Şimdi Ara

CARDFİNANS NFC veya KAREKOD ile her 400 TL ödemeye 20 TL Parapuan [MART 2023]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla 31 Mart’a kadar Karekod ile Ödeme veya Mobil Temassız Ödeme (NFC) ile tek seferde yapacağınız her 400 TL ve üzeri harcamanıza 20 TL, toplamda 100 TL ParaPuan! 

Kartınızı dijital ödeme çözümlerine QNB Mobil üzerinden ekleyebilirsiniz: 

• Kampanya 1 Mart - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerlidir. 
    • Kampanyaya, bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan harcama yapmadan önce MOBİLODE yazıp 2273’e SMS göndererek, 0850 222 0 900 numaralı Çağrı Merkezimizden ya da QNB Mobil//Diğer İşlemler/Kampanyalar adımından kayıt olabilirsiniz. 2273’e gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
    • QNB Mobil'de Kart Ayarları'ndan Karekod ile Ödeme ve Mobil Temassız Ödeme (NFC) özelliklerini aktif hale getirebilirsiniz.
    • Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya dâhil olunan bireysel kredi kartına harcama anında yüklenecek olup, 30 Nisan 2023'e kadar kullanılabilecektir.
    • Bir müşteri kampanyadan yalnızca tek bir bireysel kredi kartı ile yararlanabilecektir. 
    • Her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir.
    • Aynı gün aynı iş yerinde yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanya kapsamında ödül kazanır.
    • Mobil Temassız Ödeme sadece NFC özelliği bulunan 5.0 ve üzeri versiyona sahip Android cihazlar için kullanılabilir.
    • Karekod ile Ödeme hakkında detaylı bilgi almak için buraya, Mobil Temassız Ödeme (NFC) hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
    • Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuan’lar geri alınır. ParaPuan’lar harcanmış ise ilgili tutar harcama yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılır.
    • ParaPuan’la yapılan harcamalar, toptan alışveriş ve ticari kullanımlar, kampanyaya dâhil değildir.
    • Enparacom ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartlarınızla yapacağınız harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya kapsamında satın alınan ürün veya hizmetlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikâyetler, ilgili iş yerlerinin şikâyet hatlarına iletilebilir.
    • Kampanyadan çıkış yapmak istemeniz durumunda 0850 222 0 900 no’lu telefondan Telefon Bankacılığı’nı arayarak çıkış işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
    • Bankamız kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

fnb.mn
    QNB Mobil | 7/24 Bankacılık | QNB Finansbank
    http://fnb.mn/cepindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 4 Mart 2023; 13:36:27 >

• Şu kampanya ile kombo yapılır. POS şartı yok.

Ramazan ayı boyunca CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla veya CardFinans Nakit bireysel banka kartınızla tek seferde yapacağınız her 200 TL ve üzeri market harcamanıza 10 TL, toplamda 150 TL'ye varan ParaPuan hediye!

•  Kampanya, 2 Nisan – 2 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Fix kart geçerli mi acaba kampanyayı bulamadım uygulamada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Bankamatik NFC de yok sanırım kredi kartı diyor.

• güzel kampanya. pos şartı yok. marketlerde 200 e 20 veriyor.

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Anında mı veriyor sayaç var mı yoksa şartlara bakarak mı dediniz hocam NFC ödemesi hemen gelmiyor normalde hemen gelir puanlar finansbankta

• daquied kullanıcısına yanıt

Nfc puanları 1 Haziranda gelecek. Şartlarda öyle diyor. Ramazan kamp. anında geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kampanya katılım yapmaya gerek yok sanırım

• NFC puanları 1 haziran tarihinde yatacak. Market puanları anında geliyor.

Migros'ta işbankası posundan geçiyor ve puan anında geliyor.

Axess ve Ziraat'ın pos şartı olmadan puan verdiği lokal bir marketten işlem yaptım bugün ama puan gelmedi. Nedenini anlamadım. Maceraya gerek yokmuş. Param kartımı kullanır geçerdim bilsem.

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Biliyorum evet bana gelmediği için sordum veriyor dediği için, vermezse sayaçta yok anında da vermiyor. Arkadaşa verdiğini varsayarak sordum hocam

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Gecikmeli de olsa mesaj geldi. Puanı vermiş. Her markette pos şartı aramadan veriyor. Markette abidik gubidik sektör koduna sahip bir POS yoksa elbette.

• Kampanya bilgisi yok herhangi bir yerde.
    Katılım sms istemiyor galiba.

• Geçen seneki kampanyanın aynısı.

Miktar ve oradan değişme yok.

Alacaklara enflasyon işiyor.

Verilenlere işlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 20 Ocak 2023; 17:45:12 >
  • cardfinans iyice çöp olmuş burgan bank bile daha iyi kampanya yapıyor

• Uzun_Rothmans kullanıcısına yanıt

Geçen ay limitimi iki katına çıkardılar.

Bugün mesaj geldi Şubat ayında limitimi bir kez daha artırıyorlar.

Banim Akbank ve Yapıkredi yıllardır bir lira limitimi artırmazken bana bu kolaylığı sağlıyorlar.

Bu ay yine kişiye özel faizsiz taksit ve faizsiz öteleme kampanyaları da sundular.

Kart da Go kart. Aidat ödemiyorum. Elbette diğer kartlarım (bonus, world vs gibi) avantajları yok ama dediğim nedenlerle benim için hiç yoktan iyidir.

• Kampanya yenilenmiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.