Şimdi Ara

BiTmİyO SoRuN yA N73 oLsA nOlCaKki

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben arkadaşlara sordum n72 iyimidir aliyimmi diye cevaplayanlar n73 al dedi teyzem geldi bugün onda n73 var bi fotğraf çekiyim dedim tel kilitlendi 4 kez böyle hata verdi sesi kaliteli ama 3 hoparlörle o kadar da yüksek ses çıkarmıyo oysa ben ondan neler beklerdim ah n73 ya napiyim artk ben seni fakir ama kendi çapında ideal n72 im bekle yrn ben geliyorum..................[simage][/simage]

• arkadaşım bende berbat bir w810i denk geldi ama bakıyorsun millet w810i'si ile çok mutlu mesut dmekki neymi tekoloi işi şans şi eğer şansın vars iyisi denk gelir yoksa kötüsü işte bütün mesele bu
  • Elimden en az 10 tane N73 geçti, alayı aynıydı. Üst üste 4 foto çekebildiğimi bilmem... Lanet bir telefon, sakın alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Elimden en az 10 tane N73 geçti, alayı aynıydı. Üst üste 4 foto çekebildiğimi bilmem... Lanet bir telefon, sakın alma.

ben pek katılmıyorum neden dersen bende o kadar n73 inceledim ama hiç o kadar kötü bir yan göremedim acaba size gelen sorunlu cihazlarmıydı da o kadar çok sorunu vardı acaba?
  • YOK YA KVK GARANTİLİ HAYIRDA MİLLET TUTTURMUŞ N73 GİDİYO YANİ O KADAR AHIMŞAHIM BİŞEYİ YOK 3.2 MEGAPİKSEL KAMERASI İŞTAH AÇICI BİRAZ AMA 2 MGPİKSEL OLSUN YA NOLCAKKİ DEMİ ŞU ÜNİVERSİTEYİ Bİ KAZANİYİM SAMSUNG 7 MEGAPİKSELLİ TEL ÇIKARACAK PARASINI FLN DÜŞÜNMİCEM GİDİP ALCAM HEYT BE.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to.like.no.other.abi -- 10 Ağustos 2007; 23:50:35 >
  • Yerli ve yabancı forumlarda da daha önce telefonla ilgili yazılımsal ve donanımsal problemler yaşayanlar olmuştu.

- Ekranın çatlaması
    - Ekranda ölü piksel oluşumu
    - Stabilite problemleri (Kitlenme, yavaşlık vs)
    - Joystick problemleri (Bozulma, kopma)
  • quote:

Orjinalden alıntı: to.like.no.other.abi

YOK YA KVK GARANTİLİ HAYIRDA MİLLET TUTTURMUŞ N73 GİDİYO YANİ O KADAR AHIMŞAHIM BİŞEYİ YOK 3.2 MEGAPİKSEL KAMERASI İŞTAH AÇICI BİRAZ AMA 2 MGPİKSEL OLSUN YA NOLCAKKİ DEMİ ŞU ÜNİVERSİTEYİ Bİ KAZANİYİM SAMSUNG 7 MEGAPİKSELLİ TEL ÇIKARACAK PARASINI FLN DÜŞÜNMİCEM GİDİP ALCAM HEYT BE.......

yavrucum onun yerine nokia n98 mi öyle bişi çıkarcak hemde 7.2mp hemde 7x optik zoom olacak daha ne boşver samsung u falan yalan o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi çaresi bulunur elbet canım
    2 hafta önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BİRİ 7 BİRİ 7.2 YAVRUCUK ŞİMDİ 0.2 PİKSEL İÇİN YIKMA ŞU HAYALLERİMİ YAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to.like.no.other.abi -- 11 Ağustos 2007; 0:43:39 >
  • Ben cihazı ilk çok büyük hevesle 1200 liraya almıştım. Aldığım gün ekranda ölü piksel görüp geri verdim bi tane daha aldım, onunda donma problemleri vardı onuda geri verdim. Derken böyle böyle ara ara 10 taneden fazla N73 geldi gecti elimden, severek aldım ama doya doya kullanamadım.
    1- Ekranda ölü piksel olayı bir çoğunda var
    2- Foto çekerken özellikle, donma sıkıntısı çok sık yaşanıyor.
    3- Mesaj okumak ve yazıp göndermek tam bi sıkıntı, çünkü hafıza biraz doldumu sms ler gelmiyor gitmiyor.
    4- Joyistik her an elinizde kalabiliyor.

