Şimdi Ara

! BİTTİ ! 1729 TL / HP 14-CM0607NT AMD Ryzen 3 2200U 4GB 256GB SSD Freedos 14" Taşınabilir Bilgisayar 7GP60EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada'da indirime girmiş. Aynı satıcı diğer sitelerde 1889 TL'ye satıyor. Ekranın HD olması malesef çok kötü ancak ultrabook hafifliğinde olması Ryzen 3 ve SSD ile birleşince güzel kampanya gibi geldi. 14" ekran özellikle arıyordum taşınabilirlik için. 1.47kg ilk defa gördüm.

quote:

/hp-14-cm0607nt-amd-ryzen-3-2200u-4gb-256gb-ssd-freedos-14-tasinabilir-bilgisayar-7gp60ea-p-HBV00000LMVCR?magaza=Teknorya

Ürünün HP linki:
    support.hp.com
    HP Notebook - 14-cm0607nt Product Specifications | HP® Customer Support
    https://support.hp.com/ee-en/document/c06382952

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 5 Eylül 2019; 0:55:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 lira içinmi bu konu

• CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Forumdan herkese 160 TL dağıttığını bilmiyordum kusura bakma zengin adam. IBAN'ı pm attım.

akakce.com
    HP 14-CM0607NT 7GP60EA Ryzen 3 2200U 4 GB 256 GB SSD Radeon Vega 3 14" Notebook Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/notebook/en-ucuz-hp-14-cm0607nt-7gp60ea-ryzen-3-2200u-4-gb-256-gb-ssd-radeon-vega-3-14-fiyati,530355925.html

• Hımmmmmm zeki çocuk ama sen boş ver gitsin biliyonmu

Not.Q meselesi

• çok iyi fiyat
  • Okula laptop arıyoruz. Sınıflarda kullanılacak. Devlet okulu malum bütçe pek yok. Maç 2000 tl civarı laptop alacaktık,sizce bu ürün uygun mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    kaçırmayın uygun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    kesinlikle uzmez, gunluk kullanim icin performansi tatmin eder.
    cocuklar istese de fazla sey yapamasin diye dusunuluyorsa lenovo da var; daha dusuk ozellik ama gorece daha uygun fiyat (1499 TL). yalniz ikisi de freedos, resmi kurumlarda lisans zorunlulugunu bilmiyorum.
    Lenovo 81D1009Ttx
    www.amazon.com.tr
    Lenovo 81D1009Ttx 15.6 inç Dizüstü Bilgisayar Intel Pentium 4 GB 1000 GB Intel HD Graphics, (Windows veya herhangi bir işletim sistemi bulunmamaktadır): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Lenovo-81D1009TTX-15-6-Pentium-N5000/dp/B07K511R55/ref=redir_mobile_desktop/257-6721715-6062068?_encoding=UTF8&%3Bpsc=1&%3Bsmid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=ox_sc_act_image_1

• Lenovoda SSD yok hocam diğeri çok daha mantıklı.
  • kobra16 kullanıcısına yanıt
    haklisiniz hocam; ama kisitli butce ve okul olunca paylasmak istedim. oyun oynatmaz vs gibi basit sebepler.
    yoksa basliktaki cihaz muadilleriyle karsilastirilmasina gerek kalmadan cok alinabilir duruyor. keske +200tlye fhd ekranlisi olsaydi.

• Adamlara da hak vermek lazım. Bir şeylerden kısmadan bu fiyatları veremezler yoksa. Malum vergi cenneti bir ülke olduğumuzdan mütevellit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra16 -- 5 Eylül 2019; 0:14:23 >
    dogrudur hocam bu haliyle bile rekabetciydi kur vergi derken
    an itibariyle 1973 TL

• Yukarıdaki arkadaş alabilmiştir umarım
  • işlemci ve dahili gpu 7100u ya göre nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 5 Eylül 2019; 0:16:55 >
  • Kardeşim için aldım. Ders çalışması ve günlük kullanım için yeterli olur heralde. 2 haftadır bakıyordum 1900 lerde geziyordu iyi fırsat oldu. Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Bonus kampanyası ile birleştirenler varsa birde taksit yapan varsa daha ne olsun :)
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    Daha iyi tabi ki ama bunlar öyle yüksek performans düşünülerek yapılan işlemciler değil o yüzden hangisi daha uygun fiyatlı ise onu almak daha mantıklı.
    insallah, birkac gune diger alanlar da beraber cihaz yorumlari gelir

• Ürünü 19 ağustosta aynı fiyata almıştım kaçırdıyısanız üzülmeyin ben aldıktan 1 gün sonra bitmişti görüyorum ki şimdi tekrar satışa sunmuşlar.

