Şimdi Ara

İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
45
Favori
28.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de kayıt açmıştım ikiletmeden yatırmışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15-20 yıl önceki talimattan dolayı yatmayanlar çoğunlukta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankasından uzak durmakta fayda var. Özellikle kredi kartı ile verdiğiniz fatura talimatlarında fatura tutarı 500 tl yi geçince faiz uyguluyor. 3 ay önce farkettim bu durumu. Yüksek faturaları naysa aktardım. Bilginiz olsun arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maaş hesabımdan verdiğim ilk fatura talimatına 300tl maxipuan yapmayınca yukarıda paylaşılan iletişim formu ile şikayette bulundum, 1 gün sonra "27 Aralık ta maxipuanınız yatırılmış" diye sms geldi. Hesap hareketlerine baktım, bişey yok. Dalga mı geçiyorsunuz diye bir daha şikayet formunu gönderdim yine aynı şekilde maxipuanınızı yatırmışız dediler. Uygulamayı epey kurcaladım ve kazançlarım diye bir menüden bankamatik kartını seçince maxipuanımı 300 tl olarak gördüm. 1 saat sonra da ŞOK market te harcadım. Yatmadı diyenler bir kontrol etsin, belki de benim gibi boşuna bekliyordur.

• Benim de yatmış. Teşekkürler

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt

Hocam. Hesap hareketlerinde gözüküyor ama dediğin gibi kazançlarda banka kartı ve puan yok. Ekran görüntüsü atma şansın var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğur KESER kullanıcısına yanıt
    Benim hesap hareketlerinde bir sey yok sadece kazançlarıma gireresen görebiliyorsun. Mahsus yapmış namussuzlar, puan yattığını farketmiyelim diye. Hesap hareketlerine yansitsana görelim😡
    Edit: 200 tl yazdığına bakmayın 100 ünü Şok market te harcadım aynı gün.İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık) İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansenturk2 -- 23 Ocak 2025; 12:40:24 >

• Burada yazan arkadaşlar gibi maximum uygulamasından mesaj attım . 300 tl puanımı yatırdılar . Teşekkürler arkadaşlar .

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.