Şimdi Ara

Eski konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
28.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardes bulusma teklifini ezik gibi etmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yolladığı şarkı belli etmiş zaten gizleme hislerini diyor işte bir kaç kere buluştuktan sonra anlat yüz yüze. gereksiz uzatmanın anlamı yok
  • Mersinde gezecek yer bulamayan ünili , blok .

Mersin gibi şehirde nasıl yapacak birşey bulamazsın ? Çık yaylaya mangal yap , az öteye git mas mavi denizler. Sahilde 100 tane kafe var. Nargile iç , bisiklet sür , koşu yap. Mersine laf ettirmem !
  • Ula bisiklet sürmekten artık gına geldi zaten tek yapılan şeyde o, yaylaya çıkmış berduşlardan bize fırsat mı kalıyor ? Sahilde 100 tane cafe varmış 100 değil yüz milyon olsa neye yarar hepsi aynı tip, denizi olmayan Diyarbakır'da bile daha güzel mekanlar var.

Nargile zaten birtek mersinde var ha, he bide suriyeliden bize nargile mi kalır.

Mersin yerlisi isen seni anlarım çünkü suriyeliler gelmeden önce Mersin cennet gibiydi hatta İstanbuldan kaçan Mersinde buluyordu kendini fakat ne zaman Suriyeliler geldi işte o zaman ipi koptu bu memleketin hele birde ülke çapında nerde ipini koparan olduysa Mersin'e gelmiyor mu işte ben ona ayar oluyorum.
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Mersinde mersinli haric her tür var. Önceden allahın conoları ile uğraşıyor idik şimdi bide surilerle konum olarak çok kötü doğudan uzak olacaktı ki ah ulan

• Mekana değil insana gidilir sanırım bu kız etiket vecihi falan zengin Suriyeli doldu zaten yine sinir oldum

• Biraz daha açık konuşursanız :D ne demek istedinizi anlamadım bu konuşmada.
  • einsteinwashere kullanıcısına yanıt
    Hocam etmedim o mekanı söylemeseydi edecektim ama kasten lüks mekan söylediğini düşünüyorum.
  • hadi123 kullanıcısına yanıt
    O şarkı gaza getirdi fakat sonrasında naz etti görüldüğü üzere.
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Bizde ilk okulda mektup yazardık hocam gene siz telefon falan bize göre ilerdeymişsiniz.
  • İlk buluşmada bara götürürsem altından kalkamam :D Öğrenci adamız insaf
  • Birader çevremde herkez bu tür şeylerde ilk bana koşar, şimdi ben onlardan yardım istersem bu ne ara bu hale düştü derler onun için çare DH
  • llAkabell kullanıcısına yanıt
    Evet biraz hoş görülü fakat onunda kaba vakitleri oluyor, kesinlikle yüz yüze yapacam açıklamayı.
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Ben ne yaptıysam 10 katını bu bana yapıyordu, artık konu bile bulamıyordu ki hep parfüme sarmıştı gelip üstümü bile kokluyordu fakat ben o zamanlar onla ilgilenemezdim, sonrasında ona hissetirdim oda boşa uğraştığını anlayınca hır çıkarmaya kalkıştı arada bir tartıştık sonra gene başa sardı derken ben kayıt dondurdum.
  • Belkide üzdün kızı çektirmek istiyor sana
    Olm burdan nasıl tanıyalım kızı sen bilecen
  • Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    Birde bahsettiğim sahilde foto çekmiş proife atmış, nispet yapar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Sa yazmış kıza 😊

Ne var bunda? Senin bunu garipsemen den daha doğal olduğuna eminim. Burada ki tek abez şey şu anda senin için Anormal görünen durum.

• shankssan kullanıcısına yanıt
    ALLAH'ın selamıdır, ne halt olduğu belli olmayan naber mi deseydim ?

Boşver hoca onların ne renk olduğu belli değil, uğraşma kendi kendilerine gülüp geçsinler.
  • Şu kıza SA dedin diyenleri gerçekten anlamıyorum nasıl bir yobazlık dır bu hatta yobazlık dan ötürü ki büyük ihtimalle de bunu diyen kullanıcılar scorp da sağı solu ayrı oynayan kıratkan iki yüzlü riyakar kişiler. Adam samimi dürüst iki yüzlü değil olduğu gibi vermiş selamını en güzelide budur. Kendini bilen olgun Kezbanlığı aşmış kızda bunun yaptığı gibi alır selamı. Ha sizler gerçek hayatta normal şartlarda da selam vermiyorsanız güne merhaba iyi günler ile başlayıp aynı şekilde bitiriyorsanız selam vermeye utanıyor yada selam vermeyi almayı bilmiyorsanız o ayrı umurumda değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 10 Haziran 2017; 7:27:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Şu kıza sa dedin diyenleri gerçekten anlamıyorum nasıl bir yobazlık dır bu adam samimi dürüst iki yüzlü değil olduğu gibi en güzelide budur. Kendini bilen olgun Kezbanlığı aşmış kızda bunun yaptığı gibi alır selamı. Ha sizler gerçek hayatta normal şartlarda da selam vermiyorsanız güne merhaba iyi günler ile başlayıp aynı şekilde bitiriyorsanız selam vermeye utanıyor yada selam vermeyi almayı bilmiyorsanız o ayrı özür dilerim hepinizden.

Affetmedim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.