2012 model bir bilgisayardan geçiş yapmıştım eski bilgisayarıma ssd takarak bu yıla getirebilmiştim tasarım ve hafiflik olarak ürün çok iyi 1 usb 2.0 (solda) 2 usb 3.0 (sağda) portu bulunmakta pil ile kullanımımda 4 saati gördüm ki bu değeri manjaro linux kullanarak aldım genelde herkes linuxun pil performansının Windows'a göre kötü olmasından yakınır.

4gb ram az geliyor tartışmasız bir gerçek hatta bir iki video birleştirmek için kullanmak istediğimde uygulamayı arka plana aldığımda bilgisayarın önce kasmaya başlayıp sonra uygulamayı kendi kendine kaaptmasına ve akıcı çalışmaya geri dönmesine şahit oldum satın alırken zaten ram takma planları yapıyorduk takalı şuan 2 gün oldu memnun edici sonuçlar verdi 4gb ram takılı haliyle 3,6 ram 400 mb vega 3 gpu kullanıyor 8gb yaparsanız 6,8 ram 1,2 vega 3 olarak değişiyor ssd sata3 portuna takılmamış o yüzden daha hızlı ve küçük bu yükseltme işlemini biraz daha pahalı hale getirebiliyor.
    Kötü olarak değerlendirilebilecek bir şey varsa oda sol elinizin altında kalan kısmın boş olması araştırıdğım kadarıyla diğer ürünlerde buraya hdd takılıyormuş ama bu bilgisayarda tamamen boş ve port olmadan konulmuş belki pil oraya genişletilerek kapasitesi arttırılsa veya boş sata 3 portu konsa güzel bir sürpriz olabilirdi başka sorunuz olursa cevaplayabilirim! BİTTİ ! 1729 TL / HP 14-CM0607NT AMD Ryzen 3 2200U 4GB 256GB SSD Freedos 14&amp;amp;quot; Taşınabilir Bilgisayar 7GP60EA! BİTTİ ! 1729 TL / HP 14-CM0607NT AMD Ryzen 3 2200U 4GB 256GB SSD Freedos 14&amp;amp;quot; Taşınabilir Bilgisayar 7GP60EA! BİTTİ ! 1729 TL / HP 14-CM0607NT AMD Ryzen 3 2200U 4GB 256GB SSD Freedos 14&amp;amp;quot; Taşınabilir Bilgisayar 7GP60EA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StartaBafras -- 5 Eylül 2019; 14:5:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StartaBafras

Ürünü 19 ağustosta aynı fiyata almıştım kaçırdıyısanız üzülmeyin ben aldıktan 1 gün sonra bitmişti görüyorum ki şimdi tekrar satışa sunmuşlar.

2012 model bir bilgisayardan geçiş yapmıştım eski bilgisayarıma ssd takarak bu yıla getirebilmiştim tasarım ve hafiflik olarak ürün çok iyi 1 usb 2.0 (solda) 2 usb 3.0 (sağda) portu bulunmakta pil ile kullanımımda 4 saati gördüm ki bu değeri manjaro linux kullanarak aldım genelde herkes linuxun pil performansının Windows'a göre kötü olmasından yakınır.

4gb ram az geliyor tartışmasız bir gerçek hatta bir iki video birleştirmek için kullanmak istediğimde uygulamayı arka plana aldığımda bilgisayarın önce kasmaya başlayıp sonra uygulamayı kendi kendine kaaptmasına ve akıcı çalışmaya geri dönmesine şahit oldum satın alırken zaten ram takma planları yapıyorduk takalı şuan 2 gün oldu memnun edici sonuçlar verdi 4gb ram takılı haliyle 3,6 ram 400 mb vega 3 gpu kullanıyor 8gb yaparsanız 6,8 ram 1,2 vega 3 olarak değişiyor ssd sata3 portuna takılmamış o yüzden daha hızlı ve küçük bu yükseltme işlemini biraz daha pahalı hale getirebiliyor.
    Kötü olarak değerlendirilebilecek bir şey varsa oda sol elinizin altında kalan kısmın boş olması araştırıdğım kadarıyla diğer ürünlerde buraya hdd takılıyormuş ama bu bilgisayarda tamamen boş ve port olmadan konulmuş belki pil oraya genişletilerek kapasitesi arttırılsa veya boş sata 3 portu konsa güzel bir sürpriz olabilirdi başka sorunuz olursa cevaplayabilirim
    Touchpad 'in bölümü kalitesi düşük gibi duruyor hocam resimden gördüğüm kadarı ile. O bölüm nasıl size göre?

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Eski bilgisayarımdaki pürüzlü touchpad yüzeye göre daha hoş bence. Kullanırken algılamama, takılma yaşamadım hiç biraz da geniş olduğu için ekran kaydırma komutunu sağ bölgesine verince maus olmadan kullanmak rahat geldi tuşların basışları da yeterli eğer çok yumuşaklığa 0 çok sertliğe 5 dersem 2-3 arası bir değer verirdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.