiyor çoğu kelimenin aklıma. Uzun lafın kısası, boşver, hiç bir şey yazma, rölantiye al, kız sana adım atarsa ağırdan sat biraz. Baktın kız arkadaşlık durumunuzu sorgulamaya başlıyor, işte o anda kıza sadece ''Yüz yüze konuşmamız lazım, mesajlaşarak olmaz...'' diyerek kızla bir görüşme ayarlayacaksın. Kız geldiğinde de; içindekileri açık, samimi ve kararlı bir biçimde ortaya koyacaksın, evelemeden gevelemeden kısa öz bir şekilde, atıyorum kafadan ''Ben senden çok hoşlanıyordum ama bir türlü bunu ortaya koyacak cesareti bulamadım...'' falan gibi, anı geldiğinde daha düzgün daha etkileyici bir şeyler buluruz. O andan sonra kız yaklaşırsa senindir, yaklaşmazsa da sağlık olsun, sonraki tercihlerine bakacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 9 Haziran 2017; 6:42:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3iks

ya forum neticede burası hani moralini filan bozmıyım diyorum ama...

ya berbat bir muhabbetin var la bu nedir.

az rahat olun şu kızlarla. hayır herşey bir yana s.a nedir aga kahveyemi giriyosun.

Ben selam verince daha rahat oluyorum. Allah'ın selamını verince rahatsız mı oluyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Umarım bunu WhatsApp üzerinden yapmazsın. Hocam aman diyeyim!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    İyi hatırlattın valla hocam en önemli kısmı atlamışım, düzelteyim
  • Beyler son durum olarak foto yükledim, bir yorum yapın.
  • Hocam cidden içim kıyıldı okurken acaip sıkıcı ve kız iyi dayanmış demekki senden hoşlaniyor ama sonlara dogru kiz kisa cevaplar vermeye basladigini farkettim. Belliki oda sıkılmıs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    bu kız bi tuaf, canı sıkılsaydı öbür gün daha beter sohbet etmezdik :D Daha kötü sohbetler oldu fakat başlatan oydu burda paylaşmak istemiyorum.

Son olarak, yeni eklediğim ss bakıp yorum yapabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.