Şimdi Ara

[Bitti] Hardline Glucosamine Chondroitin MSM 180 Tablet 55 TL Hızlıal'da...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [Bitti] Hardline Glucosamine Chondroitin MSM 180 Tablet 55 TL Hızlıal'da...

Diğer sitelerde 70-80 TL ama hızlıal 55 TL, güzel fiyat vermişler. 90 tablet fiyatına 180 tablet!
    http://www.hizlial.com/spor-fitness/sporcu-besinleri/hard-line-glucosamine-chondroitin-msm-h-a-180-tablet_19.020.4828.0096.htm

Fiyat arttı. Kilitlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 26 Mart 2012; 20:21:53 >

• tablet deyince dedim ne kadar ucuz lan
    sonra bi baktım ki ilaçmış
  • O zaman açıklama yapalım hemen, eklem sağlığı için gıda takviyesidir bu ürün.
  • eğerki imkan varsa ceviz yemeli insan yoksa sonra eyvah der ve bol bol süt
  • Ben de bu gıda takviyeleri yerine doğal beslenmeyi öneririm ama günümüzde hangimiz gerekli vitamin, mineral ve diğer elementleri alabiliyoruz ki? Doğal yollardan alma imkanı yoksa doktor tavsiyesi şartıyla bu tür haplar faydalı olabiliyor.
    Hele günümüzdeki GDO'lu veya hormonlu gıdaları düşünürsek tam beslenme için hergün kilolarca kavun, ceviz, elma, portakal, yeşil sebze, süt ürünleri vs. yememiz gerekiyor.
  • bende öyle düşündüm ne kadar ucuz tablet diye
  • Kondroitin dışarıdan alımda bir işe yaramadığına dair çeşitli makaleler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu madde bi tek eklem içi enjeksiyonda faydalı onun dışında tamamen para tuzağı
  • marka türk malı bu arada
  • Ben de ipad gibi bişey sanmıştım
  • Bu marka için bişey diyemem ancak, ben dizinde sorun yaşayan anneme ortopedi doktorunun tavsiyesi (reçete'ye de yazdı ama ödenmiyor) üzerine SOLGAR'ınkilerden aldım 1 er ay arayla 2 kutu (her kutuda 180 tablet var) bitirdi valide dizleri eskisine göre daha iyi şimdi, bu tabletteki etken madde kıkırdaklarda silikon etkisi yaratıyormuş,
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

tablet deyince dedim ne kadar ucuz lan

al benden de o kadar, noluyo lan dedim kendime
  • kesin 3g si yoktur bu tabletin, ekranı 2,5" dir, hatta kalem pille falan çalışıyordur ama yine de bir bakayım konuya demiştim...
  • bildiğin ilaç ismi nasıl tablet diye girdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

marka türk malı bu arada

Hardline Türk malı değil arkadaşım. Türkiyede paketleniyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seza

quote:

marka türk malı bu arada

ne malı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

tablet deyince dedim ne kadar ucuz lan

Aynen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

Bu marka için bişey diyemem ancak, ben dizinde sorun yaşayan anneme ortopedi doktorunun tavsiyesi (reçete'ye de yazdı ama ödenmiyor) üzerine SOLGAR'ınkilerden aldım 1 er ay arayla 2 kutu (her kutuda 180 tablet var) bitirdi valide dizleri eskisine göre daha iyi şimdi, bu tabletteki etken madde kıkırdaklarda silikon etkisi yaratıyormuş,

ben eczacıyım daha çok solgar ve osteobiflex tercih ediyorum..yani satarken.. diğer firmalar bende o kadar güven uyandırmıyor.. bizzat anneme kullandırdım.. ürünler cidden etkili bununla kilolu , yaşlı ve diz ağrısı olan hastalarda başarılı ama kilolu hastaların kilo vermeden ağrıyı % 100 yenmesi mümkün değil.. bunun ilerisinde hyaluranik asit içeren enjeksiyonların intraartheryal (dize) yapılmasında fayda kendine dikkat eden hasta için 5 yıla yetecek kadar kıkırdak dokusunda rejenerasyon yapıyor.. Ne olursa olsun özellikle kronik hasta ve yaşlılarda ameliyatı son tercih olarak göz önünde bulundurun..

• hızlıal.com iyi fiyat vermiş spor yaptığım zamanlarda çok aklıma girmişlerdi ama almamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seza

quote:

marka türk malı bu arada

% 100 Türk üretimidir (Türk malı diye kötüleme veya aşağılama anlamı çıkarmayın!), biraz araştırın görürsünüz. Bazı ürünleri de gayet güzel ve ekonomiktir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.