Velhasılı beni en çok rahatsız eden konular bunlar oldu, bir dahada almayı düşünmem açıkcası.

quote:

Orjinalden alıntı: safakkk_93

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Elimden en az 10 tane N73 geçti, alayı aynıydı. Üst üste 4 foto çekebildiğimi bilmem... Lanet bir telefon, sakın alma.

ben pek katılmıyorum neden dersen bende o kadar n73 inceledim ama hiç o kadar kötü bir yan göremedim acaba size gelen sorunlu cihazlarmıydı da o kadar çok sorunu vardı acaba?

• N73'ün hataları Firmware ile giderildi dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: to.like.no.other.abi

BİRİ 7 BİRİ 7.2 YAVRUCUK ŞİMDİ 0.2 PİKSEL İÇİN YIKMA ŞU HAYALLERİMİ YAA

sadece 0,2mp değilki aynı zamanda 7x optik zoom var yaa

• N73 problemleri fw ile düzeltildi ama noxco'nun dediği gibi doya doya kullanamadım.
  • yemişimN73'ü 2yıldır 6630um var bir yıla yakındırda nokia 6070'im birde geçen gün cowon D2 aldım bana yettide arttı istemem artık telefon melefon 6630um canavar gibi
  • n73 mü k790i mi desem hangisi dersiniz
  • 790i
  • 7x güzel de o samsung çıkınca 7x in altında kalcak değil demi.........
  • quote:

YOK YA KVK garantiLİ HAYIRDA MİLLET TUTTURMUŞ N73 GİDİYO YANİ O KADAR AHIMŞAHIM BİŞEYİ YOK 3.2 MEGAPİKSEL KAMERASI İŞTAH AÇICI BİRAZ AMA 2 MGPİKSEL OLSUN YA NOLCAKKİ DEMİ ŞU ÜNİVERSİTEYİ Bİ KAZANİYİM SAMSUNG 7 MEGAPİKSELLİ TEL ÇIKARACAK PARASINI FLN DÜŞÜNMİCEM GİDİP ALCAM HEYT BE.......

Samsung, 1 yıl önce B600 modelini tanıtmıştı. Telefonda 10 MP kamera yer alıyor. Ancak telefonun ülkemizde piyasaya sürüleceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

YOK YA KVK garantiLİ HAYIRDA MİLLET TUTTURMUŞ N73 GİDİYO YANİ O KADAR AHIMŞAHIM BİŞEYİ YOK 3.2 MEGAPİKSEL KAMERASI İŞTAH AÇICI BİRAZ AMA 2 MGPİKSEL OLSUN YA NOLCAKKİ DEMİ ŞU ÜNİVERSİTEYİ Bİ KAZANİYİM SAMSUNG 7 MEGAPİKSELLİ TEL ÇIKARACAK PARASINI FLN DÜŞÜNMİCEM GİDİP ALCAM HEYT BE.......

Samsung, 1 yıl önce B600 modelini tanıtmıştı. Telefonda 10 MP kamera yer alıyor. Ancak telefonun ülkemizde piyasaya sürüleceğini sanmıyorum.

10 MP ne demek yav? profesyonel resim mi çekecek millet napacak? türkiyede çıkmasın zaten orda dursun...buraya gelip milletin huyunu değiştirmesin...

• olurmu yaa gelsin!!! mahrum kalmayalım ama keşke gelse

quote:

Orjinalden alıntı: okitoxxx

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

10 MP ne demek yav? profesyonel resim mi çekecek millet napacak? türkiyede çıkmasın zaten orda dursun...buraya gelip milletin huyunu değiştirmesin...

• Hala sadece "megapiksel" değerine bakanlar var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.