Benimde eskiden ödeme talimatım var ama epey eski, yinede talimat verdim siz deneyin derim nacizane , olursa bulgur suyu olmaz ise yağmur suyu der geçeriz, |
İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık) (2. sayfa)
-
-
Konu için teşekkür ederim.
-
• Kampanyadan yararlanabilmek için bireysel nitelikli müşterimizin Bankamızda 24.10.2024 tarihine kadar verilmiş herhangi bir fatura talimatının olmaması, 24.10.2024 – 30.11.2024 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından en az 1 adet fatura ödeme talimatı verilmesi ve fatura talimatının iptal edilmemiş olması ve aşağıdaki tarih aralığında ödenmesi gerekmektedir.
• Kampanya süresince verilen bir adet yeni fatura talimatı karşılığında 300 TL MaxiPuan ödülüne hak kazanılacaktır.
• 30.11.2024 tarihine kadar talimatlı fatura ödemesi gerçekleşen müşterilerimizin MaxiPuan yüklemeleri 04.12.2024 tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde yapılacaktır. 01.12.2024-31.12.2014 arasında talimatlı fatura ödemesi gerçekleşen müşterilerimizin MaxiPuan yüklemeleriyse 02.01.2025 tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde yapılacaktır.
• Kampanya sadece ilk fatura ödeme talimatı için geçerlidir. Tüm kanallarımızdan verilen talimatlar kampanyamız kapsamındadır.
• Daha önce kredi kartından veya hesaptan otomatik ödeme talimatı vermiş müşterilerin talimatlarını iptal edip, kampanya dönemi içerisinde yeniden talimat vermesi durumunda kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır.
• MaxiPuan yüklenebilmesi için yükleme tarihinde açık ve kullanılabilir durumda en az bir adet bireysel nitelikli kredi kartı veya bankamatik kartı olması gerekmektedir.
• Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 300 TL MaxiPuan kazanabilir.
• Bu kampanya başka fatura talimatı indirim ve kampanyası ile birleştirilemez.
• Türkiye İş Bankası A.Ş. önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
-
-
Bunu nerden sorgulatiyoruz hocam? Yani menü sirasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu her konuya takip yazanlar buraya da gelmiş. Konuyu favoriye alma diye bir şey var bilmem duydunuz mu.
ben de maaşı işbanktan alıyorum ancak ben de bu kampanya yok,
hesabı açtırırken maaş hesabı dedim şubede,
gelen ödemenin yanında da maaş yazıyor,
ancak hesap adı, hesap türü vs kısmında maaş hesabı ibaresi yok,
sadece vadesiz hesap yazıyor.
sizinkinde böyle bir ibare var mı?
işyerinin anlaşması olması gerekiyor galiba, işbank şubesiyle, sizin işyerinin var mı böyle bir anlaşması?
https://www.isbank.com.tr/iste-maasinizin-avantajlari
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür,ben de 1 adet çaktım.bakalım sorunsuz verecekler mi_
-
Maaş hesabı diye hiçbir yerde yazmıyor benimde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fatura tutar limiti falan yok sanırım değil mi? 26 liralık dsmart faturayı talimat verdim çünkü.
-
rekor olabilir,hiç bir yerde alt limitle ilgili bir şey yok..26 ver 300 al
-
linkte şöyle bir açıklama var,
pazarlığa tabi sanırım, işverenin bir şeyler koparmış olması gerekiyor galiba.
ücretsiz eft nakit avans vs
"*Ayrıcalıklar, kurumunuz ile Bankamız arasındaki maaş anlaşması devam ettiği süre boyunca geçerli olacaktır."
Ücretsiz eft yi mesai saatleri içinde yapabiliyoruz nakit avansı hiç denemedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende hep ücretli demek ki sizin iş yeriniz şube ile bir anlaşma yapmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 10 Kasım 2024; 18:44:58 >
Talimat verdim, hesapta yeterli para da var fakat 2 gün kalmasına rağmen faturayı henüz ödemedi. Herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?
-
Fatura talimatı hiç vermediniz herhalde. Hepsi son gün öder.
Benim de ödemedi, musteri hizmetlerine konuyu danıştığımda ilk faturada odeyememe gibi bir durum olabiliyormuş ama 2.fatura döneminde mutlaka ödenecektir dedi. İnanmak istedim bakıp gorecez.
Cardfinans'tan 100 tl kampanyası varken talimat vermiştim ama kayıtlı ödemede görünmesine rağmen hiç ödememişti. O yüzden eksik bir şey mi yaptım diye tereddütte kaldım.
-
Benimde odenmedi ya. Babama sms gelmis odememis fatura diye oyle farkina varildi. Babamin hesapta otomatik faturadaydi silip kendime kayit etmistim. Odenmedi diye sms gelince baktim odenmemis. Ne yapsam diye kararsiz kaldim. Ayni uygulamadan odedim oderken 1.5tl komisyon aliyor yani oyle olup para kurus farkiyla mi odenmedi nedir bilmiyorum ama sorun su ki. Kampanya ilk talimat olmasi lazim ok eee.ilk fatura odemelerinde sistem sorun veriyorsa bonus nasil gelecek oglum. Çünkü sartlari o tarih ay i icinde verilmis talimatlar o ay odenmesi gerekiyor. Sonraki ay verilen talimatlarda o ay odenmesi geriyor. Haliyle Kampanya yanmis oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X