Çiçeksepeti APP Geçerli Altlimitsiz 20TL ilk siparişe özeL Kodun süresi doldu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba1993 -- 11 Şubat 2022; 0:1:32 > |
(BİTTİ) Çiçeksepeti Mobilde Geçerli Altlimitsiz 20TL
-
-
İlk siparişe özel -
konuda yazıyor zaten hocam
-
Halen 10 TL indirim verenler var şaka gibi
-
-
TŞK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 10 Şubat 2022; 19:33:39 > -
geçen gün altlimitsiz çiçeksepeti 30tl kod paylaştım forum üyeleri de faydalansın diye. bi kaç gün sonra konu silinmiş mesajım hakkında işlem yapılmış. adminler sebebini de yazmamış. dikkat edin hocam sıcak fırsat paylaşmak tehlikeli -
artık bu forumdan her şeyi beklerim hocam referanslı filan diye işlem yapılmış olabilir ama bu referans bizim değil bunu anlamayacak adamı admin yaptılarsa yazık gerçekten zaten konu açmaya korkar olduk çöppp diyen tayfa yüzünden git gide telegrama kayıyor forum üyeleri
-
yeni hesap halen ilk siparişde geçerli diyor
-
katılıyorum bu kodu ve diğer başka indirimleri bu yüzden paylaşmadım paylaşamıyorum. referanslı vs de değil. bu anlayışla giderseler daha çok kan kaybederler -
Hocam geçenki indirim kodu paylaşımınızdan kim bilir kaç kişi yararlandı bende dahil onların duası yeter siz paylaşım yapmaya devam edin bence
-
Ah be onu kaçırmışım.
-
hocam aynı telefondan daha önce kod kullanımı olduysa olmuyor
farklı telefondan deneyin
-
evet kullanmıştım teşekkürler
-
düşmüyor 2 tane sipariş verilmemiş hesap vardı ama mobilde olmadı
düzeltme DÜŞÜYOR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 10 Şubat 2022; 21:57:53 > -
Evet maalesef.
-
oluyor hocam düzeltme.
çiçek sepeti uygulamasını hiç kullanmadığınız bir telefondan yada tabletten ve daha önce hiç alışveriş yapılmamış İLK SİPARİŞ deneyin. (tabletten denedim)
-
Ne tablet var ne de öyle bir telefon hocam.
Emulatör mü kursam nasıl anlaşılıyor daha önce telefona kurulduğu kullanıldığı anlamıyorum -
uygulamayı silip tekrar yükleyin ama alışveriş yapılmamış yeni bir hesap açmayı deneyin hocam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
geçen gün altlimitsiz çiçeksepeti 30tl kod paylaştım forum üyeleri de faydalansın diye. bi kaç gün sonra konu silinmiş mesajım hakkında işlem yapılmış. adminler sebebini de yazmamış. dikkat edin hocam sıcak fırsat paylaşmak tehlikeli
|
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma faturalı
- tod süper dolu paket
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- kırmızı fırsat 16 gb
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X