Şimdi Ara

BİTTİ Dockers 223540 Su Geçirmez Outdoor 129 TL YANIYORRRR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
11
Favori
32.418
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bu urunu denedim kullanmadim konudaki ayakkabiyi almak için avm ye gittim sonra bunu gozume kestirdim dedim uçurum var resmen arasinda al tabani olsun ayagin ustune yumusak his olsun ayakkabinin en alt tabani olsun cok guzeldi.

60tl evet azimsanmayacak bir miktar kaldiki digeride fena degil sadece mesleğim grafikerlik olduğu için tasarima onem veriyorum dediğim ayakkabi daha Asi geldi o yüzden rahatlik bakimindan sizin dediğiniz nasildir pek birsey diyemicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

quote:

Orijinalden alıntı: eking

Arkadaşlar, waterproof ayakkabıların membranları bildiğiniz muşamba gibidir, ayağınız hiç nefes almaz, çok terler. Uyarayım dedim.

Bu ürün waterproof, terleme yapar mı diyorsunuz şimdi?

http://www.columbia.com.tr/urun/peakfreak-venture-mid-waterproof-omni-heat-erkek-bot-erkek-omni-heat-24906

Hocam Waterproof dediğin olay, ürünlerin ortak özelliği olabilir, önemli olan waterproof özelliğinin ne tür membranla sağlandığıdır. Kimi ziylan grubunun ürettiği lumberjack, dockers gibi markalarda olduğu gibi muşamba kullanır; kimisi de gore-tex vb. teknolojik membranlar kullanır. Lumberjack markasının üzerinde softshell yazan ürünlerini açın bakın; kalın, ham petrolden hallice muşamba kullanmış.

• korayspor hayatta bu Dockers ı ucuza vermez hatta piyasa fiyatından daha pahalıya satar..o yuzden şüphelendim kimse bu pşatformu takip etmediği için imitasyon (çakma) olma olasılığı çok yuksek gibi geldi bu fiyata!

burdakınde dockers by gerli yazıyor.. resmı sitedekınde sadece dockers yazıyor
    http://www.dockersturkey.com/dockers-223540-siyah-erkek-ayakkabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjuan444 -- 9 Kasım 2017; 2:41:35 >
  • donjuan444 D kullanıcısına yanıt
    resmi site dedigin yerin logosunda by gerli yaziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_2/258-4804942-7654707?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=dockers+by+gerli&sprefix=dockers+b%2Caps%2C182&crid=2IKCBH7ITEXVP

Halen sahte sananlar var. Docker's kıyafet üreten Levi's gurubunun markası. Docker's by gerli ise Ziylan gurubunun ayakkabı markası. Fiyat pahalı ucuz diyemem ama sahte çakma olmadığını biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

ürün şurdakiyle aynı mı hocamhttps://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/lumberjack-softshell-su-gecirmez-unisex-erkek-outdoor-bot-crmskd-310129848?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*633377644*35184526767*98487586887*%7btype%7d*310129848*aud-338833715659:pla-380825769010&gclid=Cj0KCQiA84rQBRDCARIsAPO8RFw5sicx6g6c5yVbLYzyvTEg23tdk7kZZyVzCquV6D4_fA-28v3HQkkaApI9EALw_wcB&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

kalite ve kullanımı nasıl önerir misiniz ıslak zeminde kaymıyor demi

Bu da fena değilmiş iptal edip bunu mu alsak acaba 10 lira da daha ucuz

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı üretmiyor ama By Gerli diye bir marka mevcut. Dockers Pantolon gömlek de iyidir. Pantolonlarının 50 tl civarına bulunca stok yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

docker by gerli ne kadar kaliteli acaba yerli üretim yani.

uğur ayakkabı yazardı eskiden çok kaliteli idi.şimdi flo üretiyor çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

quote:

Orijinalden alıntı: eking

Arkadaşlar, waterproof ayakkabıların membranları bildiğiniz muşamba gibidir, ayağınız hiç nefes almaz, çok terler. Uyarayım dedim.

