Şimdi Ara

>Bitti<Mediamarkt Mobil %10 indirim (Sadece mobil tarayicida gecerli) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
11
Favori
8.144
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovonun bir laptopunda cebeozel ise yariyor ama kpl diye baslayan bir kod verdi o kabul olmuyor nasil kabul oluyor ama fiyata etki etmiyor nasil cozeriz arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz amatörce iş yapmışlar. Verilen sipariş siparişlerim altında görünmüyor. Gelen giden mailde yok piyasada. Karttan para çekildi ama siparişi görebilene helal olsun.

Düzeltme: Aceleci davranmışım. Siparişlerim altına düştü mailde geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 14 Şubat 2016; 7:52:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 399 tl lik lg ses sistemini tavsiye edermisiniz?indirime girmis

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Mediamarkt mobil sitesini acinca banner cikti. Haftasonuna ozel CEBEOZEL kodunu indirim kodu bolumune girince %10 indirim yapiyor. Cazip fiyatlar cikabilir. paylasimlari bekliyoruz

Her ne kadar buraya yazmis olsak da defalardir soruldu. İndirim sadece cep telefonlarindan mobil tarayici ile siteden girildiğinde uygulanıyor. Bilgisayardan veya android-ios uygulamalarindan girince indirim olmuyor.

bi de işbankasının 100 tl ind kodu var.. ikisi beraber kullanlır mı ki
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmanya cenevarı

quote:

Orijinalden alıntı: smartlavyer

s6 edge+ samsung taş. şarj aleti 2250 civarına geliyor şeytan diyor al gitsin:)

s6 edge plus 2900 tl nasıl düşüyor o fiyata normal egde diyosunuz galiba?

evet hocam artı plus anlamına geliyor sanırım ben toplam olarak kullandm:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    Olmuyor malesef. Ikiside indirim kodu sadece birini kabul ediyor.

• Avantajixle birleşiyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

şu 14 şubatı para harcamadan atlatırsak en büyük sıcak fırsat olacak.

n11 indirimlere nerdeyse 1 ay önceden başladı sağda solda 14 şubatlı bannerler burda indirimler havada uçuşuyor

Telefon alıcam bide laptop 3000 TL nakit mevcut inat ettim harcamıycam ama zor tutuyorum kendimi
  • 60 inch üstü hangi tv yi önerirsiniz hazır yüzde 10 indirim varken.

• Sony 43W805C aldım.
    1990 Tl'ye geldi konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • 1355 e 5s siparis verdim bakalim.

• Beyler bi akıl verin iphone 6s plus almayi dusunuyorum bizimkilere soyledim manyakmisin sen 3 bin tl bi telefona verilirmi deyip yaygara kopardilar iostan baska kullanmayi dusunmuyorum gidip 5s te almak istemiyom biz iyi bisey kullanmaya layik degilmiyiz yanihep geridenmi takip etcez teknolojiyi bi fikir verin napayim

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuklu50

Bazı modellerde iyi fiyatlar var ancak piyasadan pahalı olanlar da var.
    Lg G3 32 GB
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-d855-g3-32-gb-titan-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-1121061.html#teknik-bilgiler 1500-150=1350

http://www.hepsiburada.com/lg-g3-d855-32gb-p-TELCEPLGG332D-G 1300-50 (bonus) " Distribütör Firma Tarafından 2 Yıl Süre İle Garantilidir"
    HTC 8 de benzer durumda.

Distribütor firma resmi garanti anlamına mı geliyor?

Distribitör resmi garantili demek. Media Markta ithalatçı garantili mal olmaz benim bildiğim kadarı ile.

• Uygun fiyat laptop varmı tavsiye edebileceğiniz

• Samsung Galaxy J7 aldım, haber veren arkadaştan Allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

quote:

Lg G3 32 GB
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-d855-g3-32-gb-titan-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-1121061.html#teknik-bilgiler 1500-150=1350

http://www.hepsiburada.com/lg-g3-d855-32gb-p-TELCEPLGG332D-G 1300-50 (bonus) " Distribütör Firma Tarafından 2 Yıl Süre İle Garantilidir"
    HTC 8 de benzer durumda.

Distribitör resmi garantili demek. Media Markta ithalatçı garantili mal olmaz benim bildiğim kadarı ile.

Distribütor garantili ifadesi hepsiburada'da var. MH. ne ulaştım Lg g3 için. Ürün bizim garantimiz altında dedi.

• Bende pc (Chrome Mobil) ve tablet (Opera Mini) ile olmadı. Cepten (Chrome) ile girince oldu. Kodumuz çok seçici bakıyorum da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

Beyler bi akıl verin iphone 6s plus almayi dusunuyorum bizimkilere soyledim manyakmisin sen 3 bin tl bi telefona verilirmi deyip yaygara kopardilar iostan baska kullanmayi dusunmuyorum gidip 5s te almak istemiyom biz iyi bisey kullanmaya layik degilmiyiz yanihep geridenmi takip etcez teknolojiyi bi fikir verin napayim

Doğru diyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

quote:

Lg G3 32 GB

HTC 8 de benzer durumda.

Distribütor garantili ifadesi hepsiburada'da var. MH. ne ulaştım Lg g3 için. Ürün bizim garantimiz altında dedi.

Bence yanlış ifade etmiş HB müşteri hizmetleri. Distribütör o ürünün Türkiye resmi ithalatçısıdır. En iyi garanti odur. Ülkemizde bir ürünün distribütörü yani üretici firmanın resmi dağıtıcısı varsa bu cihaz için sunulan servis hizmeti, satış ve dağıtım maliyetleri ve pazarlama gibi maliyetlerİ bu distribütör üstleniyor. Yani asıl yetkili muhatap distribütör.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.