< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 22 Aralık 2024; 20:27:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık) (15. sayfa)
-
-
soran oldu mu kasım içinde talimat verip ocakta ödenen faturaya da 300 maxipuan var mı? kampanya biter diye kasımda talimat verdik fatura da ocağın ilk haftasına çıktı.
-
200 veren kampanyadaki ödenen faturaları iptal edebiliriz değil mi artık? 25ine kadar ödenen 31inde yatacakti sanırım iptal sorun olmaması lazım. Kampanyayı bulamadım kaldirmislar komple
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 Aralıktan itibaren ay sonuna kadar herhangi bir gün yatmalı 200 puan. Şartlarda fatura iptal eidlmemeli ibaresi yok ama ben iptal etmeyeceğim puan yatmadan. Yatmaz da kayıt açarsak, iptal etmişsiniz bahanesine sarılabilirler...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da yatırılmadı hala.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok ya yatırmıyorlar ne Kasım kampanyası var 300 maxipan ne de bu ay Aralık kampanyasından 200 maxi puan yatmayacak gibi
Geçen hafta müşteri hizmetlerine kayıt açtım hala hiçbir cevap ve maxipuan yok 300 maxi puan yatmadı
Hafta sonunu bekleyeyim de önce 300 maksipuanımı yatırmazlarsa cimer'den bankacılık tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim iş bankası'nı
ve bu vurdumduymazlığını
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah aşkına şu maxipuan'ların internette hangi sitelerde kullanılabildiğini gösteren bir websitesi vs yok mudur? pazarama dışında hiçbir sitede görmedim. orada da satıcılara güvenip de alışveriş yapamıyorum.
-
Hiç bi halt olmaz bunlardan. Ben kurtuldum herkese öneririm. Tüm kampanyaları saçma sapan.
elimde bir banka hesabı bankamatik kartı ve nays var
(aidatsız hiçbir moka yaramayan maximum kredi kartı iptal etmiştim)
az önce Bankacılar birliğine şikayetimi yaptım
buna rağmen hak ettiğim
300 maxipuanı yatırmazlarsa
ne bankamatik ne işbank ne de nays
hepsini başımdan def edeceğim ilanet şirret banka
2025de az banka az dert
hatta
böyle kötü giderse her banka
hiç banka hiç olsun dert
imza: Mert
-
Puanharca uygulamasında ufak bi komisyonla birçok yerde kullanabilirsiniz
Hiç duymamıştım, hemen bakıyorum. Çok teşekkürler 🙏🏼
şimdi üye oldum da 1500₺ maxipuanım var ama iki tane Hepsiburada hediye çeki alsam işime yaramaz sanırım? Bir alışverişte ikisini birden kullanabilir miyim?
Maxipuanlar migroslarda geçerli hocam.quote:
Orijinalden alıntı: bluerdemHiç duymamıştım, hemen bakıyorum. Çok teşekkürler 🙏🏼
şimdi üye oldum da 1500₺ maxipuanım var ama iki tane Hepsiburada hediye çeki alsam işime yaramaz sanırım? Bir alışverişte ikisini birden kullanabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eltürco -- 27 Aralık 2024; 1:40:33 >
Hepsiburada çeki 1000 var 2500 var puan yetmezse kalanını kartla da odeyebiliyorsunuz yada başka banka puanı varsa onları da birlestirebilirsin diye biliyorum
Bide dikkat edin sadece hb satıcılarında geçerli aldığınız kupon
25 Aralıka kadar ödeme yapılan faturaya 200 TL veren kampanyanın iadesi yatmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ay işten 500 kaptık...Uğraştırmadan verdiler.
-
Şükür, ilk faturada talimatında 300 maxipuan sorunsuzca yatmıştı. bi başka kampanya daha görünce bir tane daha fatura tanımladım ve ödenmişti. Bugün de 200 maxipuan yatmış. Faturalar beleşe geldi :d
-
Hayret
benim de 200 maxipuan yatmış bankamatik kartıma
ama Kasım kampanyasından 300 maksipuan hala yok
Bankacılar Birliği heyetine şikayetimi dün gece yaptım bakalım
Yok Hepsiburada ya da Amazon’dan kulaklık alacağım da o yüzden orada kullanabilmek daha iyi olur benim için. Ama bilgiçin çok teşekkürler. Bi dahakine orada kullanırım :)
O zaman hiç iki kart almayla uğraşmayıp üstünü kredi kartıyla tamamlayıp 2000’lik kart alayım. Çok sağolun yardım için 🙏🏼
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X