< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 5 Aralık 2024; 17:8:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 5 Aralık 2024; 17:8:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vay be 1995'te otomatik ödeme mi varmış? 🤔
Bence bu görüntü 300 liradan daha değerli hocam.. |
Şu her konuya takip yazanlar buraya da gelmiş. Konuyu favoriye alma diye bir şey var bilmem duydunuz mu.
|
İş Cep'te kampanyalar bölümüne yine bana özel 1 fatura talimatına 200 TL puan kampanyası gelmiş. Sizler de bakın belki gelmiştir.
|
hocam, yıllardır takip ederim, pek yorum atmam ama güzel, avantajlı bütün kampanyaların altında muhakkak varsınız. bazen keşke sizinle tanışsam da hiçbir kampanyayı kacirmasam diyorum |
Ben katıldım. Babama da tanımlanmış. Daha önceden hiç talimat vermemiştik. 300+300 gelecek. Tek fatura yeterli. Puan yattıktan sonra iptal edilebilir. Şartlarda farklı birşey yazmıyor.
|
İşbankasındaki kartımın limti 4 bin tl. iki yıldır limiti yükseltmek için atmadığım takla kalmadı ama nafile neymiş kart limitlerim yüksekmiş. Qnb ye başvurdum anında 200 bin limit verdi bu arada :D işbankasını yönetenlerdeki akıl devlet bankalarında bile yok geri kafalılık resmen
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ticari ve bireysel ayrımı yapmak için kullanılmış bir kelime siz talimatınızı verin sorun olmaz |
Talimatın kaç ay devam etmesi gerektiği yazmıyor. Öğrenen olursa bilgi versin lütfen. |