Şimdi Ara

BiTmİyO SoRuN yA N73 oLsA nOlCaKki (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • N73'ü 4-5 ay kullandım, cihazı update lerden önce kullandığın için bu sorunları yaşadın, N73 son updateleriyle son derece stabil bir hale geldi, üst üste 4 foto dahi çekemiyor diyenlere gerçekten gülerim çünkü ben o kadar yüklenmeme rağmen updatelerden sonra en ufak bir sorun yaşamadım.

Böyle taraflı mesajlar yazmayın, onlarca N73 kullanıcısı var öyle olsa nasıl satılır, nasıl kullanılır bu telefon, biraz araştırın sonra yorum yapın

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Ben cihazı ilk çok büyük hevesle 1200 liraya almıştım. Aldığım gün ekranda ölü piksel görüp geri verdim bi tane daha aldım, onunda donma problemleri vardı onuda geri verdim. Derken böyle böyle ara ara 10 taneden fazla N73 geldi gecti elimden, severek aldım ama doya doya kullanamadım.
    1- Ekranda ölü piksel olayı bir çoğunda var
    2- Foto çekerken özellikle, donma sıkıntısı çok sık yaşanıyor.
    3- Mesaj okumak ve yazıp göndermek tam bi sıkıntı, çünkü hafıza biraz doldumu sms ler gelmiyor gitmiyor.
    4- Joyistik her an elinizde kalabiliyor.

Velhasılı beni en çok rahatsız eden konular bunlar oldu, bir dahada almayı düşünmem açıkcası.

quote:

Orjinalden alıntı: safakkk_93

quote:

Elimden en az 10 tane N73 geçti, alayı aynıydı. Üst üste 4 foto çekebildiğimi bilmem... Lanet bir telefon, sakın alma.

ben pek katılmıyorum neden dersen bende o kadar n73 inceledim ama hiç o kadar kötü bir yan göremedim acaba size gelen sorunlu cihazlarmıydı da o kadar çok sorunu vardı acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

N73'ü 4-5 ay kullandım, cihazı update lerden önce kullandığın için bu sorunları yaşadın, N73 son updateleriyle son derece stabil bir hale geldi, üst üste 4 foto dahi çekemiyor diyenlere gerçekten gülerim çünkü ben o kadar yüklenmeme rağmen updatelerden sonra en ufak bir sorun yaşamadım.

Böyle taraflı mesajlar yazmayın, onlarca N73 kullanıcısı var öyle olsa nasıl satılır, nasıl kullanılır bu telefon, biraz araştırın sonra yorum yapın

quote:

Ben cihazı ilk çok büyük hevesle 1200 liraya almıştım. Aldığım gün ekranda ölü piksel görüp geri verdim bi tane daha aldım, onunda donma problemleri vardı onuda geri verdim. Derken böyle böyle ara ara 10 taneden fazla N73 geldi gecti elimden, severek aldım ama doya doya kullanamadım.
    1- Ekranda ölü piksel olayı bir çoğunda var
    2- Foto çekerken özellikle, donma sıkıntısı çok sık yaşanıyor.
    3- Mesaj okumak ve yazıp göndermek tam bi sıkıntı, çünkü hafıza biraz doldumu sms ler gelmiyor gitmiyor.
    4- Joyistik her an elinizde kalabiliyor.

Velhasılı beni en çok rahatsız eden konular bunlar oldu, bir dahada almayı düşünmem açıkcası.

quote:

Orjinalden alıntı: safakkk_93

quote:

Elimden en az 10 tane N73 geçti, alayı aynıydı. Üst üste 4 foto çekebildiğimi bilmem... Lanet bir telefon, sakın alma.

ben pek katılmıyorum neden dersen bende o kadar n73 inceledim ama hiç o kadar kötü bir yan göremedim acaba size gelen sorunlu cihazlarmıydı da o kadar çok sorunu vardı acaba?

Bendede sorun çıkmamıştı, yalnız iç mekanlarda noise oluşumu hariç yani donanımsal bir sorun yoktu ufak tefek hatalarda FW ile düzeltildi ama hala N73'ü beğenmeyenlerin sayısı oldukça fazla.

• Noxco forumda en tarafsız yorumlarıyla tanınan ve bilinen bir kimsedir.
    N73 ben de kullandım ve söylediklerinde kesinlikle doğruluk payı olduğunu söylemeliyim.

Eliniz hafif terliyken joysticki hareket dahi ettiremiyorsunuz. Çok basık yapmışlar ve foto olayı çok stabil değildi.
  • quote:

fw ile düzeltilebiliniyo sanırım o olay
  • ben bu düşüncenize katılamayacağım, yönetici olmadan da, aylar öncede ne zaman N73 konusu olsa hep aynı mesajları atıyordu, kaç kez söyledim, kaç kez bu problemlerin ilk çıkan cihazlarda olduğunu ancak bununda update ile giderildiğini söyledim.

