Şimdi Ara

Eski konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
28.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana konuşsana diyor işte yürümeni istiyor, seviyorsan turboyu aç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Ula bisiklet sürmekten artık gına geldi zaten tek yapılan şeyde o, yaylaya çıkmış berduşlardan bize fırsat mı kalıyor ? Sahilde 100 tane cafe varmış 100 değil yüz milyon olsa neye yarar hepsi aynı tip, denizi olmayan Diyarbakır'da bile daha güzel mekanlar var.

Nargile zaten birtek mersinde var ha, he bide suriyeliden bize nargile mi kalır.

Mersin yerlisi isen seni anlarım çünkü suriyeliler gelmeden önce Mersin cennet gibiydi hatta İstanbuldan kaçan Mersinde buluyordu kendini fakat ne zaman Suriyeliler geldi işte o zaman ipi koptu bu memleketin hele birde ülke çapında nerde ipini koparan olduysa Mersin'e gelmiyor mu işte ben ona ayar oluyorum.

Roma dondurmaya gittiysen, bal bademden tatmayı unutma. Altuğ'a selam söyle.

Haklısın, suriyeliler bastı maalesef mersini. Sahilin köşelerinde nargile keyfi yapar olmuşlar. Seyyar kafe gibi dolanıyorlar.

Ama sende gezecek yer bulamadın da roma dondurmaya mı çağırdın? Şu yeni açılan Loba'ya davet et mutlaka. Hem fiyatları uygun, hemde çok güzel yer. Üst katlarda da oturdun mu değme keyfine.

Yasemin lychee git, git işte binlerce kafe var yeterki git.

• La Ley del Diamante kullanıcısına yanıt
    Sevmiyorum öyle şaşaalı yerlere gitmeyi, götürmeyi helle birde ilk buluşmada.

Evet öğrenciyiz fakat parasız değiliz buna bağlamayın.

Aslında deniz kıyısına ıssız bir yere çağırmak var fakat tedirgin olmasın diye çağırmıyor, ne bileyim hocam ben sevmiyorum mekan cart curt, ne var yani paket yaptırıp sahilde ayağını denize sokup yemek, içmek varken kasıntı tiplerin bir araya girdiği dekordan ibaret yerleri sevmiyorum. Ha derseniz illa götürmen lazım götürürüm fakat hep kasılırım, hiçbirşey anlatamam, önüme geleni yiyemem, lafa giremem.

Bende böyleyim, kendimden gurur duyuyorum bu konularda, sırf koyun sürüsü o samanlığa yürüdü diye o samanlığa bende yürümek istemiyorum.
  • Bence tek sorun mekan değil.

• Kardeşim sana benden tavsiye :) Kızlarla konuşabilirsin bu gayet normal yani fakat bırak kız kendisi teklif etsin sen değil :) Özeliklede maalesef bizim dinimiz , sosyal yaşantımız acaip çarpıtılmış bu konuda ! Evlenme teklifini bile erkeğin yapmaması gereken bir durum bunuda kız yapacak ! Hatta hatta kızın babası gelecek o isteyecek seni :) Neden mi egerki sen Müslüman isen aç kuranı oku çeşit, çeşit ayetlerde , surelerde hz.peygamberlere evlilik tekliflerinin hep kızlardan yapıldığını göreceksin ! Mesala hz. haticenin hz.muhammed ile evlenmesi hz.hatice teklif etmişdir! Hz.muhammed kızı için hz.aliyi istemişdir! Hz.musa ya evlilik teklif edilmişdir :) gerçek yani bunlar !

Egerki bu işlerin bir statüsü var ise kuran böyle söylüyor kardeşim ben nediyim :) hayırlsı senin icin
  • quote:

ALLAH'ın selamıdır, ne halt olduğu belli olmayan naber mi deseydim ?

Boşver hoca onların ne renk olduğu belli değil, uğraşma kendi kendilerine gülüp geçsinler.

