Şimdi Ara

BİTTİ Dockers 223540 Su Geçirmez Outdoor 129 TL YANIYORRRR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
11
Favori
32.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 de 11.11 diye Samsung tabi a 10.1 tablet alayım dedim 1029 TL idi bi mağazada hoppa 1099 yapmışlar çekler yalan oluyor gg de aynı ürünü 925 e mal edilebiliyor su anda mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 42 turuncu aldım bir tane. Haber verene teşekkürler

• sahte mi acaba gg olunca insan kıllanmıyor değil
  • skechers ve adidasta 43 giyiyorum ilandaki aciklamadakimengore ayagimi olctum 26.5-27 cm geliyor bundurumda 41 numara olmus oluyor yani bunu magazada denemeden almamak gerek numarasi degisik

• Hb de kapış kapış gittiğini nereden biliyoruz ?

Bu konuda müthiş bir gaz verme hissettim.

Bu markaya 50 tl vermem şahsen...

• Thema kullanıcısına yanıt
    Boğazlı daha kibar duruyor hocam

• Özel Üyelik kullanıcısına yanıt
    26cm 42 giyiyorum burda 40 numara 26,5 diyor nasıl bir kalıp bu böyle
  • yazın denemiştim çok hoşuma gitmişti satıcı 210 lira deyince almamıştım. haberi veren arkadaştan Allah razı olsun bir adet turuncu kaptım
  • Fena gaz veriyorlar neredeyse alacam ha..Biri beni durdursun...
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Lumberjack ve Lotto sahte mi? Nike Adidas felan tamam da km bunların sahte üretir ki. Geçen sene Lumberjack bot almıştım gg Koray dan. Sahte olduğunu nasıl anlarız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, waterproof ayakkabıların membranları bildiğiniz muşamba gibidir, ayağınız hiç nefes almaz, çok terler. Uyarayım dedim.
  • Aynı markanın 2 adet klasik ayakkabısını 1 adet de outdoor ayakkabısını kullanıyorum. 3 ayakkabıda waterproof, ağrı-patnosta görev yapıyorum kar yağdı mı kalkmıyor. Gram su görmedi ayağım. Çok memnunum , bir tane siyah alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 8 Kasım 2017; 19:15:25 >
  • 1 adet turuncu aldık haber veren arkadaş teşekkürler

• herkes turuncu aldim diye diye duruyor baktim olmayacak 43 giyiyordum 42 sini aldim ne olur ne olmaz diye simdi avm ye gidiyorum denemeye :D

• Ürün Özellikleri

Marka
    :
    Dockers
    Desen
    :
    Desensiz
    Malzeme
    :
    Gore-Tex

Birde gore tex yazmışlar.
    Ederi bu arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende neredeyse ayni urun var ( belki de aynisi tam ayiramadim) normalde 42.5 giyerim floda indirimde diye 42 almistim bin pisman oldum dar geldi ve gercekten cok terletiyor. O da water proftu. Bogazlidan alasim var ama aynidir diye cesaret edemedim.

Kaliba filan koydursam genisler mi biraz ne yapmak gerekir parmak kismi ucundan acitiyor.

• iki çeşidinide aldım, 3-4 yıl kışlık ayakkabıya ihtiyacım kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özel Üyelik

herkes turuncu aldim diye diye duruyor baktim olmayacak 43 giyiyordum 42 sini aldim ne olur ne olmaz diye simdi avm ye gidiyorum denemeye :D

bende 43 giyiyorum. gerçekten deneme imkânınız varsa buradan yazar misin? bende almayı düşünüyorum fakat 43 mu 42 mi alsam bilemedm.

• Geçen gün scooter almıştım, değişim olsun diye bir de buradan boğazlı turuncu aldım normalde 43 giyerim bunu 42 aldım yorumlara güvenerek, umarım üzülmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 8 Kasım 2017; 19:42:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eking E kullanıcısına yanıt
    outdoor alsak daha iyi demi hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.