Şimdi Ara

Olum eziklik ne kadar berbat bişey ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu eziklik kadar lanet bi dert yok.İnsanlar seni sevmez, dışlanırsın falan.Ailem bile ciddiye almıyor beni, öz kardeşim, kuzenlerim vs.Bana istediklerini yapıyolar bi ağırlığım yok.Milletin 2 dakikada ayarlayıp işi pişirdiği kızları yere göğe sığdıramıyorum, temiz düşünceler besliyorum.Aşk acısıda çekiyorum yani.Bunların hepsi eziklikten oluyor.Ezik olmasam arkadaşımda olur, sevdiğim kızla bi ilişkimde olur NORMAL insan gibi yaşar giderdim.Yaz tatili geldi o kadar boş geçiyor ki, telefonu günde 3-4 kez şarja takıyorum full telefonda dizi film.Duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki o kadar bunaldım.Bi köşede ölüp kalsam ailem bile bakmaz yemin ederim ya.Çok sıkıcı, tedirgin korkak bir insanım herkesten kazık yiyorum.Böyle derdi allah düşmanımın başına vermesin, utangaç olmamda cabası.Hayatım cehenneme döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın ezik

• Muhtemelen bir arkadasini disari cikmak icin aramiyorsun. Arkadas edinmek istemiyorsun. Kafani kizla bozmussun. Kendini ezik hissedersen ezik olursun. Ozguvenin yoksa edin burda konu acarak gelisturemezsin.

Gitar calmayi ogren en klasik ozguven artirici metod bu. Yuruyuslere cik fotograflar cek guzel manzaralardan. Blog yaz dusuncelerini paylas sonra oku nerde hata yaptigini anlarsin.

Fitnessa yazil ozguven deposudur. Programli olmayi ogretir sana. Programli olmak mukemmel bir seydir ilk aydan sonra farkedersin. Genel kultur ogren. Olmadi bir yerde calis marketlerde, magazalarda satis danismanligi yap. Musterilerle yuzyuze gorusebilecegin yerlerde calis. Ozguvenini artirir. Insanlari incele

• Hocam spora falan gidiyorum 4 aydır bende o pçlik yok.iyi niyetimden dolayı sürekli kullanılıyorum, ama kötü niyetli olanlar kazanıyor.O pçlik havası yok bende hocam.Onu oluşturmam gerekiyo

• Tipin olsaydı böyle olmazdı

• Nükerbüker kullanıcısına yanıt
    Alakası yok.Ve şunu farkettim ki kızlar hatta insanlar duygu arıyor.Para, tip anca kaşar kızlarda etkili.Açıkcası bende yanında mutlu olmadığım kişilerle gezip tozmaktan zevk almam.

• yavaşça..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Ne kadar ezikçe değil mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pm den ulaş bana, sana yardımcı olmak istiyorum. Özellikle aşk işleri konusunda

• üzerlik macunu ye
  • Okumadan önce nicke bakma alışkanlığı edinmem lazım.

• nicke bakmadan konuyu okumayın
  • TechR T kullanıcısına yanıt
    Sen dediklerimi uygula

Insanlarla yuzyuze olacagin bir is bul. Programli ol.

• eziklik berbat ama vicdansız olmak çok daha berbat.vicdanlı biriysen en azından ona şükretmelisin.seni anlıyorum kardeş bundan kurtulmanın yolu birşeyler başarıp kendini kabul ettirmek.yada daha iyi insanların arasına taşınmak.1.sini yapabilirsin ama 2.sinden o kadar emin değilim.
  • İçimizi kararttın yine. Git burdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani sen boyum kısa diye yakınıyordun sürekli o konuda gelişme var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda ben de yapacak birş ey bulamıyorum. Canım çok sıkılıyor. Biraz para birikirip birkaç haftalığına yurtdışına tatile gitmeyi planlıyorum. Yıl sonu gibi.
  • Hala boyu 1.65 mi?
  • Lan nicke bakmadan okumuş bulundum
    Tüh

• bende aynı durumdayım 1 haftadır evin içinden dışarı çıkmadım

• Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.