Şimdi Ara

BİTTİ! Gözlerimden Ameliyat olacağım destek bekliyorum Arkadaşlar... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
8.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAKINCI -- 20 Temmuz 2011; 0:28:07 >
  • böyle bir yarışma yapan kurum yöneticilerinin geçmişine okunacak çok rahmet var ama elden bir şey gelmiyor.

forum dan tanış olduğum melih bey kardeşime oyumu atarak diğer hastalara acil şifalar temenni ediyorum
  • 2 oy kullandım inş kazanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siqorta -- 20 Temmuz 2011; 10:39:17 >
  • @armydc - Öncelikle ilgine teşekkürler armydc oyun için teşekkürler , Haklısınız keşke daha çok imkanlar olasa da daha çok arkadaşımız faydalansa... Herkese acil şifalar diliyorum.

@siqorta - İlgine teşekkürler arkadaşım yardımın için sağol
  • O sistemi, telefonu, fotoğraf makinesini imzanda görmeseydim keşke... Neyse verim oyunu
  • @moondalina - ilgine teşekkürler arkadaşım.Öncelikle yorumuna açıklama getirmek isterim.Herkesin imzasında bulunan herşeye sahip olması gerekmiyor değil mi ? Hayatta herşey istediğimiz gibi gitmiyor... İhtiyacım olmasaydı böyle bir konuyu açmazdım.

@dRake^ - ilgine teşekkürler arkadaşım
  • Melih bende oy vermistim 2764 lerdeydi. Suan durum nedir ?
  • @7nbitirdin - oyun için teşekkürler arkadaşım şu anki durum 2860 oylama devam etmekte...
  • sirf senin icin uygulamaya izin verdim haa bak degerimi bil gecmis olsun kardesim insallah kazanirsin
  • @spider003 - ilgine ve oyuna teşekkürler arkadaşım
  • kardeşim oy vermeye girdim ama başkası kazanmış :( neslihan kırmızı diye biri ........
  • verdim kardeşim geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight_eagle

@moondalina - ilgine teşekkürler arkadaşım.Öncelikle yorumuna açıklama getirmek isterim.Herkesin imzasında bulunan herşeye sahip olması gerekmiyor değil mi ? Hayatta herşey istediğimiz gibi gitmiyor... İhtiyacım olmasaydı böyle bir konuyu açmazdım.

@dRake^ - ilgine teşekkürler arkadaşım

kusura bakma hocam senin sanmışım

• Gönderdim hocam
  • @musa_emir_2008 - öncelikle ilgine teşekkürler arkadaşım o resmin altına doğru inersen oylamaya katıl diye bir yazı var ona tıklayarak oylamaya katılabilirsin.Neslihan kırmızı geçen ayın kazananı...

@Pyrhon, @Niko-Bellic - ilginize teşekkürler arkadaşlar

@moondalina - önemli değil arkadaşım yeterki birbirimizi yanlış anlamayalım...
  • oyu verdim 2700 lerde
  • oy verdim, geçmiş olsun.
  • Allah acil şifalar versin inşallah sen kazanırsın, oyumu verdim.
  • verdim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.