Önce ALLAH ın selamını düzgün öğren. Selamın nedir? Selamün Aleykümdür o. Daha selamı bilmiyorsun bide laf yetiştiriyorsun.
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Hocam yazıklarımı okumanı tavsiye ederim. Zamanında bu kız benle fazlasıyla ilgilendi şimdide biraz ben yazayım dedim fakat mekan konusuna kafam takıldı, yazmaktan vaz geçtim artık.

Yazarsa kendi bilir, yazmasada hiçbişey değişmemiş olur.
  • VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Şalom aleküm (shalom aleichem) ibranice'dir Yahudilerin selamıdır. Selamün aleyküm denmez onun için Selamın aleyküm diye işitilir.ü

Cahil, gelmiş burda harf üzerinden cambazlık yapıyor.

Sen selamın anlamını bilmezken, biz İslamda hoşgörüyü benimsiyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 10 Haziran 2017; 9:28:36 >
  • Konuşma tarzını bence değiştir. Gereksiz kelimeler kullanıp cümleleri uzatıyorsun. Birde anında cevap vereyim diye bir düşüncen olmasın mümkün olduğunca geç cevap ver. Senin sadece ona odaklı hareket ettiğini işleri yürüttüğünü anlamasın anlarsa böyle şımarır. Dikkat ettin mi cevapları tek kelime oluyor yada aşırı kısa oluyor. Gir mesela filmler konusundan şarjı konusundan. Uzatabildiğin kadar uzattır konuşmaları soru cevap eşliğinde gitmesin sohbetin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    Ben ne sorarsam sorayım hiç karşılığını vermiyor, hangi konuyu açarsam açayım merak etmiyor.

Geçmişin acısını mı çıkarıyor, kepaze olmamı mı bekliyor bilmiyorum. Böyle giderse uzun süre mesaj atmayacam, o atarsa bam bam yazarım olmazsada hayır olsun.
  • Adam forum basligina merhabalar diye giriyor kiza sa diye. Muhabbet desen zaten yok..

Kizlar konusunda nasil bu kadar mal olabiliyorsunuz hayret bisey.

• berbatine kullanıcısına yanıt
    Öyle yapıyorsa ne yap biliyor musun? Whatsappa şöyle 3-4 saat girme. Bakalım merak edip ne yapıyorsun hiç görünmüyorsun falan diyecek mi denemiş olursun. Ki yazmıyorsa bunu bu süreyi uzat 1 gün girme birşey kaybetmezsin. Belki arar telefonla. Numara yaparsın keyfim yok şuna üzüldüm buna üzüldüm diyerekten. Kızlarla konuşurken fazla abartmadan da troll yapmak gerekiyor,hep ciddiyet olmuyor. Ufak tefek yalanlar olacak.

• Bunları faydasız birinin yazması kadar faydasız bir durum yoktur değil mi.
    Valla 2 gündür görüldüde bıraktım, şimdi saçma bişey bile yazsam görüldüde bırakmaz ama ben tükendim diye son eklediğim fotodaki gibi bıraktım :D
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Boşver yazacaksa o yazsın sana kız mı yok :)

• Bu kız seni kuklaya çevirir.

Takatim kalmadı, eskiden olsa üstüne giderdim fakat eski ben değilim

Yazarsa kendi bilir. Sağolasın kardeşim.
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Evet intikam duygusu fazlasıyla var :D
  • quote:

Şalom aleküm (shalom aleichem) ibranice'dir Yahudilerin selamıdır. Selamün aleyküm denmez onun için Selamın aleyküm diye işitilir.ü

Cahil, gelmiş burda harf üzerinden cambazlık yapıyor.

Sen selamın anlamını bilmezken, biz İslamda hoşgörüyü benimsiyorduk.

Herkes cahil bir sen akıllısın. Her din adamı cahil, yine bir sen akıllısın. Yav he he
  • VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Herkesi kendinin gibi kirletmene gerek yok, birtek sana cahil dedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 10 Haziran 2017; 10:14:30 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.