Şimdi Ara

>Bitti<Mediamarkt Mobil %10 indirim (Sadece mobil tarayicida gecerli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
11
Favori
8.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Mediamarkt mobil sitesini acinca banner cikti. Haftasonuna ozel CEBEOZEL kodunu indirim kodu bolumune girince %10 indirim yapiyor. Cazip fiyatlar cikabilir. paylasimlari bekliyoruz

İndirim sadece mobil siteden girildiğinde uygulanıyor. Pc den girince kod sepete uygulandı yazsa da indirim olmuyor

Hocam çok dua ettim sana 1 haftadır bu siteden almayı beklediğim tv'yi sayende %10 daha ucuza aldım,

Allah ne muradın varsa versin :)

• ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşım sayende bir şey daha öğrenmiş oldum.Chrome da gayet güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhi13

quote:

Mediamarkt mobil sitesini acinca banner cikti. Haftasonuna ozel CEBEOZEL kodunu indirim kodu bolumune girince %10 indirim yapiyor. Cazip fiyatlar cikabilir. paylasimlari bekliyoruz

İndirim sadece mobil siteden girildiğinde uygulanıyor. Pc den girince kod sepete uygulandı yazsa da indirim olmuyor

Hocam çok dua ettim sana 1 haftadır bu siteden almayı beklediğim tv'yi sayende %10 daha ucuza aldım,

Ya arkadaş bende mi sıkıntı var ne tablet ne bilgisayar ne mobil uygulama hiçbiri kabul etmiyor kodu. Allah aşkına nasıl aldığınızı yazın buradan 3 saattir deli oldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• haber veren forumdaşımıza teşekkürü borç bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

@truckerdriver Asagida yazdiklarimi duzenli olarak iPhone basliklarina kopyala/yapistir yapiyorum. Belki faydasi olur:

quote:

- Genpa garantisi, KVK garantisi, Turkcell garantisi, Apple garantisi diye bir ayrim yok. Kutunun altindaki part no'su TU/A ile biten tum Apple cihazlari 24 ay Apple Turkiye garantisindedir. Ister Turkcell'den alin, ister Bimeks'ten, hatta ister mahalledeki haci bakkaldan alin, fark etmez. TU/A kodlu cihazin jelatinini acip telefonu etkinlestirdiginiz an 24 aylik Apple Turkiye garantiniz baslar. Istediginiz gibi Apple Store'a gidip garanti hizmeti alabilirsiniz. Faturaya da ihtiyaciniz yok. KVK, GENPA, BASARI vb. servisler Apple Turkiye'nin servis cozum ortagi sadece. Servis icin onlara da gidebilirsiniz. Bu sizin lokasyon ve tercihinize kalmis.

- Distribütör garantisi demek, Apple Türkiye garantisi demektir. İki yıl boyunca Apple Store'dan veya anlaşmalı servislerden (KVK, Genpa, Başarı, APR vb.) sınırsız servis hizmeti alırsın. Paralel ithalat ile resmi distribütör kavramlarını birbirine karıştırmayin. Paralel ithalat kalktı artık, o devir kapandı. Apple Türkiye'nin kuruluşundan itibaren, paralel (resmi) ithalat yapamıyorlar (iPhone 5S'den itibaren). Sikiysa yapsinlar. TU/A disinda Turkiye'de yasal iPhone satisi yapilamaz. Eskiden Teknosa, Kliksa, Bimeks vs. tüm zincirler dahi paralel ithalat satıyordu. Çünkü paralel resmi ithalat mümkündü. Ama o devir bitti artık, paralel ithalat yasadışı. Artık sadece bavul ticareti yapılıyor. Yani yasal olmayan yolla ürünlerin ülkeye sokulması ve el altindan satilmasi. Ama bu ürünlerde de bir yıl uluslararası garanti geçerli.

