Şimdi Ara

! BİTTİ ! 1729 TL / HP 14-CM0607NT AMD Ryzen 3 2200U 4GB 256GB SSD Freedos 14" Taşınabilir Bilgisayar 7GP60EA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarda garanti süresinin 22 ay olduğundan bahsetmiş bir arkadaş. Ben de yoruma istinaden seri numarayla sorguladım ve aynı şeyin bende de olduğunu gördüm. Ardından HP DESTEK bölümünden faturamı gönderdim ve garanti suremi 24 ay olarak değiştirdiler. Bilmekte fayda var.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Nvme ssd nin hızı nasıl ve ram eklemek için arka kapak komple açılınca garanti bozulmuyor mu?

• StartaBafras kullanıcısına yanıt
    Resimleri incelerken sata genişlemesi portu olduğunu gördüm, sadece bağlantı noktası lazım. Muhtemelen biostanda kapatılmıştır.

xlearntechnowyoutube
    HP Laptop 14-CF0013DX [Disassembly & Reassembly] 4K
    https://www.youtube.com/watch?v=EaAqWkOmXfg&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: eaduvan

Nvme ssd nin hızı nasıl ve ram eklemek için arka kapak komple açılınca garanti bozulmuyor mu?
    Yanlış alıntı oldu, arkadaşı alıntılarsan cevap alabilirsin.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    StartaBafras kullanıcısına yanıt
    Pardon @x2yk

ve ram seçiyormu? siz ne özellikte hangi marka taktınız? @StartaBafras

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaduvan -- 11 Eylül 2019; 1:18:18 >
  • eaduvan E kullanıcısına yanıt
    Hız testi yaparak kesin sonuçlar almadım buna gerek duymayacak kadar hızlıydı Açılma süresi 10-15 saniye arası oluyor
    Arka kapağı açarken herhangi bir garanti bandı falan görmedim servis açıldığını anlar mı bilemiyorum belki alt taraftaki silikonları sökerken anlayabilir yapışkanı ilk hali gibi durmuyor
    Kingston 4gb 2400mhz ram taktım

Teşekkürler, samsung 860 evo 250gb ssdm var ve modda 1600mb yazma hızı alıyorum, nvme hızını bu yüzden sordum.
    Ram ve ssd eklemenin garanti konusunda net cevap aldım ve buraya atıyorum.

! BİTTİ ! 1729 TL / HP 14-CM0607NT AMD Ryzen 3 2200U 4GB 256GB SSD Freedos 14&amp;amp;quot; Taşınabilir Bilgisayar 7GP60EA

! BİTTİ ! 1729 TL / HP 14-CM0607NT AMD Ryzen 3 2200U 4GB 256GB SSD Freedos 14&amp;amp;quot; Taşınabilir Bilgisayar 7GP60EA

• Acil. Ram konusunda yardımcı olabilecek olan varmı? 8 Gb 2400 mhz alacağım ama ucuz uygun hangisini alayım buna hangisi olur ? Hemen sipariş vermem gerek.
    Hocam bu pcye 8 gb ram arıyorum sizce uygun kaliteli ne almalıyım ?
  • ben 8gb crucial basic aldım, yalnız benim laptopa kingston 2666 takmışlar ama sorun olmadı.
  • eaduvan E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 8 gb kingston 2400 mhz aldım ya acaba sorun yaratır mı ? biri 2400 diğeri de 2666 mhzde çalışacak garip.
  • Yok ikisi de 2400mhz de dual channel olarak çalışır. Bende öyle...

• Arkadaşlar laptop çok güzel fakat oyunlarda sesim karşıya gitmiyor cs go'da mesela. birde sesi çok düşük geldi bana göre windows 10 pro kurdum 64 bit otomatik kuruyor diye biliyorum. Sizce size göre sesi nasıl ?
  • Alanlar mutlaka işlemci kullanımına baksın benimki bazen 400mhz. da takılı kalıyordu bios güncelleyerek çözdüm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.