|
[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım (89. sayfa)
-
-
HP Dizüstü Bilgisayar, AMD Ryzen 7-3700U, 512 GB SSD: 5299TL
www.amazon.com.tr/dp/B08GSZX5VX
HP Dizüstü Bilgisayar, Intel Core i5-10210U, 512 GB SSD, GeForce MX110, 1S7Y9EA: 4999 TL
Arkadaşlar çok araştırmadan bu bilgisayarı aldım. Daha sonra araştırmaya çalıştım ama pek bilgi bulamadım. Sizce bu ürünü almalı mıyım yoksa iptal edip benzer fiyatlara i5 işlemcili bir ürün mü bakmalıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stanley 1.9 termos
440 tl -
Arkadaşlar şuan çalışan kod var mı? -
paraf kk varsa tek çekime ücretsiz 3 taksit yapıyor, bilginize
-
-
Evet -
5bin liraya alınabilecek en iyi bilgisayarı almışsınız. ben 3 gün önce 6200 den sipariş verdim. bugün iptal edip 5600 e başka bir model aldım. ama limit 5000 ise en iyi bilgisayar
-
Merhaba, hdd den ziyade işlemci+ekran kartı için aradaki farkın değeceğini düşünüyorum. Aşağıda teknik karşılaştırmaları görebilirsiniz.
https://cpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fcpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FIntel-Core-i5-1035G1-vs-AMD-Ryzen-5-3500U%2Fm895407vsm760067
versusAMD Radeon RX Vega 8 vs Nvidia GeForce MX330: What is the difference?https://versus.com/en/amd-radeon-rx-vega-8-vs-nvidia-geforce-mx330
-
Benim powerbank yerine 4 led ampul ve bere gelmiş; kutunun dışında isim, adresim doğru, kutu içeriği yanlış ırsaliye başkası adına. Powerbankta para iadesi yapıldı olarak görünüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gözünü sevdiğim Amazon'u yoğunluğa rağmen bugün aldığım ürünleri hemen kargolamış, yarın geliyor. Pazartesi diyordu alırken. Bu hizmet bile tercih etmek için değer. Dramatik bir fiyat farkı olmadığı sürece Amazondan şaşmam.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: facepunchSiade edeceğim için içini açamadım ama windows üzerinden bakınca boşta bir adet slot var olarak gösteriyor. yükseltilebilir yani.
bu arada babanız iş için kullanacaksa pil performansı da önemlidir diye tahmin ediyorum. 4,6k olanın pil performansı kağıt üzerinde iyi gözüküyor. test edemedim ancak diğer laptoplara göre kağıt üstünde daha iyi. ayrıca serin çalışıyor, size bu mesajı yazarken arkaplanda 6 sekme açık ve fanlar çalışmadı daha:)
bir diğer seçenek 5,6k olan laptopu alabilirsiniz. iş için kullanımda hafızanın da çok olması önemlidir, hem harici gpu bu sayede ramden yemez hem de ekranı daha kaliteli ki uzun süreli kullanımlarda farkı net hissedersiniz.
4,6 k olan laptop dan bende aldım. Ama bu Ram yükseltme olayı varmı yokmu tam net değil. Sitedeki açıklamada tek slot diye yazıyor. Eğer yükseltilemiyorsa iade edeceğim bende. 5,6K olanında fırsatı bitti artık :((
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sitede öyle bir açıklama yok. sitede sadece 1 adet ram yüklendiği bilgisi var. windows boşta 1 adet ram slotu gösteriyor. tek slotlu ryzen sistem mi olurmuş ya... ryzen'ın olayı dual channel zaten.
-
367 -
quote:
Orijinalden alıntı: Zubeyir_Hoca
367Sabahtan beri aynı fiyatta , bir kuruş bile indirmemişler
-
O ryzen 7 li laptopun ekranını beğenmemişler genelde. Va panelmiş. Amazondaki yorumlarda öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başkasının hesabından keni kartımla alışveriş yapsam sipariş onaylanırmı amazonda
-
Hocam ledler bana ait değil, ben 99 ₺'ye powerbank siparişi vermiştim. Kutunun dışındaki bilgiler doğru içindekiler bana ait değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X