- iPhone'u kesinlikle kutusundan çıkarmadan, hatta jelatini yırtmadan IMEI numarasını, seri numarasını ve parça numarasını (part number) tam olarak görebilirsin. Hepsi kutunun altında mevcuttur. Part number TU/A ile bitiyorsa, ürün iki yıl Apple Türkiye garantisindedir ve garanti cihaza ilk kez SIM kart taktığında başlar. İster Bimeks'ten ister Teknosa'dan ister mahalledeki fırıncıdan al, fark etmez. Jelatinin açılmamış, etkinleştirilmemiş, TU/A parça kodlu iPhone, Apple Türkiye garantisindedir. Cihazı etkinleştirir vehttps://checkcoverage.apple.com adresinden garantisinin o gün başladığını anında görürsün. Aynı şekilde, cihaz daha önce açılmış ve aktifleştirilmişse, onu da görürsün. Çünkü garanti bitiş tarihi kabak gibi sırıtır. Eğer kutunun altında yazan part number LL/A (ABD), ZD/A (Fransa), RU/A (Rusya), B/A (İngiltere) vb. ise cihaz 1 yıl uluslararası garantiye sahiptir. Yurtdışından gelmiş demektir. Paraleldir, bavul ticaretidir, yolcu beraberinde gelmiştir vs. Distribütör garantili cihazların tümü TU/A'dır.

klavyene sağlık hocam

• s6 edge+ samsung taş. şarj aleti 2250 civarına geliyor şeytan diyor al gitsin:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony tv seciyorum olmuyor
    :(
  • General mobile android one yokmu bu sitede?

• Haber veren arkadaşa teşekkürler, faydalandık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartlavyer

s6 edge+ samsung taş. şarj aleti 2250 civarına geliyor şeytan diyor al gitsin:)

Uymayın şeytana. Ama adamlar yapmış telefonu, tasarım olarak mükemmel olmuş.
  • Sony A6000 aynasız fotoğraf makinası 1520TL civarına geliyor. Almamak için kendimi tutuyorum.
  • iPhone 6 64gb da promosyon kodu kullanılmıyor
  • cromde bulamadım ya mobil seçmeyi
  • iphone 6s 64 gb için de kod kullanılmıyor. :D

S6 edge plus ve S6 edge de fiyatları düşmedi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky41 -- 13 Şubat 2016; 14:03:51 >
  • arkadaşlar bende de olmuyordu ama biraz uğraştıktan sınra olmaya başladı. Avantajix ile de denemeye çalışıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

Orijinalden alıntı: smartlavyer

s6 edge+ samsung taş. şarj aleti 2250 civarına geliyor şeytan diyor al gitsin:)

Uymayın şeytana. Ama adamlar yapmış telefonu, tasarım olarak mükemmel olmuş.

:) bana ace den sonra hepsi mükemmel gelir orası ayrı da ne alacağıma karar veremiyorum :/

• quote:

Orijinalden alıntı: desu noto

quote:

Orijinalden alıntı: ruhi13

quote:

Ya arkadaş bende mi sıkıntı var ne tablet ne bilgisayar ne mobil uygulama hiçbiri kabul etmiyor kodu. Allah aşkına nasıl aldığınızı yazın buradan 3 saattir deli oldum.

Hocam aplikasyondan olmuyor bilgin olsun, cep telefonu tarayıcısından girip alabildim..

• chrome mobil görünümde bir türlü olmuyor. Sepete ekliyorum. Kodu giriyorum. Ondan sonra hata veriyor.. Var mı pc'de mobil görünümle alabilen?
  • Kodu kabul ediyor ama indirim düşmüyor .?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky41

iphone 6s 64 gb için de kod kullanılmıyor. :D

S6 edge plus ve S6 edge de fiyatları düşmedi :S

APPLE iPhone 6s 64 GB Uzay Grisi Akıllı Telefon

İndirim kodu CEBEOZEL

İndirim kodunuz kabul edilmiştir.
    Sepet Toplamı – KDV Dahil 3.499,00 TL Kargo Ücreti 5,90 TL -349,90 TL KDV (18%)
    Toplam Tutar – KDV Dahil : 3.155,00 TL
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.