Şimdi Ara

[Bitti] Hardline Glucosamine Chondroitin MSM 180 Tablet 55 TL Hızlıal'da... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Kondroitin dışarıdan alımda bir işe yaramadığına dair çeşitli makaleler var.

Ben başka bir markanın Hyaluronic Acid + Chondotrin Sulfate bileşenli ürününü getiriyordum. Arkadaşımın 60 yaşındaki annesi yürümekte güçlük çekiyormuş, ona satıyordum her ay. 1 ay sonra kadın merdivenleri bile çıkmaya başlamış . Şu an kullanması zorunlu başka bir ilaçla birlikte ishal yaptığından benim sattığım ürünü bırakmış.

Genç kişilere bu tür ürünleri tavsiye etmiyorum şayet Halter, ağır vücut geliştirme..vb buna benzer ağırlıklar diz ve eklemlere aşırı baskı yapacak spor yapmıyorsanız ve rahatsızlığınız yoksa kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

tablet deyince dedim ne kadar ucuz lan
    sonra bi baktım ki ilaçmış
    Aynen ya... Ben de "Bu nasıl bir Tablet??" diye girdim karşımda ilaç buldum ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Ben başka bir markanın Hyaluronic Acid + Chondotrin Sulfate bileşenli ürününü getiriyordum. Arkadaşımın 60 yaşındaki annesi yürümekte güçlük çekiyormuş, ona satıyordum her ay. 1 ay sonra kadın merdivenleri bile çıkmaya başlamış . Şu an kullanması zorunlu başka bir ilaçla birlikte ishal yaptığından benim sattığım ürünü bırakmış.

Genç kişilere bu tür ürünleri tavsiye etmiyorum şayet Halter, ağır vücut geliştirme..vb buna benzer ağırlıklar diz ve eklemlere aşırı baskı yapacak spor yapmıyorsanız ve rahatsızlığınız yoksa kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

Bu marka için bişey diyemem ancak, ben dizinde sorun yaşayan anneme ortopedi doktorunun tavsiyesi (reçete'ye de yazdı ama ödenmiyor) üzerine SOLGAR'ınkilerden aldım 1 er ay arayla 2 kutu (her kutuda 180 tablet var) bitirdi valide dizleri eskisine göre daha iyi şimdi, bu tabletteki etken madde kıkırdaklarda silikon etkisi yaratıyormuş,

ben eczacıyım daha çok solgar ve osteobiflex tercih ediyorum..yani satarken.. diğer firmalar bende o kadar güven uyandırmıyor.. bizzat anneme kullandırdım.. ürünler cidden etkili bununla kilolu , yaşlı ve diz ağrısı olan hastalarda başarılı ama kilolu hastaların kilo vermeden ağrıyı % 100 yenmesi mümkün değil.. bunun ilerisinde hyaluranik asit içeren enjeksiyonların intraartheryal (dize) yapılmasında fayda kendine dikkat eden hasta için 5 yıla yetecek kadar kıkırdak dokusunda rejenerasyon yapıyor.. Ne olursa olsun özellikle kronik hasta ve yaşlılarda ameliyatı son tercih olarak göz önünde bulundurun..

Aslında bunlar çok faydalı bilgiler. Şimdiye kadar bu şekilde bir sentez okumamıştım. Doğrusu merdivenleri çıkan teyzeyi okuyunca oldukça sevindim.
    Zamanında benimde MSM kullanmam gerekti ve faydasını gördüm. Şimdi de doktor olan annemde kullanmak istiyor fakat şekeri olduğundan ve bu mamüllerin kombinasyonunda kullanılan starch yani nişasta yüzünden çekiniyor?

Sizin durumda kullananlarda hiç şekerle alakalı bir sıkıntı çıkmış mıydı ?

