Şimdi Ara

(BİTTİ) Çiçeksepeti Mobilde Geçerli Altlimitsiz 20TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
3.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çoktan yaptım hocam olmuyor maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android kullanıyorsanız dual space uygulamasını kullanarak yeni üyelik açabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • reyminom R kullanıcısına yanıt
    tutarsız hareketleri olan admin çok, şikayet edin anında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler sayenizde faydalandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sipariş geçtim. Teşekkürler.

• Siparisi iptal edilen var mı?

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    • "Mustafa Bey, siparişiniz dağıtımı olmayan bir bölgeye verilmiş. O bölge de satıcının dağıtımı gerçekleştirilmemektedir.

Bizim arkadaşlardan birisinin siparişi iptal edilmiş.()

• Kupon kampanyalı ürünlerde geçerli değilmiş, ama sistemsel hata yüzünden geçerli olmuş diyerek iptal edildi siparişlerin. Bir diğerine kampanya ürünü stoklarla sinirliymis stok bitmiş diye iptal edildi ama ne hikmetse hala satışta ürünler. Şansa herhalde bahanelerle iptali veya gönderimi

• Hepi topu 20 lira indirim için ağlıyorlar telefonda. Fazla kupon kullanımı olmuş, iptal ederseniz paranız hızlıca geri yatar siz mağdur olmazsınız falan diyorlar :)

• Kuponu bütün aile kullandık, siparişlerin hepsini iptal ettiler. Hatta kargoya verilen bir ürün vardı, onun için bile arayıp lütfen kargoyu almayın geri gitsin diye baskı yaptılar. Bir arkadaşımda da kargoya verilen ürünü "Alacağım." dediği için kargodan geri çektirmişler, şaka gibi. Bu kadar saçma bir platform görmedim... Zaten bir cihazla sınırlandırmışsın, bir cihazda birden fazla kod kullanamıyorsun, bunu anladık da, üç kuruş için bu kadar takla atılmaz ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahcaner -- 11 Şubat 2022; 17:23:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.