Şimdi Ara

Bitti -Bisu & Bkm Express 1 TL (sadece İstanbul) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
2.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ee yokmu cam damacana alan. depozito ne kadar istediler. değermi. vde hiç damacana yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben damacana kullanmıyorum. Ama suyu alıp boşaltıp geri versem sorun yaratmazlar heralde? Deneyen oldu mu?
  • Neye bosaticaksin?

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    küvete heralde

• 2 damacana sipariş verdim 2 TL'den güzel oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoone

Ben damacana kullanmıyorum. Ama suyu alıp boşaltıp geri versem sorun yaratmazlar heralde? Deneyen oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtcaan

ee yokmu cam damacana alan. depozito ne kadar istediler. değermi. vde hiç damacana yok

ordaki firmalara depozito ucretini sorabilirsin, tabi her bolgede cam damacana saglayan firma bkm odeme secenegi cikmiyor , bkm olmayincada kampanyadan faydalanmamis olursun, heralde hayatsu ile anlasma yapmislar farkli adres denememe ragmen baska firmada bkm odeme secenegi cikmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı adrese farkli telefondan ikinci siparisi veren var mı sıkıntı yaşanıyor mu?

• ikinci siparişimde geldi

• Birşey merak ediyorum, şimdi normalde Nestlé su içiyorum, buradan hayat su getirtsem doğal olarak boş Nestlé damacanalarını alıp Hayat su verecekler bana. Peki ben ileride tekrar Nestlé su getirtmek istediğim zaman Nestlé benden damacana ücreti almayacak mı damacana markası Hayat Su olduğu için?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Birşey merak ediyorum, şimdi normalde Nestlé su içiyorum, buradan hayat su getirtsem doğal olarak boş Nestlé damacanalarını alıp Hayat su verecekler bana. Peki ben ileride tekrar Nestlé su getirtmek istediğim zaman Nestlé benden damacana ücreti almayacak mı damacana markası Hayat Su olduğu için?

almayacak
    merak etyim forumda damacana değişimine neden bu kadar takıldı
    kapına gelip damacana üsretide isterse almayıp iade edersin
    zorlamı alıyorlar damacana değişim ücretini

• Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    Yazılan herhangi bir mesajın bi kısmını okuyup ona cevap vermek, yazılan bir mesajın tamamını okuyup ona cevap vermekten daha zordur. Çünkü bu defa yanlış okuduğunuz mesajın tamamını en başından okuyup aynı şekilde de en başından cevap vermek zorundasınız. Yani buda demektir ki 2x okuma, 2x yazma. Kendinizi düşünmüyorsanız, bu söylediğim 2x olayını karşı tarafa da yaşatıyorsunuz aslında. Bizzat 2x yazıp, 2x okumak durumundayım şuan. Son olarak 3x gelmemesini dileyerek, sevgilerimi arz ederim.

Aklınızda bulunsun..

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 3 Haziran 2016; 19:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Yazılan herhangi bir mesajın bi kısmını okuyup ona cevap vermek, yazılan bir mesajın tamamını okuyup ona cevap vermekten daha zor. Çünkü bu defa bi kısmını okuduğunuz mesajın tamamını en başından okuyup yeniden cevap vermek zorundasınız. Yani buda demektir ki 2x okuma, 2x yazma.

Aklınızda bulunsun..

Edit: İmla.

afiyet olsun

• kağıthanedeyim, uygulamada sadece hayat çıktı bkm express'li ondan aldım mecburen. zaten hayat içiyordum değiştireyim bu vesileyle demiştim ama olmadı.

hamidiyenin 20 lt musluklu kutu şeklinde suyu varmış kullanan oldu mu hiç?
  • Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    Hocam Erikli veya Nestle idi tam hatırlamıyorum, bendeki hayat su damacan alıp kendi damacanasını ücretsiz vermemişti.

O yüzden tecrübe ile sabit, damacana değişim her zaman ücretsiz değil, marka ve bayii ye göre değişir, arayıp emin olmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • papichulo kullanıcısına yanıt
    Depozite ücretini nasıl yaptınız acaba ?
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sana yardimci olmak istemiş keza cevap da vermiş böyle ters bir cevap vermek hiç hoş değil.

• Vandrak kullanıcısına yanıt
    depozito ücreti vermedim elimdeki başka marka 2 boş damacanayı verdim.
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    Farklı telefondan denedim bugün, bir problem olmadı. 1 tl ye 3. damacanayı aldık.
  • Faydalandık haber veren arkadaşa teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.