• Eğer bulabilirseniz Schiff markasını öneririm.Bu marka diğerlerine göre eklem ve kemik sağlığı konusunda daha uzman.
  • Arakdaşlar bazı firmalar direkt olarak kemik üst kabuğu ve kıkırdak parçalarını toz haline getirip içinde glucosamine var diye satıyormuş hgaberiniz olsun.Bu marka mı bilemiyorum ama içinde şu kadar glukozamin olduğunu ispatlamayana güvenmeyin derim.
  • Bu devirde doktorun verdiği ilacı kullanmaya çekiniyoruz, bu gibi ürünleri alıpta kullananlara şaşırıyorum gerçekten çok cesaretliler .
  • bu ilaçlar zaten reçeteyle satılmıyor. yani doktor direkt yazmıyor tavsiye ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

tablet deyince dedim ne kadar ucuz lan
    sonra bi baktım ki ilaçmış

Aynen
  • Piyasada MNK diye bir marka var onun içeriğindeki değerler bundan daha yüksek acaba MNK'yi duyan deneyen var mı tavsiye eder misiniz?
  • İstanbul maltepede oturduum mahallede fabrikası % 100 türk malı , spor yaparken birçok ürününü kullandım ve fayda gördüm zamanında, ürünlerinin ucuz olmasıda türk malı olmasından.Marka ya güvenim sonsuzdur
  • bu devirde dışardan alınıp kullanılacak besin takviyesi omega 3 balık yağı ve d vitaminidir.tabii vatandaş için sporcuları bilmem.gg de carlson marka ucuza bulursunuz.omega 3 vücudun üretemediği ve doğal balık da bulamadığımızdan almamız gereken nadir takviyedir.eklem sağlığından beyin ve hücre fonksiyonlarının sağlıklı çalışmasına kadar tüm doktorların söylediği ortak besin takviyesidir.bişeyler yiyerek almak zor.omega 3-6-9 la karıştırmayın bu arada.
  • iherb Türkiye'ye açıkken zamanında ünlü bir markayı getirtip kullandım. Çok etkili bir ürün olduğunu söyleyemem. Riven arkadaşın dediği gibi bunun yerine Omega 3+D vitamini bir de Kalsiyum kombine ederseniz daha fazla faydasını görürsünüz. Fakat D vitaminini günlük ihtiyaçtan fazla uzun süre almak sağlığınıza faydadan çok zarar getirir dikkatli kullanmak gerekiyor. Kalsiyum da aynı şekilde fazlası böbrek taşı yapar. Omega 3 te sıkıntı yok dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bunun dışında pek çok vücut fonksiyonu için hayati önem taşıyan B vitamin kompleksi kullanmanızı öneririm.(Özellikle B12). Acetyl-L Cartinine,CLA ve Koenzim 10(COQ 10),Devedikeni(Milk Thistle) de diğer çok faydalı ve zararsız takviyeler. Bunlar dışında kalan diğer vitamin takviyelerine(supplementlere) fazla bulaşmayın derim.

Bu arada Hardline Türk firması olup hammaddesini ABD,Yeni Zelanda gibi ülkelerden temin eden bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 20 Aralık 2011; 9:36:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

Bu marka için bişey diyemem ancak, ben dizinde sorun yaşayan anneme ortopedi doktorunun tavsiyesi (reçete'ye de yazdı ama ödenmiyor) üzerine SOLGAR'ınkilerden aldım 1 er ay arayla 2 kutu (her kutuda 180 tablet var) bitirdi valide dizleri eskisine göre daha iyi şimdi, bu tabletteki etken madde kıkırdaklarda silikon etkisi yaratıyormuş,

ben eczacıyım daha çok solgar ve osteobiflex tercih ediyorum..yani satarken.. diğer firmalar bende o kadar güven uyandırmıyor.. bizzat anneme kullandırdım.. ürünler cidden etkili bununla kilolu , yaşlı ve diz ağrısı olan hastalarda başarılı ama kilolu hastaların kilo vermeden ağrıyı % 100 yenmesi mümkün değil.. bunun ilerisinde hyaluranik asit içeren enjeksiyonların intraartheryal (dize) yapılmasında fayda kendine dikkat eden hasta için 5 yıla yetecek kadar kıkırdak dokusunda rejenerasyon yapıyor.. Ne olursa olsun özellikle kronik hasta ve yaşlılarda ameliyatı son tercih olarak göz önünde bulundurun..

