Şimdi Ara

BİTTİ Dockers 223540 Su Geçirmez Outdoor 129 TL YANIYORRRR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
11
Favori
32.418
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaz vermeyin, bırakın da insanlar ihtiyaçları varsa kendileri almak istesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsch C kullanıcısına yanıt
    lumberjak içinde geçerli mi bu kinetixden iyidir diye düşünüyorum 2 ayakkabı arasında gidip geliyorum
  • https://www.flo.com.tr/dockers-by-gerli-223540-lacivert-erkek-outdoor.html

bu flodaki renkler çok cırtlak gozukuyor ama gittigidiyordaki lacivert olsun kahverengi olsun daha koyu ve guzel..sipariş versek şimdi bu flodakıler gibi cırtlak renk gelmesin?
  • bekemyigit B kullanıcısına yanıt
    Garantipay 300 tl ye 30 değil mi bende öyle yazıyor da

• Gelen ürün hindistan malı mı, hindistan malı lumberjack ve dockers lari tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dockers müşteri memnuniyeti açısından benim gözümde sıfır. Kısa süre içinde 2 pantalonum aynı yerinden aynı gün yırtıldı. Ustabaşıma da gösterdim, hatasını gösterdi. (Ağında hata vardı) İadeye gönderdim - kullanıcı hatası dendi.

Uğraşmayıp dockers’ı sildim. Şikayetvar’a da bir bakın sanmam ama belki de düzeltmişlerdir birşeyleri.

• BİTTİ Dockers 223540 Su Geçirmez Outdoor  129 TL YANIYORRRR
    BİTTİ Dockers 223540 Su Geçirmez Outdoor  129 TL YANIYORRRR

• Ürünlerim geldi Harika duruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Gelen ürün hindistan malı mı, hindistan malı lumberjack ve dockers lari tavsiye etmiyorum.

Made in çin
  • elnino19 kullanıcısına yanıt
    abimede ürün lazındı 300 üstü oldu öyle geldi

• arkadaslar bu ürün mermer-fayans gibi yerlerde altı gıcır gıcır ötmez demi

bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
  • Arkadaşlar ürünü teslim aldım şu an giydim sıcak tutuyor ve gayet rahat oldu bana tam istediğim rahatlıkta konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• Siyah renk siparişi verdim gelince yorum atarım buraya
  • Almakla ne kaybedebilirsiniz ki. en kötü tekrar iade istersiniz. zaten kargo bedava. mağazaya gitseniz ulaşım için bir sürü para harcarsınız.
    ben 1 tane 41, 1 tane 42 numara aldım.
    Hangisi ayağıma olursa diğerini iade edeceğim.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

İlk mesajdaki ayakkabıdan mı aldınız? Taban konusunda yorumlarınız nedir? Islak zeminde kayıyor ve sert deniliyor. Hem fikir misiniz?

hocam bunun bogazli olanı almiştim ben cok memnun kaldim simdi kısa aldim bi adet

• Ya sürekli taban sert deniyor, iç taban mı sert? Yoksa alt taban mı? Her ikiside mi? New balanceların da tabanı sert, sunta gibi ama bir o kadar da rahat

• 42 numara turuncu sipariş etmiştim, kaliplarin geniş olduğunu okuduktan sonra mesaj attım 41 gönderin diye cevap vermediler ama 41 göndermisler . Evet kalıbı cidden geniş . İyiki bir numara küçük göndermişler . Tasarımı gerçekten güzel .Ayakta hoş duruyor. Diğer özelliklerini de 130 liralik değerlendirin . Tabiki piyasa fiyatı en az 3 kat olan sağlam markalarin ayakkabilariyla bir olmaz. F/p ürünü işte

• quote:

Orijinalden alıntı: gandal07

arkadaslar bu ürün mermer-fayans gibi yerlerde altı gıcır gıcır ötmez demi

bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

selamlar yardımcı olabilecek var mı
  • 46 giyiyorum ama kaliplar geniş denince 45 numara kahverengi siparis edecektim. Kahverengi stoklari bitmis. Iyi mi oldu kotu mu oldu anlamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü gelen arkadaşlar, ayakkabıyı gün içinde uzun süre giydiniz mi, terletme yaptı mı? önceki sayfalarda terleme yapabilir diye yorumlar vardı, ona istinaden soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 10 Kasım 2017; 22:45:2 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.