Hala N73 konusu olunca karalamaya çalışıyor, ben doğrusunu söylüyorum, cihazı alır almaz update yaptım, bir kez dahi ne takılma ne de başka bir sorun yaşamadım.

İnsanlar kime istiyorsa ona inansın...

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Noxco forumda en tarafsız yorumlarıyla tanınan ve bilinen bir kimsedir.

• bu sölenen hataların çogu update ile giderildi bi çok kişide sorun kalmadı çok karalanmıs telefon burda
  • gerçekten ben telefon almayı düşünüyordum N73 olabileceğini düşündüm fakat Noxco nun dediklerinden sonra almaktan korkmaya başladım..
  • N73 bazı arkadaşlarımda var sorunsuz kullanıyorlar.
  • Doğru diyorsun, b600'ün 10 Megapixeli interpolarizasyon ile 10 Mp çünkü daha bugün bir haber okudum samsung cep telleri için interpolarizasyonsuz 8Mp yanı kısaca, CMOS 8MP kamera üretmiş..

işte linki de burada

http://www.techno-labs.com/content_screen.asp?YID=2347&TITLE=Samsung_ilk_8MP_cep_telefonu_kamerasını_geliştirdi!

quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

Hala sadece "megapiksel" değerine bakanlar var

• ben 6 ay n73 kullandım.hiçbir sorun yaşamadım.ne kilitlendi,ni de bir hata verdi.üst üste 15-20 resim çektiğimde bile sorun çıkmadı.
  • 3-4 gündür n73 kullanıyorum c,hazda zaten sorunsuz denilen versiyon yüklüydü. benim gibi her aleti dibine kadar özellikleri felan kurcalayan kullanan birisine rağmen yemin ediyorum cihaz daha bir kere bile ne kitlendi ne reset attı ne dondu hiç bir sorun yok. deli gibide çok sevdim aleti. üst üstte 10 dan fazla foto bile çektim birde batarya sağlam gidiyor en azından 7610 dan buna geçince çağ atladım sanki. durmadan radyo ve mp3 çalar cam felan dinleyip kurcalasamda bitmiyor bu aletin şarjı ben çok beğendim sorunda yok. ilk alırken biraz tasarımına takılmıştım ama şimdi tasarımıda çok hoşuma gitmeye başladı.durmadan aleti elime alıp sevesim geliyor desem yanlış anlarsınız o yüzden demiyorum
  • hmm neler olmuş burada

ben de 1 ay kadar kullandım N73 ve geri verdim.telefoncu arkadasım var symbian falan anlar.herturlu guncelleme FW vs. yaptı ama telefon o kadar yavas ki inanılmaz.sıkca donuyor kilitleniyor kendi kendine kapanıyor malzeme kalitesi cok kotu.o joystick yok mu joystick.tam elimde kalacakken elden cıkardım neyse ki

noxco arkadsımın dediklerine katılıyorum ki gordugum kadarıyla gayet objektif durust yazıyor.sonucta kendi tecrubelerini yazıyor hepimiz gibi.N73 alınırsa sorun cıkma olasılıgım yuksek.ya dusunun millet ustuste 4 foto cekince sevindirik oluyor bu telefonla

pekiii diyelim ki donması kilitlenmesi vs. bir olcude astık .hadi ustuste 4 foto da cekmeyi basardık.peki arkadaslar bu cok kotu malzeme kalitesi,heran elde kalacak olan joystick icin bir guncelleme var mı?

nokia fanatikleri dısında kimseye tavsiye etmiyorum.

• şimdiki alacağın n73 eğer son versiyon olursa bir sorun olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: colourofthelife

hmm neler olmuş burada

ben de 1 ay kadar kullandım N73 ve geri verdim.telefoncu arkadasım var symbian falan anlar.herturlu guncelleme FW vs. yaptı ama telefon o kadar yavas ki inanılmaz.sıkca donuyor kilitleniyor kendi kendine kapanıyor malzeme kalitesi cok kotu.o joystick yok mu joystick.tam elimde kalacakken elden cıkardım neyse ki

noxco arkadsımın dediklerine katılıyorum ki gordugum kadarıyla gayet objektif durust yazıyor.sonucta kendi tecrubelerini yazıyor hepimiz gibi.N73 alınırsa sorun cıkma olasılıgım yuksek.ya dusunun millet ustuste 4 foto cekince sevindirik oluyor bu telefonla

pekiii diyelim ki donması kilitlenmesi vs. bir olcude astık .hadi ustuste 4 foto da cekmeyi basardık.peki arkadaslar bu cok kotu malzeme kalitesi,heran elde kalacak olan joystick icin bir guncelleme var mı?

nokia fanatikleri dısında kimseye tavsiye etmiyorum.

şimdi gene üst üste 8 foto çektim hiç bir sorun yok. aldığımdan beride birkez kitlendiği bile olmadı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.