Şimdi Ara

Bİtmeyen Çilem ACER !!!! vol.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    senin yasadigin dramın birazcık hafif halini ben yasadım.
    aslında hemen hemen aynı seyleri yasadım fakat benim bilg. aldıgım yer tanıdık oldugu icin cogu isleri onlar hallettiler , ben az bi kısmıyla ilgilendim.

ben bu yaz acer tm 5720 aldım, 5920den tek farkı ekran kartı idi ati mobility x2600 vardı onda , 5920de ise 8600gt onun dısındaki tum ozellikleri aynıydı,tabiki kasa farklı,200dolar ucuzdu, bu paraya degmez dedim aldım bilgisayarı
    fakat eve makina gelince ne goreyim, x2600 degil x2500 var icinde !!!
    aradım taradım tanıdık aldıgım yeri,onlarda kont'a ulastılar,kont yetkilisi beni aradı,x2600 diye bi kart olmadıgını x2500 un bi versiyonu oldugunu,bi hata olmadıgını falan anlattı durdu,ben yemedim tabikide, ama makineden memnun oldugum icin bişey demedim, o konu oyle kapandı

1 ay sonra bilgisayar bi kilitlendi,islem yapamaz hale geldi,resetledim ve bir daha acılmadı,ısıklar yanıyodu ama ekran gelmiyordu,
    ankarada servise verdim,gel zaman git zaman 30 is gunu gecmesine 2 3 gun kala beni ist TPM den aradılar,faturayı bize yollayın diye,hemen faxladım,
    sonra makine geldi bana,ank.daki teknik servistekiler makinayı alıp aldıgım yere goturmemi onların degisim icin makinayı alacaklarını soylediler.ok dedim makinayı aldıgım yere teslim ettim.
    sonra beni aldıgım yer aradı,TPM nin makinayı geri istedigini, (makina 30 gun icerisinde bozulursa eger,o zaman doga kapsamına giriyormuss,ama benimki 35 40 gun falan olmustu bozuldugunda , ama ist.dakiler benden faturayı son gun istedikleri icin bunun farkına varamamıslar,ve bu 30 iş gunu icerisindede benim makinamı doga kapsamı icinde oldugunu dusundukleri icin mudahele etmemisler,
    tabi ben aradım TPM yi bi kac gun boyunca konustuk,arkadasla aynı safhalardan gectik,birisine anlatıyosun derdini sonra digeri,sonra digeri ,sonra digeri falan derken (ama aklınızda olsun ben her gorustugum kisinin ismini aldım,sonradan arayınca ona baglattım hemen konuya girelim diye)

benim konusmalarım cok sakin gecmedi ama bagırdım cagırdım,cunku ilk baslarda normal konusunca bana makineyi bi yollayın bi daha tamir edelim falan diyolardı,ama benim acımdan işin ciddiyetini anlamaları icin mecburen bu tarz bi konusma yapmak zorunda kaldım,

sonunda yani 3 aylık bi periyodun sonunda ben makinayı kont'a teslim ettim ve tanıdıgım vasıtasıyle paramı geri aldım, o paraylada uzerine 5 kurus koymadan acer as 5920 aldım 2.2 işlemci 250gb hd ama ekran kartı 8600gs,,,, simdi ekran kartı keske gt olsaymıs demiyorum cunku uzerine para vermem gerekiyordu D::D:D:D

ben karlı bir sekilde ama zahmetlice atlattım bu işi,acer dan memnunum ama satıcılarından degil :D:D:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.