Şimdi Ara

İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 30 Kasım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
27
Favori
5.212
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.50 tl işlem ücreti varmış benimde ödeme olmadı olmamasından yana manuel olarak ödeme yapmak zorunda kaldım , otomatik ödeme yapmayı denesede bir bildirim veya ödenemediğine dair birşey gelirdi oda yok kampanyaya katılamadıkmı görecez

• JaxeRi kullanıcısına yanıt
    1 kasımda vermistim talimati 5 kasımda ödemiş otomatik işlem.ucreti vs de almamış
  • JaxeRi kullanıcısına yanıt

Aynı durum. Bakalım yatacak mı. Yoksa canlı yardımdan isyan. Hayır son ödeme tarihi gelmiş niye çekip yatırmıyor onuda anlamadım.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

görecez hocam bakalım

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Hayır talimatın verildiği ay ödenme şartı yok..

Yalnız, Bankamatik kartı gönderdiler, kart açıldı yalnız mobil şubede kart gözükmüyor..atm'den baktım atmde de görünmüyor nasıl iştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 21 Kasım 2024; 19:11:3 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

sonraki ay da odeyip yani seneye gelecek artik puan . o da gelirse unutulmazsa. İs bankasinin bilerek yaptigi isler

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Aynen ocak ayına kaldı..
  • 1 kere fatura ödense yetiyor mu? belirli bir süre kalma şartı var mı?
  • bu arada türkiye finansın kredi kartlarıyla telekom faturaları dışındaki faturaları faizsiz 3e bölme kampanyası var. Elektrik faturaları 2000-3000 liralara dayanınca bir kereliğine para almaktan çok daha makbule geçiyor. kasım ayı sonunda bitiyor görünüyor ama aylardır devam ediyor kampanya bitireceklerini sanmıyorum.

İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 30 Kasım)www.happycard.com.tr
    Happy Bonus ile Fatura, Vergi, Sağlık ve Eğitim Ödemelerinize Kâr Paysız Taksit!
    https://www.happycard.com.tr/kampanyalar/Sayfalar/Happy-Bonus-ile-Fatura-Vergi-Saglik-ve-Egitim-Odemelerinize-Kar-Paysiz-Taksit.aspx

• hannibal kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum ona göre talimat vereceğim cevabını bulamadım şartlarda yazmıyor

Bende banka kartı yeni aldım. Mail kaydı açmıştım. Aramışlardı mobil şubede gözükmemesi normal dediydi direk hesaba bağlı zaten kartın üstünde de hesap no yazıyor bağlı olduğu

• kraly61 K kullanıcısına yanıt
    Yav tamam da, kartlarım altında bankamatik kartı niye gözükmez, işin ilginci atm'de de gözükmüyor..bu kartı iş bankası vermedi mi nedir bu ayrımcılık😂

Bu benim de çok garibime gitmişti.

maximum mobilde görünüyor.

• Son gün olmasına rağmen ödeme yapmamış kendimiz odersek kampanya dahil oluyormu acaba
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

sanmam geçerli olmaz.

• odenmis
    İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 30 Kasım)
  • Talimat verilip diger ay iptal edilirse maxipuani geri alma durumu var midir? Çünkü sartlarda herhangi bir belirli süre iptal etmemeniz gerek diye bir ibare bulunmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.