Bu ürün waterproof, terleme yapar mı diyorsunuz şimdi?

http://www.columbia.com.tr/urun/peakfreak-venture-mid-waterproof-omni-heat-erkek-bot-erkek-omni-heat-24906

amazondan aldım ben

o parayı etmez onu bilin

ayrıca az da olsa terleme yapıyor ama adidas ayakkabılarımdan rahat o derece bişey

• Çakma dockers bu... Alında görün... :)

• Bildiğiniz için mi çakma diyorsunuz, yoksa alamadığınız için hasetlikten mi?

Herkes tek görselle çözmüş işi
  • OnlyAnanas O kullanıcısına yanıt
    Şimdi, bu üründe waterproof (su geçirmez) kavramı ortam bir kavram gibi kullanılmış sanırım ama aslında bu üründe Omni-Tech membran var. Hem su geçirmez, hem nefes alır. Aynı membranı kullanan bir tane Columbia botum var, gayet memnunum. Bu üründe waterproof yazısını derinin üstüne işlemişler, daha önce görmemiştim, kafa karışıklığı yaratıyor. Ama sağ tarafında metalik renkli tokanın üstüne "waterproof" yazılmış olanlarda membranı muşamba olmayan görmedim. Ben olsam o membranları almam, ayağın içi fırın gibi olup terliyor o ürünlerde. Bir tek kadınlar memnun :)
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Yani, waterprooflar da outdoora giriyor ama bu membranlarda benim gördüğüm ayak fazla ısınıp terliyor. Goretex, Event, Omni-Tech gibi nefes alan membranlara yönelmek daha iyi. Hatta Decathlon'daki uygun fiyatlı Novadry membranlı ayakkabılar çok daha iyi.
  • Ama bu bot degil ayakkabı

• 15 TL kuponum vardı, onu kullanarak 114 TL'ye siyahından 42 numara aldım. Yağmurlu havalarda mis gibi giyilir. Bot giymekten ayaklar terliyordu. Bu açıdan iyi oldu.

Ayrıca bu marka ayakkabıda oldukça iyidir. Yerli olması kimisi için sanırım kötü anlamına geliyor, bu çok ilginç.
  • Ayakkkabı uzmanı olarak el atsam mı diyorum :)

Fiyat olarak su geçirmez model bulmak bu fiyatlara zor...

İhtiyacı olan fiyat uygun diye alabilir...

Ama rahatlık beklemek imkansız tabiki.

Bu fiyata JEL taban darbeyi emen taban beklemek lüks oluyor.

Günde 5-10 km yürüyorsanız illaki tabanı darbe emicili ayakkabıları tercih edin.

Gün boyunca giyiyorsanız ve ayaktaysanızda.

Yoksa dayak yemiş gibi olursunuz.

Yrogunluğunuzun üstüne bacak ağrısından uyuyamazsınızda.

Ayakkabı önemlidir yaşam kalitesine kadar etkiler...

Bütçenizi daima zorlayın ayakkabı için...

Bi ara ayakkabı önerileri yazarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

ıslak zeminde kayıyorsa almaya gerek yok teşekkürler

Hocam, Nike ACG (All Condition Gear) bot kullanıyorum, yağmurda, ıslak zeminde feci kayıyor. Bu da kayacaksa bakmaya gerek yok hakikaten.
  • ayakkabının ağırlığı nasıl ? ayağımdaki sorundan dolayı hafif ayakkabı olması lazım bana olur mu o açıdan soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elvismail -- 9 Kasım 2017; 11:34:49 >
  • Uzun olanı almayı düşünüyordum, tabanı sert yazan, sahte diyen,beş kuruş etmez yazan arkadaşlar yüzünden kafamız karıştı.

Alan arkadaşlar tabanı gerçekten sert mi acaba.

• Dün akşam bende almıştım ama iptal ettim, yarına kadar kampanya devam ederse floda taban sertliğine, numaraya ve ayakta duruşuna bakıp ,deneyip öyle almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.