Şimdi Ara

bitmeyen kartus mu yoksa dolan kartus mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle kullanabilirsiniz. Epson modellerde %100 memnun kalabilirsiniz. Binlerce sattığımız Epson uyumlu kolay dolum kartuşlarında müşteri memnuniyetimiz çok yüksektir.

Daha detaylı bilgi için internet sitemiz.

DolanKartuş

Saygılarımızla
  • Araştırıp okudukça insanın kafası daha cok karışıyor.
    Kaliteli renkli, fotograf baskısı için; Epson mu, Canon mu?
    Sorunsuz kullanım için dolan kartuş mu, bitmeyen (Ciss) kartuş mu?
    Yıllar once, 1997 yılında bir seyahatim sırasında Almanya'dan, yanlış hatırlamıyorsam 500 kusur Deutshe Mark'a (o zamanlar Euro'ya henüz gecmemişti, ve 500 mark da bir yazıcı için iyi paraydi hani) zamanının en iyi renkli mürekkep puskurtmeli yazıcılarından biri olan Epson renkli inkjet almıştım. İlk kartuş değiştirmeden sonra sorun çıkarmaya başladı ki, değiştirdiğim yaziciyla birlikte yedek olsun diye aldığım orijinal Epson kartuslardi. Hem marka olarak hem de inkjet olarak cok soğuğum su Epsona...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Araştırıp okudukça insanın kafası daha cok karışıyor.
    Kaliteli renkli, fotograf baskısı için; Epson mu, Canon mu?
    Sorunsuz kullanım için dolan kartuş mu, bitmeyen (Ciss) kartuş mu?
    Yıllar once, 1997 yılında bir seyahatim sırasında Almanya'dan, yanlış hatırlamıyorsam 500 kusur Deutshe Mark'a (o zamanlar Euro'ya henüz gecmemişti, ve 500 mark da bir yazıcı için iyi paraydi hani) zamanının en iyi renkli mürekkep puskurtmeli yazıcılarından biri olan Epson renkli inkjet almıştım. İlk kartuş değiştirmeden sonra sorun çıkarmaya başladı ki, değiştirdiğim yaziciyla birlikte yedek olsun diye aldığım orijinal Epson kartuslardi. Hem marka olarak hem de inkjet olarak cok soğuğum su Epsona...

kafa karışıklığına lüzum yok

kaliteli fotoğraf baskısı için 6 kartuşlu bir epson (p50, px660, px730, px830, L800) işini fazlasıyla görür.

bu makineler için dolan kartuşta ciss'te son derece stabil çalışıyor yoğun baskı alacaksan ciss az yoğunlukta baskı alacaksan dolan kartuş kullan L800 zaten orjinal ciss'li

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.