Şimdi Ara

BİTTİ Dockers 223540 Su Geçirmez Outdoor 129 TL YANIYORRRR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
11
Favori
32.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Koray spor yapmış yapacağını gene.indirimi sonlandırıp 209 yapmışlar malesef.

Takip edin indirirler yine,çünkü ben iptal istedim,iptal etmeyip kargolamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse yenı sipariş verırler aynı modelden yaptırırlar 1 aya daha cok kampanya yaparlar
  • Benim ayakkabi geldi modeli vs cok guzel yalniz kalibi buyuk dediler 42 aldim kucuk oldu 44 lazim.Numara degisimi yapiyoarmi ? Yoksa iademi etcez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyo -- 14 Kasım 2017; 18:34:4 >
  • Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar, Bende 3 senelik scooter bot var ona alternatif ve ona benzeyen kinetix'in botunu alayım diyorum sizce nasıl Linke tıklayın veya başka bir öneriniz var mı?
  • beyler gittigidiyorda ürünü onaylamadan iade sürecini başlatamıyomuyuz 2 kere iade talebi geçtim ama hiçbirşey olmadı nasıl iade edecem ürünü onaylamazsan 24 saat içinde onaylanacak diyo
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Korayspor iadeyi onaylamıyor, ben n11 den grisport almıştım iade oluşturdum onylamadılar kargoladılar.ürünü iade edecektim kırmıştım.ama bot gelince hoşuma gitti vazgeçtim.ürün gelince iade edersin.

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Baslatiliyor ama kargo numarasi girilecek.ben kusurlu gelen urumu gonderdim. Ayakkabi ile gelen forma degisim yazdim, kendileri odemeyi durdurtmus zaten. Urun dun gitti. Bekliyorum.yenisini.

Saygilarimla.

• hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    ürün elimdede gg de aldığımı onaylayacakmıyım onu çözemedim
  • ben 117 ye aldım.. ayağıma tam oldu iyiki 1 numara küçük almışım dedim.. hatta dış malzeme çok dayanıklı gibi ama ayakkabı rahatsız.. dış yalıtım gerçekten goretex 5 üzerinden 5 - ama konfor bence 5 üzerinden 2.5 tan 3 veririm.. ayrıca ayakkabının biri diğerinden farklı kesimler vardı önünde yani pay olan bölümlerde sol ayakkabıda az var sağ ayakkabıda çok var kesim ve dikim hataları mevcut yani orantısız duruyor yan yana koyup tepeden bakınca böyle şeyler hoşuma gitmiyor..

ben konfora çok önem verdiğim için iade ettim.. 3 krirterde 5 üzerinden en az 4 puan vermeliyim outdoor bir ayakkabı alıyorsam eğer..
    hem goretex hem konfor hem görsellik arıyosanız bütçenizi zorlayın.. bu fiyata aldığımız için su geçirmezlik hariç verimlilik anlamında çok fazla şey beklememek lazım..
  • Özel Üyelik kullanıcısına yanıt
    Bu lumberjack modelini siz aldınız mı? Taban olarak Dockers'dan daha mı kaliteli?
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Hatali urune degisim.dedim para iade ettiler. Ya ellerinde kalmadi ya da indirim bittigi icin iptali uygun gorduler. Bogazli modeli giydim. 16 17 derecede rahatsizlik veren bir terleme olmadi. Ayrica ayakkabi bir bot icin normal rahatlikta. Ayak problemi yoksa kullaniminetkileyecek bir handikapi yok tabanin. Satildigi fiyata gore performansli ayakkabilar denilebilir

Saygilarimla.

• Elimde 45 numara turuncu var iade yapacağım almak isteyen var mı aynı fiyattan

• BusteID B kullanıcısına yanıt
    Her yonden daha kaliteli tabandan ayagin ust kisima gelen yerine kadar. bunu farketmek için ikisinide denerseniz farki anlarsiniz

• https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/dockers-223541-su-gecirmez-erkek-trekking-bot-ve-ayakkabisi-krymb-308971794?urvid=86515961

bu ayakkbının bot halı daha 2-3 gun once 179 tlydi.. gene supurmusler turuncu kalmış aldım bır tane..

birde şu modelde çok super https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/dockers-7f-223550-erkek-siyah-trekking-bot-ve-ayakkabisi-krymb-312800430

bunu daha dun 129 a satın aldım pazartesı elımde olacak.. çok guzel fıyatlar yapmış yıne korayspor..ara ara takıp etmekte fayda var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjuan444 -- 25 Kasım 2017; 3:40:42 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.