Şimdi Ara

Bitmek bilmeyen CRC sorunu için modem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi CRC sorunları ile başım dertte. Şuan aktif olarak TP-Link VR1200 modeme sahibim. Modemi aldığım ilk günden beri sürekli CRC hataları aşırı derece yükseliyor ve bağlantıyı resetlemeden internete çıkış yapamıyorum. Bu yüzden ev içi tesisat yenilendi. Ankastreye doğrudan bağlantı yaptım ancak sorun çözülmedi. Bende bundan dolayı modemi değiştirme kararı aldım. Wi-fisi, ethernet hızı önemli olmayan ancak VDSL2 den bana taş gibi bağlantı sağlayacak modem önerileriniz nedir? Bütçe olarak 550tl max düşünüyorum. İkinci el ürünlere de açığım. Şimdiden kolay gelsin herkese.

• Sorunun ev içerisinde yahut modemde olduğundan emin misiniz? İnternet servis sağlayıcı tarafında yanlış bir şeyler de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StratejikSiglik kullanıcısına yanıt
    Saha dolabı ve saha dolabından ankastreye kadar gelen kablonun durumunu bilmiyorum. Onlarda da olabilir tam bilmiyorum ama bu durum çok can sıkıyor. Her gün arıza kaydı açıyordum sorun çözüldü diyerek kapatiyorlardi. Bende vazgeçtim artık. Yapabilirsem parasıyla eve fiber getircem. Evime 50 metre uzaklıkta Telekom fiber logari var. Oradan çekmesinin maliyeti ne kadar olur bilmiyorum ama bi plan proje çıkarsınlar karsilayabilecegim bir ucretse hiç uğraşmam cektiririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.Qwerty kullanıcısına yanıt

İlçe bölge müdürlüğüne gidin, durumu bildirin. Ayrıca Ümit Önal beyefendinin epostasındaki arıza kayıtlarında da hızlı dönüş sağlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.