Merhaba arkadaşlar uzun bi süredir bilgisayarımın usb portlarını kullanamıyorum bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bazı şeyler çalışıyor bazı şeyler çalışmıyor bir çok şey denedim nette uzun uzun yazılar okudum ama yinede sorunumu çözemedim. Fakat bios güncellemesi yapamıyorum bulamadım birçok sitede bir ihtimal bios güncellemesi yapmadığım için böyle olabileceğini düşünüyorum eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
+Powersupply'ımı kontrol ettim +Bilgisayardan gücü kesip Biosun pilini çıkardım +Anakartın güncel driverlerini yükledim +Usb çıkışlarını kontrol ettim anakarta monte olanlar ve diğerleri çalışmıyor +Yeni donanım ekleme sihirbazını yaptım +.Dll leri kontrol ettim +Format attım vistadan, xpye hepsini denedim + Windows Güncellemelerini denedim
Anakartım: XFX nForce 650i Ultra BIOS Vendor: Phoenix Technologies LTD İşletim Sistemi: Windows xp Professional x64 Edition (sp2)
BIOS System Bios Version : UNKNOWN System Bios Date : Manufacturer : Phoenix Technologies, LTD SMBIOS Version : 6.00 PG Plug & Play Version : 1 SMBIOS/DMI Version : 2.4
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme