Şimdi Ara

BİTTİ Dockers 223540 Su Geçirmez Outdoor 129 TL YANIYORRRR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
11
Favori
32.418
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mediasten

scooter m5223 asagi yukari ayni fiyata. hangisi daha guzeldir acep?

Bende ikisi arasında kalmıştım scooter aldım iki tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış aldığım ayakkabıyı iptal ettim hemen o günün sabahında iptal kabul edildi e mail falan duruyor işlem provizyondaydı şimdi baktığımda iptal işlemi görünmüyor ürünün kargolama süresi bekleniyor yazıyor ve dönem içi işlemlere geçmiş provizyondan bunlar nasıl bir firma anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 12 Kasım 2017; 9:24:32 >
  • Aldik bakalim begenmessem iade ederim.fiyat uygun ayakkabida guzel duruyor.

• kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    Benim iptal ettiğim 2 ayakkabı için fatura kesip mail atmışlar, para iadesi de yapıldı :D değişik bi firma :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: snl_

bot ve ayakkabı n11 de daha uyguna geliyor.. bende birleşmez demiştim ama tık hızında kuponla mağaza indirimi birleşiyor

https://urun.n11.com/erkek-bot/dockers-gri-erkek-trekking-bot-ve-ayakkabisi-100269489-moa-P217871443

https://urun.n11.com/erkek-bot/dockers-gri-erkek-trekking-bot-ve-ayakkabisi-100269274-moa-P217871553

hocam tık hızı indirimler dün son değil miydi?

• hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    hocam bende şu üründen var

http://www.hepsiburada.com/grisport-dakar-kadin-su-gecirmez-ayakkabi-pm-HB00000185LW

klasik ayakkabıda greyderde 42 giyerim 43 grisportta tam oluyor. çok memnunum. markanın kalitesinden hiç şüphe etmeyin.
  • Alınır mı arkadaşlar ter koku yapar mı çok?

• Lacivert kalmamis

• snl_ S kullanıcısına yanıt
    Bu ayakkabinin modeli farkli ama evet kupon kullaniliyor

• ahbap kullanıcısına yanıt
    hayır İndirimler Katlanıyor - Kupon Kampanyası hesabını 2-5 tl arası kullandıran arkadaşlar var.. sizin dediğini 11.11 bitti o dün benim dediğim başka.. haftalardır devam eden..
  • iyo kullanıcısına yanıt
    bence bu ayakkabının modeli diğerine göre daha kaliteli ve dayanıklı duruyor..
  • Başlık yanlış bir bilgi içeriyor. Bu ayakkabının markası Dockers by gerli, yani bildiğimiz Dockers ile ilgisi olmayan ve flo'nun ürettiği bir ayakkabı markası.
  • Sayfalar çok olmuş belki söylenmiştir. Lumberjack ile aynı banttan çıkma sanki. Eğer öyleyse tabanı aşırı kaygan bilginiz olsun. Sırf bu yüzden yeni bot arayışına girdim. Evet Rahat ve su almıyor ama her an çanağı kırma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Şu geçirmez ve tabanı kaymayan tavsiyeniz varsa bakabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hocam kahverengi kısımlar nubuk mu? Nubuk ise çamur, benzin vs. ile çok çabuk kirleniyor

nubuk gibi iptal etsemmi acaba.
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    Sen bilirsin ama dünya kadar şikayet var nubuk ile ilgili net üzerinde(Kendim de hiç memnun değilim nubuklardan)
  • SÖMÜRMÜŞSÜNÜZ ? siyah ve lacivert 45 no kalmamış.. kargosu gelen arkadaşlar resım atabılırmı?
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    magazada gittim denedim güzel ürün mağazada 209 lira hemen sipariş verdim.. nubuk değil öyle görünüyor sadece...
  • şipariş veren arkadaşlar için soylüyorum almakla iyimi yaptım kotümü yaptım diye düşünmeyin.. rahat olup olmadığını sipariş gelince evde denersiniz.. birde altının çok sert olduğunu kaydığını söylemişler onuda evde kendiniz yer fayansının üzerine biraz su dökün deneyin.. aklınıza yatmazsa iade edin.....
  • Benim siparişim geldi, rahatlık konusu göreceli bence gayet rahat,kalıp sanki birazcık büyük gibi ama ben normal giydiğim numarayı aldım. Sanki bir numara küçük çok da rahat olmayacak gibi hissettim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.