Bildirim
Bitti -Bisu & Bkm Express 1 TL (sadece İstanbul)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzell -
Sadece İSTANBUL'da, ANKARA yakındaymış -
Online kredi kartıymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesenyoung -- 30 Mayıs 2016; 14:44:35 > -
Bisu da "Hayat Su ilk ve ucuncu siparisler bedava" kampanyasına katılmıştım.Ikinci sipariş 9.75 TL diyordu. Sipariş vermek için böyle bir kampanya bekliyordum. Bu iyi oldu :)) -
15 lt cam su ne kadar bakan bi yazabilir mi? -
Hangi ilçeleri kapsadığını nasıl öğreniyoruz. satın alırken mi. -
Ödemede ekstradan BKM Ekspress seçeneği mi çıkıyor yoksa mobil ödemede kredi kartını seçip bkm'deki kartın bilgilerini mi giriyoruz, anlayan var mı? -
Ödeme seçeneklerinde Bkm çıkıyor. Uygulamayı güncellemeyi unutma. Bazı markalarda çıkıyor Bkm. -
2 tane kaptım eyv. -
quote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
Sadece İSTANBUL'da, ANKARA yakındaymış
aylardır yakında ankara ama bir yaklaşamadılar -
Siparişimi verdim teşekkürler. -
Güncelleyince geldi, teşekkürler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: LeMarke
Siparişimi verdim teşekkürler.
hiç kullanmadım bu applicationu.
bitaksi gibi ödeme aracı eklenecek bir yer yok.
sipariş vereceğiniz zaman mı bkm express seçiyorsunuz?
mobil ödeme geçerli sularda diyor, mesela erikli var mı? -
Arkadaşlar bende 2 adet alacam 2 TL ye fakat başka ücret varmı getirme ücreti felan kapıda ayrıyetten başka ücret çıkıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece istanbul olduğunu belirt istersen. -
Teşekkürler.
Adres ekliyorsunuz sonra etrafınızdaki damacana firmaları çıkıyor , firmaların yanında bkm ekspress simgesi var onlardan birisini seçtikten sonra bkm ekspress ödeme seçeneği çıkıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: askmen3755
Arkadaşlar bende 2 adet alacam 2 TL ye fakat başka ücret varmı getirme ücreti felan kapıda ayrıyetten başka ücret çıkıyor mu
Başka bir ücret yok.
quote:
Orijinalden alıntı: adsasd
quote:
Orijinalden alıntı: askmen3755
Başka bir ücret yok.
Öyleymiş hocam evet başka ücret yokmuş fakat boş damacana yoksa elinde 10 tl depozito alıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- tcl 65c755 yorum
- merci çikolata a101
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X