Şimdi Ara

Bitlocker yok, parola koyamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Windows 11 home single language kullanıcısıyım. Parola koymak istediğim harici bir harddiskim var. Bitlocker yok. Ne yapabilirim. Saatlerce uğraştım ama bir türlü şifreleme yapamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pureinfotech • windows 10 & windows 11 help for humans
    How to enable BitLocker device encryption on Windows 11 Home - Pureinfotech
    https://pureinfotech.com/enable-bitlocker-device-encryption-windows-11-home/
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ama bende bu cihaz şifreleme kısmı da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windowsunuz modifiye olabilir mı düzenleyen bazı özelliklerini silmiş olmasın veya

the windows club
    Device Encryption not showing or working in Windows 11/10
    https://www.thewindowsclub.com/device-encryption-not-showing-or-working-in-windows

Modifiye değil. Sistem bilgilerinde görüntülemek için yükseltme gerektiği yazıyor

• sistem bilgisini yönetici olarak açıyorsun değil mi

Evet, yönetici hesabı. Ayarlarda sistem bilgisinin en altındaki bitlocker'a tıkladığımda beni satın alma sayfasına yönlendiriyor.

Satın alabilmem mümkün değil. Bunun yerine bu videodaki gibi windows 11 pro'ya geçmeyi denesem bilgisayarım zarar görür mü? Bir sorun yaşar mıyım?

Bitlocker yok, parola koyamıyorum.Ahmet Bağcıyoutube
    Merhaba arkadaşlar uzun süredir Windows 11 Home Single kullanıyordum, Pro versiyonuna geçmeye karar verdim Bitlocker için. Bu video da Home Single'dan Pro sürüme nasıl yükseltilir onu gösterdim. Kullanıcılar internette çok fazla arama yapıyor Home dan Pro ya nasıl geçerim diye Windows 11 de Türkiye de pek kullanılmadığı için Türkçe kaynak bulamıyorlar. Bulsalar da boş kaynaklar oluyor işlerine yaramıyor maalesef sadece zaman kaybı oluyor. Bu kısa video ile sizlere yardımcı olduysam ne mutlu bana. Herkese Mavi Ekransız günler diliyorum. (Ayhan Tarakcı Alıntı) Gerekli CMD Kodları : -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- sc config LicenseManager start= auto & net start LicenseManager sc config wuauserv start= auto & net start wuauserv changepk.exe /productkey VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T exit exit -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mobile Devices : Samsung Galaxy S10 G973F/DS PC: HP Db-1096nt Ryzen 7 3700U - Vega 10 - 8 Gb RAM - 512 Gb SSD - 1TB HDD --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=TFyR-rajbBY&feature=youtu.be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Pro yükle , key gerek olursa pm at

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.