Şimdi Ara

BİTTİ Dockers 223540 Su Geçirmez Outdoor 129 TL YANIYORRRR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
11
Favori
32.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elvismail

ayakkabının ağırlığı nasıl ? ayağımdaki sorundan dolayı hafif ayakkabı olması lazım bana olur mu o açıdan soruyorum.

Ayağınızda ne sorun var ?
  • xiseyn kullanıcısına yanıt
    alacaksanız eğer deneyince bana haber verirseniz sevinirim ya outdoor kinetix ya da lumberjack olan bu ürünü alcam kararsızım hala
  • https://www.korayspor.com/dockers-outdoor-ayakkabi-trekking-bot-ve-ayakkabilari-siyah-223540-100269546/

kendi mağazasında 199-209 arası satılıyor rengine göre. 129 tl iyi fiyat. tabi ayakkabı bu, giyip denemeden alınmaz.
  • Dün aksam kargo çalışma saatleri dışında sipariş geçip yorumları görünce yarım saat içinde iptal talebinde bulundum hâlâ onaylanmadı. Mesaj attım cevap yok. Konunun faydası Koray Spordan uzak durmam gerektiğini anladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerli ibaresini görünce geriliyorum.
  • urunu kac defa gondermeyin diye de belirterek mesaj gonderdigim halde gönderip takip kodunu girmisler ne rezil bir firmaya yaa. koray spor firmasini komple tavsiye etmiyorum kargoyu almadan iade edecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel Üyelik kullanıcısına yanıt
    Ben dün akşam ilk boğazsız olandan dan aldım sonra boğazlıyı görünce iptal isteği gönderip boğazlı olanı aldım, sabahta olumsuz mesajları görünce (terleme - suda kayma vs.) boğazlı olanada iptal isteği gönderdim, öğlen saatlerinde iki iptal isteğimde onaylandı, sizinkinde neden sıkıntı oldu acaba.

• Thema kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki isin kotu tarafı bende kargo gelecek adreste yokum, calisan var ona diyeyimde almasin bare. La istesek ya gec gonderirler ya birsey olur iptal ederler simdi istemiyorum ya gonderecekleri tuttu. neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Özel Üyelik

urunu kac defa gondermeyin diye de belirterek mesaj gonderdigim halde gönderip takip kodunu girmisler ne rezil bir firmaya yaa. koray spor firmasini komple tavsiye etmiyorum kargoyu almadan iade edecem.

Firma gerçekten art niyetli. Benim de sipariş iptalini onaylamıyorlar. 3 mesaj attım hiçbirine cevap da vermediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

quote:

Orijinalden alıntı: Özel Üyelik

urunu kac defa gondermeyin diye de belirterek mesaj gonderdigim halde gönderip takip kodunu girmisler ne rezil bir firmaya yaa. koray spor firmasini komple tavsiye etmiyorum kargoyu almadan iade edecem.

Firma gerçekten art niyetli. Benim de sipariş iptalini onaylamıyorlar. 3 mesaj attım hiçbirine cevap da vermediler.

ya sadece aliexpress ten 550 kere siparisim var yani iptalini birak mesela urun degisimini bile olsa adam dunyaya satis yaptigi halde yinede duzeltip aninda ilgileniyor burada 100 defa mesaj attim hatta koray spor un kendi sitesinden bile yazdim yine boş . Adam olmaz bunlar ya nasil basit bir şirket

• Özel Üyelik kullanıcısına yanıt
    alınca iade edin hocam adamlar mesajlara falan bakmıyorsa olabilir, telefonları varsa onu arasaydınız keşke
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    siparisi verdikten yarim saat sonra iptal ettim yani o zamandan yarina kadar gorurler her halde dedim. Sabahta mesaj cektim hatirlatma olarak yine pesine sitesinden de mesaj yolladim yani oyle bile gormedilerse artik daha napim. Iade edecemde ben dukkanda degilim sehirdisindayim calisan kargoyu alir falan yanlislikla cunku ben olmasamda kargocu verdiği için ugras dur bosuna.

• Mesajınızın aynısını mağazada yaşadım hocam, ben de normalde 42 giyorum ürünü aldım ve bol geldi, 41 i aldım tam oldu ama parmağın yukarıya değmesi inanılmaz rahatsız edici, ayrıca tabanı da sert. Daha sonra mağazada aşağıda verdiğim linkteki ürünün 41'ini denedim(42 olmadığı için) sadece uçtan biraz sıktı o kadar ve bunu daha çok beğendim. Ürünleri mağazadan deneyin öyle alın arkadaşlar benden demesi (Ayrıca ayakkabının iç tarafında 8 - 7,5 - 41 yazıyordu)https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/dockers-7f-223551-erkek-siyah-trekking-bot-ve-ayakkabisi-krymb-312803069

Bu daha rahattı diyebilirim hocam, ama deneyip alın bence içinize sinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuniteD7 -- 9 Kasım 2017; 21:20:28 >

• Merhaba, bu modelden ben instreet (FLO) mağazasından aldım, 209 TL'ye gerçekten tam kış ayakkabısı çok sıcak tutuyor ayakları, işim gereği -20 derece donuk depoda çalışıyorum mesai bitiminde ayakkabıyı giyince eve gidene kadar ısınıyorum resmen, iyiki almışım

• ben sene önce aldım cok rahat ve hafif kullanımı bir adet daha sipariş verdim
  • MuniteD7 kullanıcısına yanıt
    bunun tabanı nasıl sert değilmi hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 9 Kasım 2017; 20:50:5 >
  • 40 numara turuncu aldım garanti pay ile 100 tl ye geldi
  • İlk mesajdaki ayakkabıdan mı aldınız? Taban konusunda yorumlarınız nedir? Islak zeminde kayıyor ve sert deniliyor. Hem fikir misiniz?
  • docker tam bi felaketti. denemeden almayın tabanı hakikaten çok sert. şu modeli denedim rahat ve güzeldi
    https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/lumberjack-water-proof-erkek-ayakkabi-shell-100263630-305354862
  • waterproof iyidir ama ucuz modeller işte/okulda ayağınızı çok terletir. dışarı çıktığınızdada üşürsünüz.

bu tip kısa kışlık ayakkabılar çok kullanışlı oluyor. yıllardır vazgeçemedeğim cat var hala severek giyerim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.