CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla 31 Mart’a kadar Karekod ile Ödeme veya Mobil Temassız Ödeme (NFC) ile tek seferde yapacağınız her 400 TL ve üzeri harcamanıza 20 TL, toplamda 100 TL ParaPuan! Kartınızı dijital ödeme çözümlerine QNB Mobil üzerinden ekleyebilirsiniz:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 4 Mart 2023; 13:36:27 > |
CARDFİNANS NFC veya KAREKOD ile her 400 TL ödemeye 20 TL Parapuan [MART 2023]
-
-
Şu kampanya ile kombo yapılır. POS şartı yok.
Ramazan ayı boyunca CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla veya CardFinans Nakit bireysel banka kartınızla tek seferde yapacağınız her 200 TL ve üzeri market harcamanıza 10 TL, toplamda 150 TL'ye varan ParaPuan hediye!
- Kampanya, 2 Nisan – 2 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
-
Fix kart geçerli mi acaba kampanyayı bulamadım uygulamada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bankamatik NFC de yok sanırım kredi kartı diyor.
güzel kampanya. pos şartı yok. marketlerde 200 e 20 veriyor.
-
Anında mı veriyor sayaç var mı yoksa şartlara bakarak mı dediniz hocam NFC ödemesi hemen gelmiyor normalde hemen gelir puanlar finansbankta
Nfc puanları 1 Haziranda gelecek. Şartlarda öyle diyor. Ramazan kamp. anında geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya katılım yapmaya gerek yok sanırım
-
NFC puanları 1 haziran tarihinde yatacak. Market puanları anında geliyor.
Migros'ta işbankası posundan geçiyor ve puan anında geliyor.
Axess ve Ziraat'ın pos şartı olmadan puan verdiği lokal bir marketten işlem yaptım bugün ama puan gelmedi. Nedenini anlamadım. Maceraya gerek yokmuş. Param kartımı kullanır geçerdim bilsem.
-
Biliyorum evet bana gelmediği için sordum veriyor dediği için, vermezse sayaçta yok anında da vermiyor. Arkadaşa verdiğini varsayarak sordum hocam
Gecikmeli de olsa mesaj geldi. Puanı vermiş. Her markette pos şartı aramadan veriyor. Markette abidik gubidik sektör koduna sahip bir POS yoksa elbette.
-
Kampanya bilgisi yok herhangi bir yerde.
Katılım sms istemiyor galiba.
Geçen seneki kampanyanın aynısı.
Miktar ve oradan değişme yok.
Alacaklara enflasyon işiyor.
Verilenlere işlemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 20 Ocak 2023; 17:45:12 > -
cardfinans iyice çöp olmuş burgan bank bile daha iyi kampanya yapıyor
Geçen ay limitimi iki katına çıkardılar.
Bugün mesaj geldi Şubat ayında limitimi bir kez daha artırıyorlar.
Banim Akbank ve Yapıkredi yıllardır bir lira limitimi artırmazken bana bu kolaylığı sağlıyorlar.
Bu ay yine kişiye özel faizsiz taksit ve faizsiz öteleme kampanyaları da sundular.
Kart da Go kart. Aidat ödemiyorum. Elbette diğer kartlarım (bonus, world vs gibi) avantajları yok ama dediğim nedenlerle benim için hiç yoktan iyidir.
-
Kampanya yenilenmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X