Aslında bunlar çok faydalı bilgiler. Şimdiye kadar bu şekilde bir sentez okumamıştım. Doğrusu merdivenleri çıkan teyzeyi okuyunca oldukça sevindim.
    Zamanında benimde MSM kullanmam gerekti ve faydasını gördüm. Şimdi de doktor olan annemde kullanmak istiyor fakat şekeri olduğundan ve bu mamüllerin kombinasyonunda kullanılan starch yani nişasta yüzünden çekiniyor?

Sizin durumda kullananlarda hiç şekerle alakalı bir sıkıntı çıkmış mıydı ?

Ürünün arkasında ne yazıyordu hatırlamıyorum ama ürün şu :

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Hyaluronic-Acid-with-Chondroitin-Sulfate-60-Capsules/4457?at=0

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

Bu devirde doktorun verdiği ilacı kullanmaya çekiniyoruz, bu gibi ürünleri alıpta kullananlara şaşırıyorum gerçekten çok cesaretliler .

Hardline Türk markası olduğundan büyük ihtimalle yoktur ama yabancı bir marka ek gıda takviyesini veya bitkisel ya da hayvansal ürünüwww.iherb.com sitesine girip kullanıcı yorumlarından okuyabilirsiniz. Ben Kinoko Gold almıştım bir arkadaşımın kanser halası için daha az acı çektiğini söylüyordu, gerçekten yorumların faydası olmuyor değil. Ama yine de bilmeden sırf ne yazdığına bakarak kullanan insanlar da var, dikkat etmek lazım. Sağlık önemli

• Sporcu ürünü falan değil. Eklem kireçlenmesi yani osteoartrit tedavisinde kullanılan bir ürün. Gençlerin ve sağlıklı kişilerin kullanması için uygun değil .
  • Merhaba,
    http://tekrargel.com/p/82/nutriway-glucosamine-with-boswellia

Belirli bir süre her gün belirli bir dozda alınan glucosamine, eklemlerin güçlü kalmasına, normal eklem işlevlerinin ve hareketliliğinin desteklenmesine ve kıkırdakların onarılmasına yardımcı olur. Her insan, vücudunda belirli bir miktar glucosamine üretir. İnsan yaşlandıkça vücut yeterli glucosamine üretme yeteneğini kaybeder. Bu nedenle ağırlık taşıyan (kalçalar, dizler ve eller gibi) eklemlerdeki kıkırdaklar parçalanır, sonra sertleşir ve kemik çıkıntıları oluşur, bu da eklem hareketlerini sınırlar ve rahatsızlık yaratır.

Birim: Kutu (150 kapsül)
    Özellikleri
    Bu özgün NUTRIWAY formülünün içerdikleri:
    Benzersiz glucosamine-hidroklorür ile bir Hint bitkisi olan boswellia’dan türetilenbitki özü harmanı, bağ dokusunun ve kemik yapısınındesteklenmesine yardımcı olabilir.
    Doğal bir C vitamini kaynağı olan ve fito-besleyiciler içeren özgün NUTRIWAY Acerola Konsantresi ve C vitaminin etkilerini artıran ve zenginleştiren narenciye özü.
    Faydaları
    Belirli bir süre her gün belirli bir dozda alınan glucosamine,eklemlerin güçlü kalmasına, normal eklem işlevlerinin ve hareketliliğinin desteklenmesine ve kıkırdakların onarılmasına yardımcı olabilir. Benzersiz glucosamine-hidroklorür ile bir Hint bitkisi olan boswellia’dan türetilen bitki özü harmanı, bağ dokusunun ve kemik yapısının desteklenmesine yardımcı olabilir.
    Önerilen kullanma şekli
    Günde 6 kapsül bol suyla alınız.

• İlaç değil hardline ürünlerinin geneli balon ama solgardan iyi
  • hard lne iyi markadır. kullanıyorum.
    kaç mg lık nutriwaylar ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.