Şimdi Ara

İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
47
Favori
26.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen öyle
    bu iş bankası'nı ben böyle bilmezdim müşteri memnuniyetini hiçe sayan
    yamuk bir banka oldu
    Dediğin gibi 10 senelik hareketsiz milyon lira hesaplar bile hazineye devredilirken
    şunların yaptığına bak: benim de 21 sene önceki otomatik talimatımı hatırlattılar peehhh
    Banka hiçbir şeyi unutmuyor demek vaktiyle otomatik ödeme talimatım varken kendi tembellikleri nedeniyle
    ödenmeyen otomatik talimatı 9 ay sonra ben hatırlattığım zaman banka tahakkuk eden zararımı ve faizi faizi geri vermemişti

Bu memlekette artık hiçbir şeye güven sarsılmayı bırak kalmadı bile
    Artık bankalara da güven yok
    en başta iş bankası'nı kara listeye yazdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bireysel nitelikli müşteri değilmişim o sebepten dolayı kampanyaya katılamıyormuşum. Bireysel nitelik müşteri değilsem neyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay bana özel kısmında yeni fatura talimatına 200 tl maxipuan kampanyası çıktı. Şart yoktu.
    Talimatı verdim ancak puan yatmadı. Kayıt açtırdım, işte iptal edilen faturanız var diye dönüş yaptılar. Kampanyada öyle bir şart yoktu, kampanya şartlarını görsel olarak gönderin diye dönüş yaptım.

İnceledik, tam olarak şartları sağlamasanız da üst limit olan 300 tl olarak tanımlıyoruz diye dönüş yaptılar.

• Arkadaslar fatura odeme talimati kac ay boyunca devam etmesi lazim? Acikca belirtilmemis kosullarda fakat bilen varsa aydinlatirsa sevinirim

• ronnettee kullanıcısına yanıt

puan gelince iptal ettik şart yok

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• talep açmıştım hala inceleniyor diye mail geliyor çözemiyorlar heralde

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

bana da yatırmadılar, eskiden talimat vermişim. haberim yok ama  

• Akıl alır gibi değil. Talimatı Ocak ayında iptal etmeme rağmen fatura talimatını iptal etmişsiniz yazmışlar. Ödemede 25 Aralık'a kadar gerçekleşti. Ki koşullarda şöyle bir madde var. "Ödemeyi 25.12.2024 tarihine kadar talimatlı fatura ödemesi gerçekleşen müşterilerimizin MaxiPuan yüklemeleri 31.12.2024 tarihine kadar yapılacaktır." Hem puanı belirttiğin tarihe kadar yükleme Ocak'taki iptalde de iptal etmişsiniz yaz. Koca İş bankasının 300 TL'lik puan vermemek için girdiği çaba şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falc10 -- 13 Ocak 2025; 22:37:8 >
  • ronnettee kullanıcısına yanıt
    300 puan veya 200 puan ne gelirse alın hemen kullanın
    ondan sonra iptal edin
    iş bankası'nda fatura matura bırakmayın

La bu "iş" Bankası 26 sene önceki faturayı hatırlattı bana yuh be .. ne "iş"?

Neyse cimer'den "iş"kayet ettim
    10 senelik "iş"lem görmeyen banka hesapları hazineye devrediliyor da bunlar ne "iş" yapıyor ya ?

26 sene öncesinin "iş"ini sorguluyor iştesen yapan iş Bankası memuru bile olmaz get la "iş"ineee derler

Cimer'den ek belge iştediler bankanın cevabı ne diye soruyorlar
    "iş" bu evrakı gönderiyorum

bekleyeyim "iş"im yok nassolsa
    ondan sonra
    iş bankası'yla "iş"im olmaz

Çağlar cep iş bankası'nın sen versiyonunu işe işe kullansın

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.