Bildirim
Bitti (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkür ederim alt tarafda YST 541 YAZIYOR ARAŞTIRDIĞIMDA bu furc takımı çıktı yarı entegre sanırım bu konu hakkında bilginiz var mı ?www.ebay.comError Page | eBayhttp://www.ebay.com/itm/YST-541-Alloy-Aheadset-1-1-8-Threadless-Used-/261965605716 -
quote:
Orijinalden alıntı: xNt Mic
Teşekkür ederim alt tarafda YST 541 YAZIYOR ARAŞTIRDIĞIMDAbu furc takımı çıktı yarı entegre sanırım bu konu hakkında bilginiz var mı ?www.ebay.comError Page | eBayhttp://www.ebay.com/itm/YST-541-Alloy-Aheadset-1-1-8-Threadless-Used-/261965605716
malesef dostum.
-
Merhabalr bir konu açılalı çok olmuş ama bir sorum var İç lastik değiştirmeden dış lastik değiştirilebilirmi (dağ bisikleti nin 2.20 lik orjinal lastiğini elimde bulundurup yanına 1.75 slick lastik almak istiyorum şehir içi kullanım için (yada 700 x 35c tur lastiği de olabilir o konuda arada kaldım onada bi öneri yaparsanız) ama değiştirmek gerektiğinde sıkıntı çekermiyim iç lastik yüzünden yoksa direk aynısını diğerine taksam olurmu ) -
Merhaba 1.70 boy 70 kiloyum, başlangıç seviyesi 1000-1200 tl civarı bisiklet arıyorum. öneriniz nedir? Şehir bisikleti aradığımdan Kron Tx 75 uygun geldi. Disk frenli versiyonu 1200 tl civarı. Öneriniz nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bisikletimin arka üst şanzıman makarası arka dişliye çarpıyor. Sorunu nasıl çözebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mekank disk alma uzak dur. hidroiliğe bürçe yetmiyosa v fren bak. mekanik diskler gösteriş için.quote:
Orijinalden alıntı: fromelf
Merhaba 1.70 boy 70 kiloyum, başlangıç seviyesi 1000-1200 tl civarı bisiklet arıyorum. öneriniz nedir? Şehir bisikleti aradığımdan Kron Tx 75 uygun geldi. Disk frenli versiyonu 1200 tl civarı. Öneriniz nedir?
https://m.n11.com/kron-tx-75-28-trekking-md-P407186265 -
yeni lastiğin içine mevcut iç lastik sığıyosa sorun olmaz. tahimince sorun çıkmaz.quote:
Orijinalden alıntı: EpilepsyFrog
Merhabalr bir konu açılalı çok olmuş ama bir sorum var İç lastik değiştirmeden dış lastik değiştirilebilirmi (dağ bisikleti nin 2.20 lik orjinal lastiğini elimde bulundurup yanına 1.75 slick lastik almak istiyorum şehir içi kullanım için (yada 700 x 35c tur lastiği de olabilir o konuda arada kaldım onada bi öneri yaparsanız) ama değiştirmek gerektiğinde sıkıntı çekermiyim iç lastik yüzünden yoksa direk aynısını diğerine taksam olurmu )
lastik piyasasını bilmediğim için malesef tavsiyede bulunamam. -
sizi pek anlamadım ama arka aktarıcı, arka dişlye çarpıyosa muhtemelen zincir kısa geliyordur. ilk bakışta belli olur zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Melih888
Bisikletimin arka üst şanzıman makarası arka dişliye çarpıyor. Sorunu nasıl çözebilirim -
Evet anlatmak istediğim o ama bisikletim dağ bisikleti olmasına rağmen küçük bir tümsekten geçmeme rağmen arka aktarıcı dişliye çarpıyo
Arkadaşlar kron xc150 bisikletime 560mm’lik sedona gidonu söyledim ucuzdu 560mm’lik gidon 56cm lik gidon 26” bir dağ bisikletine çok küçük gelir mi acaba?
Arkadaşlar mtb bisikletim var, sele acıtıyor malum, alışmayı mı beklemek lazım yoksa kılıf ya da sele değişikliği mi önerirsiniz?
merhabalar 1000-1100 arası bütçem var. daha üstüne çıkamam çünkü iki bisiklet almayı düşünüyoruz. başlangıç seviye şehir bisikleti arıyorum, tavsiyesi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukik -- 8 Haziran 2020; 23:34:10 > -
Bisikletle merdivenden inmek veya çukura girmek bisiklete zarar verirmi
-
Jantin akor ayarini bozabikir. Jant gobeklerin dandikse onlara da zarar verebilir
quote:
Orijinalden alıntı: MC|Nikoo
merhabalar,internetten gidon boğazı sipariş vericem,ama kendi gidon boğazımda ölçü felan yok salcano ng400 kullanıyorum.aklımda xlc easton EA50 8d gidon boğazı modeli var ama kendi ölçülerimi bilmiyorum uyarmı sizce?
Uymazsa başka bir model veya marka önerebilirseniz sevinirim,bu gün vericem siparişleri şimdiden tşkkr.şuan ki boğaz>>
Malesef bilgim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X