Şimdi Ara

BİTTİ-D-Smart Modül 79TL 12 Ay Aile-Spor Paketi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
3.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Maleguard

yıllık fiyatı mı bu hocam aylık ödemeniz mi
    Aylık ödeme 28 tl hocam full hepsi açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    bi daha ki sözleşme yenilemenizde forumdaki verilen teklifleri takip ederseniz daha ucuza alabilirsiniz 15-16tl den izleyenler var. Bende geçen yıl 12 den izlemiştim tüm kanallar ve paketler dahil...
  • O fiyata kesinlikle alınır aylık 7₺ neredeyse. Ben 2 ay oldu alalı. Sırf belgeseller için bile alınır. Ayrıca ssport var. Bide benim şansıma belgeselsever ek paketi de açık.nat geolar, discoveryler, animal planet, Bbc earth, viasatlar vs hepsi açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

bi daha ki sözleşme yenilemenizde forumdaki verilen teklifleri takip ederseniz daha ucuza alabilirsiniz 15-16tl den izleyenler var. Bende geçen yıl 12 den izlemiştim tüm kanallar ve paketler dahil...
    Hadi yaw bende ucuz seyredıyorum dıye seviyorum varmı taktik peki,2020 3 ayda bıtıyormus sözleşme

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    var var iptal faksı çekiyorsunuz bitiminde iptal birimi paşa paşa uygun teklif veriyor
  • Benim dijiturk 22.5 TL HD kanallar belgesel kanalları çocuk kanalları ve y adet sinema kanalı açık iptal Edip bunu alsam değer mi sizce.
  • Maleguard kullanıcısına yanıt
    aynen hocam cihazı sordum :) ama bitmiş zaten artık bidahakine..

teşekkürler güzel paylaşımın için.
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    rica ederim araştırırsanız 89 dan ve 99 dan falan var örnek:

urun.n11.com
    D-smart Cam Modül Aile+spor+belgesel 1 Yıllık Paketli - n11.com
    https://urun.n11.com/uydu-alicisi/d-smart-cam-modul-ailesporbelgesel-1-yillik-paketli-P301796075

• tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gahmetk -- 23 Ocak 2019; 0:16:27 >
  • Burada kritik konu, normalde ek satilan 4 tane belgesel kanalinin acik olup olmadigi, viasat, docubox gibi
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    modülü taktım şuan onlar yok 1. konuda attığım fotodaki kanallar dışında 1 tane fazla kanal yok benim yeteri kadar işimi görür ya
  • Bu paraya göre gayet iyi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.