Şimdi Ara

BİTTİ! Gözlerimden Ameliyat olacağım destek bekliyorum Arkadaşlar... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
8.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan stajdayım buradan face yasak ama eve geçince girip oy vereceğim kardeş
  • @Akhisarlee,@mykon,@.Mira.,@Deathulazam,@Mr.LucidReam,@siyahgözlübezelye - Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
  • umarım dıledıgın gıbı ve hayırlısı olur
    Allah yuzunu guldurur ınsallah gecmıs olsun
  • @pntgrmyk - İyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım hayırlısı olur inşallah
  • Oy veren herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.İnşallah 31 temmuz günü sizlerin desteğiyle kazanırım.
  • bir oy da ben geçmiş olsun...
  • @mustafa07tr - ilgine ve desteğine teşekkürler arkadaşım
  • Arkadaşlar desteğinizi bekliyorum.
  • oy verdim dostum, bugün sana yarın bana
  • Verdim inşallah iyileşirsin
  • @Aras De Souza, @OgzKC - ilginize ve desteğinize teşekkürler arkadaşlar
  • Oyumu kullandım umarım kazanırsın
  • maddi durum diyosunda imzada yani... neyse...
  • @sonmez1997 - ilgine ve desteğine teşekkür ederim arkadaşım

@South Korea - arkadaşım bu konuya önceki sayfalarda açıklık getirdim.Bir zahmet oku olur mu? okumadan eleştirme daha kolay ne de olsa dimi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight_eagle

@sonmez1997 - ilgine ve desteğine teşekkür ederim arkadaşım

@South Korea - arkadaşım bu konuya önceki sayfalarda açıklık getirdim.Bir zahmet oku olur mu? okumadan eleştirme daha kolay ne de olsa dimi....

okudum kardeşim imzanda kullanıcıları klübü diyor kullanmayan adamın ne işi var klüpte.
    ayrıca samimiyetine güvenemedim 0 mesajlı üyeliklerde neden nestek veriyor orasıda soru işareti.
    sistemindeki cihazlara sahip biri lazer için parayı rahat bulur.lazer ameliyatın maliyetinide biliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

quote:

Orijinalden alıntı: Knight_eagle

@sonmez1997 - ilgine ve desteğine teşekkür ederim arkadaşım

okudum kardeşim imzanda kullanıcıları klübü diyor kullanmayan adamın ne işi var klüpte.
    ayrıca samimiyetine güvenemedim 0 mesajlı üyeliklerde neden nestek veriyor orasıda soru işareti.
    sistemindeki cihazlara sahip biri lazer için parayı rahat bulur.lazer ameliyatın maliyetinide biliyoruz.

Arkadaşım kimseyi kandırıp, iyi niyetini suistimal edicek biri değilim.İnanıp inanmamak da sana kalmış, her türlü yoruma açığım.Ben o cihazları kullanmadım demedim ki.... ama keşke sahip olabilseydim bir abimiz aldı DHD'yi bende root tarafında yardımcı oluyorum sayesinde kurcalıyoruz... pc çalıştığım iş yerine ait v.s... uzun hikaye.... 0 mesajlı üyelere gelince demek istediğini anlıyorum ama böyle birşeye ihtiyacım yok Allah'a şükür böyle bir şeye ihtiyacım yok sonuçta sağlık ile ilgili bir durum, böyle bir durumda hileye başvuracak biri değilim.... Ayrıca böyle bir konuyu açıp da imzamı değiştirmeyi bende biliyorum.Sizler bunu sormakta haklısınız ve bende cevaplamaya çalışıyorum. Gerisi sizin insanlığınıza kalmış teşekkürler....

Edit: imla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAKINCI -- 26 Temmuz 2011; 1:28:35 >

• @LimOnuR - ilgine ve desteğine teşekkürler arkadaşım
  • Oy verdim inşallah kazanıcaksın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.