300 tl puan yüklendi, pazarama dan ürün sipariş vereceğim zaman kart numarasını girince 125 tl indirimi iptal ediyor. Bu ne saçmalık böyle. |
İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık) (14. sayfa)
-
-
Bu yuklenen maxipuanlarin süresi varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim yatmamış. 300tl
bir de 200 tl kampanyası vardı. o ne zaman yatacak
-
25 Aralıka kadar ödenen faturanın puanı 31 Aralıka kadar yatacak deniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim verdiğim 30 unda ödeniyormuş, bununla ilgili bir açıklama var mı hocam? kampanyalar kısmında bu kampanyayı bulup okuyamadım detayları
-
quote:
Orijinalden alıntı: glory34
25 Aralıka kadar ödenen faturanın puanı 31 Aralıka kadar yatacak deniyor.25-31 arası ödenenler, puanı ocağa kalır hatırlıyorum
-
25 Aralık-10 Ocak arası ödenen faturaların puanları 11 Ocaktan itibaren 5 iş günü içinde yatacakmış.
5 Aralık'ta ödeyen var mı , bana herhangi puan yüklenmemiş, ocakta mi yatacak acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
02.01.2025 tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde yatacak diye not almışım ben.
-
Doğru hatirliyormusum evet , eyvallah hocam 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pazarama üzerinden alışveriş yapacağım yarın, eğer puan kullanımında indirimi iptal ediyorsa nakit olarak alacağım, bilgisi olan arkadaşlar var mı aydınlatabilecek?
-
Olayın bu kampanyayla alakası yok yalnız. Büyük ihtimalle ilk sipariş indirim kodu. O da adı üstünde "ilk sipariş" için olduğundan aynı kartla birden fazla faydalandırtmaz.
-
Öyle bir şey yok. İndirim kodu/çeki düşer, kalanı maxipuanla ödeyebilirsin. Arkadaş sapla samanı karıştırmış. Üstteki mesajda izah ettim.
-
Evet ben de ilk sipariş kodunu kullanarak alışveriş yapacağım, ondan sordum.
-
Kampanyaya 30.11.24 tarihinde katildim
Faturam 6.12.24 de odendi
Sistem faturayi 6 sinda odedigi icin siizn puan yuklemesi 2 ocak dan sonra gerceklesir diyor, sartlarda boyle bir ibare var miydi
-
Benim 16 kasımda ödenmesine rağmen yatmadı. Daha önce başka bir nedenle talep açmıştım sanırım 20 gün sonra dönüş yaptılar. Bunlarla uğraşacak mecalim yok. Kartı kapattım. İş bankasıyla uğraşılmaz.
200 maxipuan veren yeni fatura talimati kampanyalarda gözükmüyor sanirim iptal
Daha önceden faturam var gerekçesiyle puanım yatmadı. Çok bilendim itiraz edecektim BDDK ya. Sonradan lanet olsun 300 TL için uğraşamam dedim. Zaten limit de artırmıyorlar. Son ay kampanyaları da kötü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X