Şimdi Ara

İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
45
Favori
28.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya Aralık ayında aynı içerikle yenilendi

Kampanya Detay ve Koşulları

• Kampanyaya dahil olmayan talimatlar: Bireysel Emeklilik Ödemeleri, Sigorta Ödemeleri

• Kampanyadan yararlanabilmek için bireysel nitelikli müşterimizin Bankamızda 05.12.2024 tarihine kadar verilmiş herhangi bir fatura talimatının olmaması, 05.12.2024 – 15.12.2024 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından en az 1 adet fatura ödeme talimatı verilmesi ve fatura talimatının iptal edilmemiş olması ve aşağıdaki tarih aralığında ödenmesi gerekmektedir.

• Kampanya süresince verilen bir adet yeni fatura talimatı karşılığında 300 TL MaxiPuan ödülüne hak kazanılacaktır.

• 25.12.2024 tarihine kadar talimatlı fatura ödemesi gerçekleşen müşterilerimizin MaxiPuan yüklemeleri 31.12.2024 tarihine kadar yapılacaktır. 26.12.2024-10.01.2025 arasında talimatlı fatura ödemesi gerçekleşen müşterilerimizin MaxiPuan yüklemeleri ise 11.01.2025 tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde yapılacaktır.

• Kampanya sadece yeni talimat verilen fatura ödeme talimatı için geçerlidir. Tüm kanallarımızdan verilen talimatlar kampanyamız kapsamındadır.

• Daha önce kredi kartından veya hesaptan otomatik ödeme talimatı vermiş müşterilerin talimatlarını iptal edip, kampanya dönemi içerisinde yeniden talimat vermesi durumunda kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır.

• MaxiPuan yüklenebilmesi için yükleme tarihinde açık ve kullanılabilir durumda en az bir adet bireysel nitelikli kredi kartı veya bankamatik kartı olması gerekmektedir.

• Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 300 TL MaxiPuan kazanabilir.

• Bu kampanya başka fatura talimatı indirim ve kampanyası ile birleştirilemez.

• Türkiye İş Bankası A.Ş. önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 5 Aralık 2024; 17:8:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vadesiz hesabı mı seçmemiz lazım şartlarda ona benzer bir ibara var yoksa kredi kartından çekse de kampanyaya katılım oluyor mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24.10.2024 tarihine kadar herhangi bir fatura talimatının verilmemiş olması lazım. Dikkatli olun. Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Linke tıkladım ama sitede bile bulamadım ben 😁

İşcep var bende sadece bankamatik hiç kampanya olmuyor nedense Nays var ondan mı anlamadım 😁

Aidatsız kredi kartı çıkarsam onu bile kampanyaların dışında bırakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya şartlarını kim yazıyorsa artık heralde wc de yazmış. Neyin ne olduğu belli degil. Tarihler yanlış, cümleler düşük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bireysel nitelikli müşterimiz ifadesi sıkıntılı. Bankada 1 milyon paran olursa nitelikli oluyorsun diye biliyorum.

• mkaragul40 M kullanıcısına yanıt

ticari ve bireysel ayrımı yapmak için kullanılmış bir kelime siz talimatınızı verin sorun olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana da gelmişti. Hesap üzerinden talimat verdim bakalım

• Banka kartı olup hiç kampanya gelen var mı hiç olmuyor çünkü izin filan mı vermek gerekiyor 😁

• Kaç ay ödenmesi gerekiyor? Bir ay yeterli mi

• Kampanya işcepte görünüyor ancak katıl butonu yok.Herkeste böyle mi?

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    +1

• Broon kullanıcısına yanıt

Talimatın kaç ay devam etmesi gerektiği yazmıyor. Öğrenen olursa bilgi versin lütfen.

• Ben katıldım. Babama da tanımlanmış. Daha önceden hiç talimat vermemiştik. 300+300 gelecek. Tek fatura yeterli. Puan yattıktan sonra iptal edilebilir. Şartlarda farklı birşey yazmıyor.

• kraly61 K kullanıcısına yanıt
    Banka kartına en iyi kampanyaları TEB yapıyor gördüğüm kadarıyla..

• Bi kontrol edeyim dedim, 1995 yılında vermiş olduğum sabit telefon talimatı çıktı karşıma, şaka gibi... Gitti 300 puan 😞

İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık)

• cengos07 C kullanıcısına yanıt
    🤔

• cengos07 C kullanıcısına yanıt
    Vay be 1995'te otomatik ödeme mi varmış? 🤔
    Bence bu görüntü 300 liradan daha değerli hocam..

• Takipppppl

• takip

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.